Keresés

Részletes keresés

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.09.29 0 0 2668

Kedves Ancsa! Mi a fizika mellett a masik szakod? Hol laksz Debrecenben? Voltal mar PG Csoport koncerten? Az Egyetem Presszoban? Tótfa- vagy Benczúr-buliban? Egyáltalán, mesélj egy kicsit, milyen a város, az egyetem! Debreceni diák akarok lenni! Újra!

Anti-nyilasmisi

Előzmény: Ancsyka (2666)
cibkat Creative Commons License 2004.09.29 0 0 2667
Na azért mindennek van határa. Én nem tanultam fizikát gimiben.
Előzmény: Ancsyka (2666)
Ancsyka Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2666

Hali!

Na végre, egy hónapja nem engednek irni az egyetemi gépek!!

Jó annak, akinek megvan a tábori videó! Hogyan lehet megszerezni?

Eni köszi érdeklődésed, élek, megvagyok, csak akkor haldoklom, mikor eszembe jut, hogy most pénteken reggel 7kor zh-t irok fizikából és csak valami egész halvány derengésem van róla. (Egész pontosan a középsulis anyag, az dereng, de attól tartok, az nem lesz elég...) Kata, nem akarod ezt is átvállalni a szintaxis mellé...? Cserébe kajálom a marcipánt. :)

Most megyek haza, mert éhenhalok és aztán beleásom magam a tanulásba.

Puszi mindenkinek 

cibkat Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2665

Engem is, brühühü. Veled az élen!

Ágiról tegyél le. Iskolaidő alatt mi is többnyire csak a nyári emlékekből táplálkozunk.

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2664
éljenek a kispálos anyukák!!! Mi van veled, Gerduska, regen kaptam mar töled emilt? Töled is, Katika. Feher agirol meg nem is beszelve, kb egy honapja igerte, azota teljesen eltünt... Mindenki hanyagol...
cibkat Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2663
Viszont nagyon jó reggelit csinált, mi?
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2662
Nem bírtam tovább hallgatni,ugyhogy bezártam éjszakára a konyhába...reggel már nem énekelt amikor kiengedtem!
cibkat Creative Commons License 2004.09.28 0 0 2661
Be van zárva a konyhába!?!
Előzmény: pöttömpanna_ (2660)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2660
Képzeljétek el ,hogy anyukámmal megnézettem az olvasótáboros kazit és azóta csak ezt hallom a konyhából:"De szeretnék én is hej jó sokáig élni...":)))
cibkat Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2659

Nyomozd ki! Várom a megfejtéseket!

Előzmény: mamut_ (2658)
mamut_ Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2658
Kata!Miért is kell nekem megszámolni, hogy az oktogonnak mennyi sarka van?Ezt ha bővebben kifejtenéd itt vagy adok emil cimet és akkor oda.Köszi.    pappg.@freemail.hu
Előzmény: cibkat (2657)
cibkat Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2657

Ez a szolíd árak, nagy pillanatok, profi szolgáltatás majdne annyira jó, mint a Nándi jó hangulat, kedves szó, színes programokja.

Esetleg építhetnétek erre egy céget... Mármint egy nagyotmondó szlogengyáros-páros szerűt.

Előzmény: nyugatinyúl (2655)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2656

Adris a cdt legkésőbb kispálon odaadom.

Amugy most pénteken is volt az a38-ba,de sajnos nem voltam,mer tinkább moziztam...

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2655

Lehetne az is a nicknevem, hogy Koncertfénypont. Vagy csak egyszerüen Fénypont. Szerényen.

Nem is tudom, miert nem gazdagodtam meg eddig ebböl. Fel kellene adnom egy hirdetest: szolíd árak, nagy pillanatok, profi szolgáltatás. Foglalja le Ön is most koncertje mindenkori biztos fénypontját. Felárért szaftos botrányt garantálok, extra díjért leéneklek bárkit a színpadról.

süneni Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2654

Anyuci ne haragudj én neked is irni akartam csak vhogy nem jött össze. Kolibri az nem leszek de kispál megyek amugy is bejárok az ELTE-re ha már nem vettek fel. Nem tom hogy van nekem mindenre pénzem mikor éhezem de megoldom. Kishugi már 6 centi. Gyerekek el se hiszem! Ja az e-mailem ha még érdekes eni_16@freemail.hu Elég régi és cimlistám az nekem sincs csak telefonszámaim majd azon zaklatok vkt ha felmerül vm kérdés.

Okta=8 de nem kioktatás képpen. Ancsáról nem tud vk vmt?

cibkat Creative Commons License 2004.09.26 0 0 2653

Peti! Volt már olyan koncert, aminek a fénypontjaként nem te énekeltél a színpadon? :)

Macika! Majd ha érkezel a Kolibribe (jajj nekünk!) számold meg, hogy hány sarka van az Oktogonnak!

mamut_ Creative Commons License 2004.09.25 0 0 2652

Üdv mindenkinek!

