Elnéztem volna? Most jövök az LJ-ről, és nem láttam semmi új JG beírást... Vagy valamelyik régebbiben, csak úgy mellékesen említette? Na mindegy, ha még februárban elkészül vele, akkor nem panaszkodom :)
Jut eszembe, írtam egy vicces(nek szánt) rövid fanfictiont a lumos.h egyperces pályázatára, itt olvasható. (A pályázat feltétele, hogy azzal a bizonyos első három mondattal kezdődjön, amit ott láttok.)
Hát...izé... még sehogy. Csak fejben van meg a történet, meg jó pár vázlat formájában. Időm mostanában nem túl sok, és most lábadozom egy jó kis megfázásból. Azért remélhetőleg hétvégén lesz időm egy kis írásra.
Tudod: Türelem - fejezetet teremt :-) Na jó, csak vicceltem.
Nem tudom, hogy kezdjem, ezért inkább csak kibököm: Jordan Grant engedélyével hamarosan (ez csak vicc volt) magyarul is elérhető lesz a Cambiare Podentes: Invocare című snarry-történet. Részleteket még nem tudok, de igyekszünk :-)
azt lehet tudni, hány fejezetes lesz az ASLNO? (megfogadtam, hogy megvárom, míg Aspenék befejezik, akkor kezdem csak el, az AYLNO-t is egyben gyűrtem le, szuper volt)