Keresés

Részletes keresés

Llaca Creative Commons License 2007.01.22 0 0 917

Köszönjük a beszámolót!

A német orvosi stáb segítsége mit jelent? Ez baráti segítség és csak nekünk szól, vagy minden csapat számára jár ez a szolgáltatás? Ha csak nekünk szól, akkor milyen alapon érdemeltük ki, és a többi csapat nem kifogásolja-e?

További jó munkát!

Előzmény: hawaii1972 (915)
bölcs27 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 916
feldobhatom a bolcs27-re?

ezen a fileletöltőn elég nehezen lehet hozzájutni?

megjelölnöm, hogy kitől van... :-)
Előzmény: nicko (892)
hawaii1972 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 915

Jó reggelt!

Kisütött a nap Kielben, de aztán már el is tűnt megint fúj a szél, és úgy ömlik a hó, hogy azt nem is tudjátok elképzelni.

A magyar válogatott ezekben a percekben reggelizik, majd egy könnyed átmozgató edzés következik, este 18,15-kor a meccs.

A Petőfi ma csak a második félidőt adja, ezért ne haragudjatok, de a középdöntő meccsein természetesen ott leszünk!

A mai meccsen szerintem Tatai Peti véd, és többen pihenni fognak. A német orvosi stáb fantasztikus munkát végez, éjjel-nappal gyúrják a mieinket, hihetetlen segítség. Ennyit számít a jó kapcsolat.

Ez a csapat olyan, mint Athénban volt a válogatott. Kedvesek, aranyosak, visszafogottak, ezt a csapatot lehet és kell is szeretni, de ezt ti nagyon jól tudjátok. Minden üzenet elmegy hozzájuk.

Ami a továbbiakat illeti:

az eredeti meccssorrend: CZE, RUS, CRO, SPA . ez akár kedvező is lehet nekünk, mert fokozatosan nehezedő ellenfelekkel találkozunk. a csehek persze még beleszellenthetnek a grizeslisztbe, ha megverik a spanyolokat, ámbátor erre sok esélyt nem érzek.

A kezdési időpontok: 16.15 vagy 18.15 vagy 20.15

Ezt az IHF ma éjjel sakkozza ki. Tudnotok kell, hogy ebben az esetben a nagyhatalmak (elsősorban spanyol és dán) tévék diktálnak, tehát ők határozzák meg a kezdési időpontokat az ő prime time-juknak megfelelően. Ebben az esetben a magyaroknak sajnos kevés beleszólásuk van a dolgokba. Meglátásom szerint egy magyar-cseh meccs nekünk élethalál, de amúgy nem primetime, s mivel az hétköznap, lehet 16.15 de ezek csak sakkozások.

A középdöntőbe két ponttal és +3-as góllal megyünk, amennyiben Norvégia megy tovább, ha Dánia akkor +1. Nagyon szerencsés esetben a csehek elleni győzelem már negyeddöntőt érhet, de szrintem minimum 3 megszerzett pont kellene, hogy benne legyünk az első 8-ban. Amennyiben negyedikek vagyunk a középdöntőben, irány a legjobb 8!

Sokan nem értenek velem egyet, de én kevésbé félnék a negyeddöntőben egy MAGYAR-NÉMET meccstől, mint egy MAGYAR-FRANCIÁTÓL. A németeken hatalmas nyomás van, hazai pálya, egyebek, a franciák ellen nekünk sosem ment. Bár ki tudja? Ezzel a játékkal bárki ellen van keresnivalónk!

Amint megvan a Magyar Rádió pontos közvetítési terve, azonnal közzéteszem, de még én sem tudom.

A játékos csere lehetősége benne  van a pakliban, egyre többet hallom Herbert Gábor és Gulyás Péter nevét, de ezeket ne tekintsétek hivatalosnak.

