3 csapatból 1 lett rájátszásba(9-7el) ahol head coach vagyok, másik kettőnél (8-8 és 7-9) meg elcsesztem a választást a lvl-ek tekintetében, nem volt játékosom hozzá, túl nagy szint külömbség volt. Amire meg lehetett embereket igazolni sokak újra igazoltak szal nemvolt a legjobb:) 53játékosomból 13 került be rájátszásba ami nem a legjobb :( Nálad?
Úgy gondolom pl ezt hogy: Hiába hívsz el egy F1-es szerelőt hogy szerelje meg az autódat....Megszereli lehet hogy kicsit jobb is lesz...De attól is úgyan az a gép marad nem egy F1es gép...
Inkább jöjjön és építsünk verseny autót (juniorok)
De a Tehetség meg az a játékos képzetség....Ha ide jönne MOba egy ilyen edző akkor a mostani Falembereknek (24-40év) között szerintem nem tudna annyit segíteni....Mert hiába jó a Falember edző azt meg is kell tudni igy csinálni...
Inkább a 10-17 Éves srácoknak tudna olyan tudást átadni ami nagyon király lenne
2perc 17nél indul egy akcio, na az takaritás amit az Offens fal csinál, jó lenne egy ilyen offens fal edző magyarországra mint akkor volt a Falconsnak :) Vagy csak video ha valaki talált, kiváncsi lennék rá nagyon :)
profootball magazin: Tesco, Immedio újságárus! :) Már itt is kapható! :D
Zsiti! Fantasztikus a fénykép rólad az újságban! Tudnám, hogy ki volt az a barom, aki engem le mert írni RB/WR!!!!!! posztra... :D MErt az az ember még nem látott tőlem elkapást... illetve kísérletet, mert elkapást még senki! :D