,,Bery visszajön nyaralásból és padlót fog...itt várja hogy gyűljön a nép, sehol senki - kicsit kiteszi a lábát és sorban érkeznek a t. márkatársak :)"
...hát ez így szokott történni...:)))
sanci!
Isten hozott közénk:))))
Most jöttem haza hajnalban és egy rövid beszámoló az autó viselkedésével kapcsolatban:
Nagyon,de nagyon jól viselkedett:)))Öröm vele utazni hosszú útra is,családostól és poggyászostol együtt is!Ez nem az első hosszú utam vele,hanem a 4-ik és a fogyasztásáról csak annyit,hogy (átlagban hegyen-völgyön,városban-városon kivül)1.3 Mjet 90 LE nekem és családomnak is bőven elég volt menetre,mint előzésre is!!!
5.1 l/100 km....ez nekem jó.... fullig megpakolva 5 személlyel és hegyekbe fel kaptatókon is jó,erős nyomatékkal bírt...:)))
Dugattyú kérdésben látom odaát már rajta vannak a témán :)
Nekem a t-jet 9 és 10 között fogyaszt jelenleg 100 km-en. Ez főleg városi, most már egy ideje napközben dugóban is... :( Meg nincs könnyű jobb lábam se :) Próbáltam egyszer tényleg normálisan közlekedni napokig (nehéz, mert az autó szinte könyörög hogy haladj) na akkor volt 8,3...100km-enként 300 forint és élvezem is, nekem megéri ;) Sokkal kevesebb meg nem lesz...viszonylag kis köbcenti, turbó, benzin - nem energiatakarékos, viszont annál élvezetesebb kombó.
szerintem tedd fel ezt a kérdést a GrandePunto tesótopicban, garantálom, hogy ott 1 nap alatt kapsz választ. :-) (mivelhogy ugyanazon motorokról van szó)
Üdv az új tagoknak, újak, rakjatok fel képeket a vasról!
Sziasztok! Na nem tud senki válaszolni a kérdésemre?? Dugattyú hűtés belülről!??? Mennyit eszik nektek a gép 100km-en! Vagy mennyi km-t mentek egy tank benzinnel?? Az a gyanúm hogy nekem sokat eszik! Bár még csak 1060km van benne! Üdv. BOS
Gratula! Bery visszajön nyaralásból és padlót fog...itt várja hogy gyűljön a nép, sehol senki - kicsit kiteszi a lábát és sorban érkeznek a t. márkatársak :)
Sziasztok Lineások! Lassan 1 hete hogy átvettem az új Lineámat. Az előző kocsim Stilo volt. Amióta bemutatták a Lineát azóta fájt rá a fogam. Most végre sikerült megvennem. Linea 1.4 dinamic felszereltséggel+1-2 külön extra. Nem 1 erőgép de azért meg lehet szokni. (Stilo 1.2 sem volt az) Stiloval nem sok gondom volt remélem ezzel sem lesz.
Sziasztok én egy új Linea tulaj vagyok és egyenlőre semmi gondom vele remélem nem is lesz semmi! Előtte egy Suzuki Wagonr+-om volt és az is nagyon jó gép de ez még jobb!
...sajna(nekem jó,mert pihenni utazom el) nem leszek aug.13-ig,mert szabadságolunk és olyan helyre megyünk,ahol ,,madár sem jár" így nem tudok hozzászólni a dolgokhoz vagy esetleg válaszolni valakinek internet hiánya miatt..:((((
Ezt a dolgot nézzétek el nekem,mert mindig szoktam válaszolni mindenkinek!!!
Ígérem,ha megjövök beszámolok nektek megint a hosszú utamról a ,,verda" viselkedéséről..:))
....,,irány a vadnyugat és csapjunk a lovak közé"...:)))
annak ismeretében hogy a "mezei" bravóban is van ugyanez 150 lóval (a GP abarthban meg 180) nem lehetetlen - bár nem tudom a hardware is ugyanaz-e (változó geometriájú turbó stb.) Bár nyugodtabb a lelkem 120 lóval, a legtöbb közlekedési helyzetben bőven elég, és ha a hardware 150 lóra van építve akkor talán túl is van így méretezve kissé :)
Nekem múlt héten ajánlottak a T-jethez chip tuningot, amítől a gép 160 pacis lesz. 85.000+áfa áron. Nekem kicsit sok, meg egyenlőre bőven elég a 120 paci.
sajna nincs,de lehet,hogy jobb is....?????(most készülök külföldre nyaralni,még nem hívtam fel gyöngyöst,ha visszajövök majd akkor,de,ha ilyen jól megy box nélkül és fogyim is jó,akkor lehet,hogy nem nyúlok hozzá...mit csináljak????
én egy pár hibát azért felsorolnák:a bal hátsó lámpám beázott, a diszitő csik az oldalán felvált mind két ajtón a bal htsó ajtóba valami zörög 5.-ből 3.ba nem javasolt vissza tenni csak ha először 4-be teszem.
ettől a pár hibától eltekintve kényelmes a családnak is hegyi utakon járok vele az elvárásaimnak megfelel.
uj tipusoknál mindig felmerülnek hibák, attol függ hogy kis hiba vagy nem.
..nem számoltam össze,de,ha benne vagytok akkor hírdessünk egy időpontot,amely mindenkinek jó lenne és egy helyszint,ami úgyancsak mindenkinek kedvező legyen:)))
,,nekem a kesztyűtartó ajtaja volt enyhén ferde"...
Ez tipus hiba,minden Lineának ilyen,beszégettem külföldi Lineásokkal is 10000 km után megrogyik,ha telepakoljátok cuccokkal...:(((( anno Fiat Albeámnál is ez volt...:(((
emlékeim szerint nem. nekem a kesztyűtartó ajtaja volt enyhén ferde d szóltam, állítottak rajta 5 perc alatt és ennyi. A 6,9-hez meg grat - én főleg városban használom (most már napközben is, mikor vannak még autók rajtam kívül az úton) így 8,9-9,5. Tudna kevesebb lenni ha tojást tennék a pedál alá, illetve tapasztalat hogy tud 10,5 lenni de akkor tényleg kap az arcába és súlyához/teljesítményéhez mérten baromi jól megy :)