Lantos Gábor

Magyar Rádió

Kiel

IstyBoy Creative Commons License 2007.01.22 0 0 914
Tényleg ne feledd átadni a hatalmas gratulációt a csapatnak,nagyon kellemes meglepetés eddigi zseniális játékuk,nagyon-nagyon szorítunk NEKIK a továbbiakban is itthonról!!!
Remélem még sok (a szombatihoz hasonló) örömkönnyekben lesz részünk ezen a VB-n!!!
Előzmény: hawaii1972 (885)
biso7 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 913
Akkor fujtak kimondottan ellenunk amikor nagyobb volt a kulonbseg / jobban meglephettunk volna. Nem akartak, hogy nagyon megverjuk a norvegokat.
Előzmény: _paha_ (894)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.22 0 0 912
szép volt fiúk! nagy győzelem volt ez is, reméljük még tartogat számunkra bravúrokat(bár ez nem volt annyira az) ez a VB, szükség lesz rájuk, amilyen nehéz ágon vagyunk...
Green Army Creative Commons License 2007.01.22 0 0 911

Szerdán akkkor a csehekkel nyomjuk valószinűleg.

Elvileg azt gondolnám simán nyerünk,de a szerbeket verték az előselejtezőn, s most Egyiptomot is megvérték. Kiváncsi vagyok a spanyolokkal mire mennek.

A másik három csapat iszonyat erős, spanyol, horvát, orosz.

Bármelyik ellen bravúr lenne a pontszerzés.

Peppo vagyok Creative Commons License 2007.01.22 0 0 910
XY. Creative Commons License 2007.01.22 0 0 909

Gratulálok a CSAPATNAK !!!! Neked meg kivánok sok vonatozást Németországba  !!!))))

HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!

Luca_41 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 908
Peppo vagyok válasz | megnéz | könyvjelző 2007.01.22 09:26:28 (900)

Azért csak két pontot viszünk, mert az első kettő megy tovább a csoportból.

Egymás ellen, összesen 2 pontot lehet összeszedni.

Előzmény: endugu2 (904)
biso7 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 907
Nagyon jo a csapat is, a kozvetites is. Csak igy tovabb.
endugu2 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 906
mennyi esélyünk van a legjobb 4re? kik jók eddig? spanyol? horvát? német? jó ágon vagyunk, vagy szivatóson? kösz a válaszokat, nem tudok nagyon keresgélni a neten, a pici fiam nem szereti ha itt ülök.
mi61 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 905
Természetesen a szabály a többi csoportra is vonatkozik!
Előzmény: endugu2 (904)
endugu2 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 904
lehet, hogy buta kérdés, bocs érte, a többi csoportelső is 2 pontot visz? a csoprtmásodik meg 0át? pl ha nálunk a dánok a másodikok, mi megvertük őket, tehát ha nekünk 2, nekik 0, nme?
mi61 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 903
Igen, főleg arra, nehogy 10-zel megalázzuk a norvégokat! :))
Előzmény: Peppo vagyok (896)
mi61 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 901

Igen, sérültek.

Azért 2-t, mert csak két továbbjutó van és az egymás elleni eredményt viszik magukkal.

Előzmény: endugu2 (898)
Peppo vagyok Creative Commons License 2007.01.22 0 0 900
Laluska sérült, Perez is az (volt?), Pásztor már nem válogatott.
Azért csak két pontot viszünk, mert az első kettő megy tovább a csoportból.
Előzmény: endugu2 (898)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2007.01.22 0 0 899

Én már akkor tudtam, mi jön, amikor megkapta a labdát... Tőle ez már lassan rutinmunka, és az ellenfelek - a játék ebben a fázisában - extázisban védő kapusai erre biztosan nem számítanak (számítottak eddig).

