World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Tegnap csináltunk egy félig altos/offspecces BT elejét. Amennyire az elején tartottam a dologtól annyira jól sült el végül is. Igaz most RoS már nem fért bele, mivel sokat sakkoztunk az elején a raid összeállításával, de a hangulat, a rengeteg hülyéskedés simán megérte. Teronnál egy construct se szökött be, és még egy helyes övet is dobott a palámnak :-)
Most hogy mondod, ezt azok mondták, akik ugyan már régebb óta nyomják mint én, de druidájuk az nincs. Moonkin az tud durva lenni. Én az allis druidommal moonkinban jutottam el 70-ig, aztán lettem csak resto, és addig is tudott igen kacifántos lenni, hogy nem is voltam cuccilag se igazán arra kihegyezve. Mindig vonz a gondolat, hogy egy igazán jó kis csirkét csináljak, de hát az iszonyat idő lenne.
Nem tudom ki mond ilyet, de sokat nem raidelhetett az biztos. A druida minden formája elfér raiden, kétségtelen, h nem a legnagyobb dps-lesz mondjuk a macska, de a support miatt bőven jó. A maci letankolja, a fa kihealeli a csirke lelövi, a cica meg vakargatja a hátát :-))
Akkor már nem vagyok annyira elkeseredve. :-D Mindenki azt mondta, hogy a druid csak pvp-re jó, másra nem. Én meg inkább instáznék, raidre járnék, a pvp annyira nem vonz. Egy szükséges rossz, amit muszájlik csinálni egy ideig. Én igazából a csirke droidra vagyok rákattanva, de most hogy látom, a maci mikre képes, már a feralba is beleszerettem.
Szerintetek melyik az igazán ütős meele dps kaszt? Egy varri pl jó lehet? Vagy sámli?
Drámázást követően volt vagy 5+ try amíg a tankok belejöttek a tűzből kiállásra, utána egészséges tryokon előfordultak bénázások, majd random D/C-zgetések majd raidend és "reset jön waze, megint nem ment le" szájíz.
Raiden meg egyik se lehet valami jó, mertmivelhogy a maci semmit nem sebez, a cicára meg elég ránézni és kinyiffan...
Raiden ha maci, akkor tankol, nem is kell h sebezzen különösebben, nem az a dolga. Ha épp nincs mit tankolnia még mindig átmehet cicába ütögetni, már annyival beljebb van a raid. A cicára meg ne nézzen rá semmi, mert akkor lehúzta a mobot. Ha menekülni kell, túlélni a boss valami képességét akkor meg igencsak jó túlélő a cica is, buffolja a meele grp-ot, egészséges dps-t tud ha optimális a helyzet, nem utolsó sorban plusz egy combat res.
Summa summárum szeretjük a druidákat .. raiden :-)
Minden azon múlik, hogy kit kezdenek támadni először. Ha mindketten a druidra mennek, akkor egy resto druid él kb 3 másodpercig. Vagy a roots-ot használja, vagy a ciklont, a kettő egyszerre nem megy. Akkor már inkább a ciklont választaná, mert a rootsból pl mage még simán tud lőni. De ha a másik is őt támadja, akkor már semmire nincs ideje. És kb ugyanilyen gyorsan meg is hal. Mondjuk lehet filozofálni, hogy milyen párosításban mennyi esélye van, de mindennek van kasztolási ideje, meg cooldown-ja (talán a rejuvenation az egyetlen, aminek nincs), így aztán nem nagyon lehet rámondani, hogy ő az isten. Persze durvát lehet alkotni vele, ha az ember már három éve arénázik, és a legfullosabb cuccai vannak, ez tény. Mint említettem volt nekem resto druidom volt míg hordás nem lettem, és azzal már szinte minden taktikát kipróbáltunk, és nem ment. De az is igaz, hogy nem arénáztam vele éveket.
Hát ja, a cica egyedül kveszteléskor jó, máskor soha. A maci meg instába azért kiváló, mert gyepálhatják mint a répát, nehezen pusztul. Bg-n is ezért szeretem a macit. Öten püföltek 5 percig, mire kinyúvadtam, de azt is úgy, hogy közbe kettőt közülük kinyírtam. Raiden meg egyik se lehet valami jó, mertmivelhogy a maci semmit nem sebez, a cicára meg elég ránézni és kinyiffan... Bár erről nem tudok bővebbet mondani, mert igazán nagy raid-en még nem voltam.
Nem mindig a játékoson, múlik az fighton, gearen meg satöbbi. Retripala mondhatni alap Brutallusra, bár asszem második killen a multkor pont nem volt. A csirkepipi viszont most úgy fért be, hogy az egyik castergrp-nak nem volt elemes sámánja. Brutallus egy undormány, mert nemhoyg centizni, de milliméterezni kell a körbebuffolását mindenkinek.
Másodszor meg ez a mi nem lehet raiden.. hátizé. Ha nekem valaki azt mondja még akár egy hónapja is, hoyg oomkincsirke lehet egy Brutallus killen, körberöhögöm. Aztán tessék, el is vitte az offhandet belőle :-) Egyébként játékos, gear és fightfüggő, ki mikor mire jó. Na meg olykor, h épp ki van online. :-)
Felmyst az alakulás állapotában van 23 % volt az utolsó legjobb, lassan összeáll a csontsárkány, illetve szétesik, vagy ilyesmi.
a druid az arenaban nem azert van hogy oljon hanem hogy eletben tarsta a dps-t, erre viszont messze a legjobb klassz, ha bajba kerul cyclone/entagle+jol elrohan es kozben dobja a hot-okat magara es a warrior/lock/rugora izles szerint es ezt gyakorlatilag barmeddig tudja csinalni, igy a dps-en mulik a meccs
jo resto druid jo dps partnerrel igen kozel van a verhetetlen kategoriahoz, en azert sem szeretek druidos team ellen 2v2ben mert ha meg is verjuk oket nagyneha ( mi MS warrior+resto shammy) akkoris lesz vagy 10 perces a menet:(
ha elég messze fut, akkor lehet OOC mintha, de hogy melyik arénában van erre hely, azt nem tudom, ellenben pl. papok inni is így szoktak pillar mögött vagy ilyesmi
Féreértés ne essék, én amit írtam azt a PVP resto druid-ra írtam. (Panzerkin telent főleg. :) Balance ill. Feral talenten már azért van esélyed (habár nem sok). Ofc, ilyenkor azért téged is ki tudnak elég könnyen. :))) Mazochistáknak ajánlom a Koreai GomTV-s PVP Named tournamentet. 3 fős csapatok, a lebenyolítás ugy néz ki hogy 1v1, 3v3, 1v1, 3v3, 1v1. 1v1 az két random tag a két csapatból, max 15 perc. Volt egy Resto druid, Retri pala, Warrior csapata, 1v1-re mindig a druid ment ki Panzerkin talenten, soha egyet nem vesztett. 1 kivételével mindig döntetlen lett, és az elődöntőkig jutottak.