És akkor talán végre mindenkinek sikerül túltennie magát egy szaros nicken!!
Szóval, elment a mail.. Aki jelentkezett, h szeretne edzeni a Lantos Johhny Fittness-ben kedd-szerda este magasságában minden bizonnyal meg is ejtheti első látogatását a teremben...
Gondolom, mindenki tudja, h jelentkezett-e vagy sem. Aki nincs tisztában vele, lejjebb megtalálja a névsort, ami még Romo-val egészült ki!!
A 99es buszban inkább az a vicces, mikor a nem kicsi táskáddal szállsz fel a második megállónál és már ott tömve van a busz... Trollok chekkolják, hogy nagy táska =nagy szajré stb stb... úgy általában mindeki utál, mert alig lehet tőled elférni, valamint gey leszálósávot teljesen elfoglalsz, mivel már csak ott volt hely, mikor te a 2. megállónál felszálltál...
Én eddig még mindig túléltem a hazautat,helyesebben melóbautat a 99esen. Bár nagyképűség nélkül állíthatom,hogy mind testfelépítésben, mind arcberendezésben felveszem a versenyt egy trollal. Ha ehhez hozzávesszük hogy bár a felszólítás ellenére én edzés után lefürgyök,a sietségnek hála testszagom kezdi felvenni a versenyt a Kaló által említett késforgató fiatalemberek közeli rokonságával,népcsoportjával így teljesen beolvadok a környezetbe.
Édes istenem, de kivagytok... Buckalakók, trollok, leesett szappan, rózsaszin út, lépésszámláló, stb... Senki sem dolgozik? Jó hogy nem elénekli valaki az Ózból a "mindig a sárga úton"-t.
A 99-es különben nagyon szép és barátságos járat, mellette laktam évekig a Blahán, és mindig örömmel töltött el a buszmegállóban várakozó embertömeg vonzó összetétele, mind faji, mind szagi hovatartozásra való tekintettel.
Szóval good luck.
Ha kalandvágyásod mégsem terjed ki ilyen mélységekre, akkor hozzám is be lehet csatlakozni. Jómagam ugyan picit korábban megyek, hátha kell segitség a Lukiéknak junior-ügyben, de 6 körül haladok el a Petőfi hidnál Budáról le a Soroksári felé.
Ha velem jönne valaki, csörr
témobil, aztán húsz, sátán minusz egyegyegy (555), magic johnson mezszáma (32)
Én úgy tudom, hogy a 99-es pont a kapu előtt tesz le. Asszem a 'sporttelep" megállónál kell leszállni, teljesen meglepő módon. A trollok ellen meg vigyél magaddal fokhagymát mert állítólag az segít.
a kék vonal népi balladákban legtöbbször rózsaszínként jelenik meg... az utazók nagy része elretten tőle, de egy szűk kör kifejezetten ajánlja az eféle kalandozást
Az útvonaltól függ: ha a pirossal jelölt utat választod (1015m), akkor 8-20 perc szükségeltetik, a séta típusátol függően (forrás: http://www.elle.hu/article.php?id=1849 ). Ha a kéket (877m), akkor a kezedben lévő szappan leesésének számát szorozd meg mondjuk 5-tel, és adj hozzá 7-18 percet és máris megkaptad az út megtételéhez szükséges időt.
8.65 perc, de ha a két lábad közötti szög nem éri el a 48.369 fokot két lépés között, csökkenhet a két talp közötti távolság, ergo kisebbet lépsz, tehát lassabb leszel, így a menetidő (nem a buszé) is megváltozik. Ennek kiküszöbölésére egy másodfokú egyenletet használj a kiszámításnál, és el ne felejtsd figyelembe venni a Bernoulli törvény forditottját. :)
Egyébként a laikusok azt mondját 10-15 perc. Hasból. Profik.