Előzmény: Vagdalthús (883)
endugu2 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 898
SZIASZTOK! szeretném ha valaki megmondaná, hogy Laluska, Perez, Pásztor miért nincs a keretben? sérültek? másik kérdésem az, hogy miért csak kettő pontot viszünk tovább? eddig nem 4et vitt a csoportelső?
sagalaga Creative Commons License 2007.01.22 0 0 897

Én csak részleteket láttam a meccsből de egy félidőt összességében mindenképp.

A csapat jól, kombinatívan és gyorsan játszott, volt tartása, és végig bízott magában. A kapusunk döbbentes amit művelt, le a kalappal előtte!

Jó védekezés, kemény határozott hatos fal, zavaró Diazzal, támadásban figurális játék, kiválló beállós munkával.

Igy kell csinálni!!! harapni, hajtani!!

Mindig vannak hibák, hullámvölgyek, de nem szabad kritizálni, hogy ki mi hogyan jobban. Látszik hogy van tartása a csapatnak, hagyni kell őket játszani, és drukkolni nekik!!! megérdemlik!

Amit tegnap műveltek a fiúk a egy komoly produktum!!!

kalap le!!!

Gyula svédcsavarja ziccerben volt a leg lélekrombolóbb az ellenfél számára!!!

Többfrontos csatában, bírók, ellenfél, durvaság ellen is felvettük a kesztyűt!!!

Bravo Bravo Bravo!!!!!

Peppo vagyok Creative Commons License 2007.01.22 0 0 896
Sztem meg nem fújtak annyira rosszul, "ügyeltek" mindenre a jv-k.
_paha_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 895
állandóan a foci vb-hez hasonlítják ezt a vb-t. hát, a hivatalos website tekintetében a nyomába sem ér, ez biztos. de ezen legalább ott van a magyar csapat, sőt... :)
Előzmény: lavi (765)
_paha_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 894
szerintem kifejezetten ellenünk fújtak és végig törekedtek arra, hogy szoros legyen. erre a legjellemzőbb: a végén, Puljezevics megfogja a hetest, kipattan a norvég lábára (!), ezek meg engedik tovább... persze azt is megfogta! :)
Előzmény: FaberK (830)
nicko Creative Commons License 2007.01.22 0 0 893

őrültek :)

1
nicko Creative Commons License 2007.01.22 0 0 892
nicko Creative Commons License 2007.01.22 0 0 891

piroslap nem járhat eltiltással??

harmadik két perces miatt kapottért nem.

ha jár is Angola ellen letöltik..

Előzmény: zolcsi58 (890)
zolcsi58 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 890
Úgytűnik ez nem az északiak VB-je lesz, mert Izland is kiesett, hiszen az ukrán vereség után a franciákat nem hiszem,hogy  megverné! A következő ellenfeleink közül szerintem, jelenleg a csehek jobbak mint az oroszok! Nehéz lesz ellenük,de van sanszunk, nem is kevés! Ráadásul a velünk valószinűleg továbbjutó dánok is elkapnak még egy, két csapatot! A nehéz ág ellenére kimondottan jó helyzetben vagyunk. Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz: a piroslap nem járhat eltiltással??
zolcsi58 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 889
Gratulálunk a szenzációs közvetitésedhez,a fiúknak pedig tolmácsold,hogy leirhatatlan a boldogság Magyarországon!! Példát mutattak akaraterőből,hitből mindenkinek! Óriási meglepetést okoztak! Részemről, ha a továbbiakban egy meccset sem nyernének,akkor sem felejtem el ezt a két mérkőzést!!
nicko Creative Commons License 2007.01.22 0 0 888
gusztustalan és undorító amit EV művelt a fradi meccsen...ilyen ellendrukkolásért kizavarnám a tévé épületéből örökre
Előzmény: Lenis (869)
nicko Creative Commons License 2007.01.22 0 0 887

Ma én is hallgatni fogom a közvetítésed mert kiváncsi vagyok rá most már :)

EV meg az iidióta GL remélem pislog is hogy kell közvetíteni egy magyar érdekeltségű meccset.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!