Most kerültem haza hatvanba és sajnos csak most udok irni ide a forumra.Remélem jol van mindenki illetve a foiskolás vagy egyetemista vagy csak egyszerűen tanulo sorstársaim is jol tengetik a napjaikat és minden rendben van!Azért ne vigyétek ti sem túlzásba a tanulást!  :))))   Én sem fogom!Mondjuk nem hazuttolom meg magam.     :))))

Ha tudok akkor megyek oktober 22én a kolibribe!Az oktogonnál van igaz?Vagy attol kicsit meszebb?Sajnos nem tom hogy helyileg merre van.De asszem, hogy a nov.7 térre eltudok menni.  :))))    Nem értem hogy az miért lett oktogon!!!!Vki magyarázza el!Azon kivül, hogy volt 1 rendszer váltás!Komolyan nem vágom.De lehet hogy csak én nem tudom???   Nah mind1

Anett!!!Bocsi de már komolyan nem tudom, hogy mikorra jutok el a Bajzába.Igyekszem minnél hamarabb menni és szolni előtte!  oks?

Örs!Te meg menjél dolgozni mert igy sosem lesz belőled jo munkás ember!  :)))

Komolyra forditva a szot!Legyen boldog mindenki!!!Érjen el mindenki mindent amit szeretne!

Nah pusza mindenkinek!Legyetek jok!!!!

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.09.24 0 0 2651

De jo ám, az én dalszövegeimmel, menjetek csak, menjetek!

Tegnap itt meg hatalmasat zúzott Düsseldorfban a Besh o drom, akkorat tancoltunk, még most is fáj a lábam... Az est fenypontjan felmentem a szinpadra es elenekeltem Szaloky Agi frontenekessel az engem anyam megatkozott c. nepdalt:) Mivel volt meg rajtunk kivül is nehany magyar emigrans, azt hiszem, a koncert utan is koccintottunk egyet-kettöt, a reszletek homalyba vesznek, jo volt na. Felelmetesen zenelnek. Juhaszfeconak üzenem, hogy minimum ugy tanuljon meg jatszani a következö taborig, mint a besh o drom kongasa.

Mindenesetre ez volt a kisjonas elsö elö koncertje anyja hasaban, gondolom, elvezte:)

Ma meg voltunk megint ultrahangon, es mar 6 cm!!! Felelmetes, a vegen meg tenyleg elhiszem, hogy gyerekem lesz...

cibkat Creative Commons License 2004.09.24 0 0 2650
Október 22 este (nem ám reggel!!) 7 óra, Kolibri teázó. Jó lesz.
zetor a semmi közepéről Creative Commons License 2004.09.23 0 0 2649

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem/ünk (ugyanis Linda koliszobájából írok).

Hallottam Katitól hogy lesz koncert a Kolibriben és kiváncsi vagyok hogy mikor lesz , mivel úgyis itt vagyok rendszeresen és ez jó alkalom lenne arra , hogy végre meghallgassam .

Ha valki tud valami okosat erről , írja kérem ide , mert ez azt hiszem közérdekű információ.

Előre is köszi.

Zetor

gabi... Creative Commons License 2004.09.23 0 0 2648
Kata! Bár ez a marcipán-dolog nagyon vonzó, szintaxis-bácsi holnap hazamegy, úgy hogy jön a szép világ. De azért majd gondolok rád:))) Gerda! Holnap megyek haza, általában minden 7végén otthon vagyok, Kispál ügyileg meg András! Nekem szerintem jó lesz az az októberi buli. De addig még úgyis beszélünk. Egyébként az milyen napra esik?
and4 Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2647

A következő nem csöndes-ülős kispál:

2004. október 15.

Budapest, ELTE Lágymányosi épület

Én ide megyek. Jöttök? Gabi?Erikabarátnőd?többiek?

Ja kell a Nirvana. Mikor lehet?

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2646

cibkat: van egy jó stresszoldóm,ha eleged van már a munkahelyedből...

gabi:mi lesz a közös kispál koncertünkkel?mikor lesz a következő és te mikor vagy hatvanban?

anett:mi van a magyarral???

andris:akkor kell a nirvana mp3 cd?

Süneninek mondja meg vki az emil címét,ugyanis a címlistám megsemmisült.

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2645

Hali...

cibkat Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2644

Jöhet a szintaxis. Adok cserébe 2 db folyamatosan csörgő telefont, egy számítógépet + faxot, ami önti a leveleket és az összes fórumon mindenki a lehetetlent akarja azonnalra ingyen, de nem úgy és nem is így és az amúgyban sem biztos. De ha már a hócipőd telítődik, van feszültséglevezetőnek marcipán. Én speciel már undorodom tőle, de ez van... meg ruhatárcsere (egyre nagyobb méretekre).

Na? Áll az alku?

gabi... Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2643
Kata! Akkor cserélünk? Mondjuk most? Kötelező lett a szintaxis óra. Már kiolvastan alatta egy csomó újságot, egy fél Csoóri Sándor kötetet, megcsináltam a kiselőadásom, összeírtam az életcéljaimat, de ez így is elviselhetetlen. Egyébként minden jó, este megyünk házibuliba Tudja valaki, hogy mikor lesz a következő olvasótáboros találka?
cibkat Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2642

Hé! Én is irtam, nem csak az apád! (Igazad volt Peti! Lányok húznak oda, fiúk ide.)

Zetor jól van, a saját két szép szememmel láttam pénteken. Hiányzunk neki piszkosul, de nem sok lehtősége van netelni. Majd megoldja.

süneni Creative Commons License 2004.09.22 0 0 2641
Szijjóka. Jó hallani végre valami jó hírt. Örülök Lindának hogy it van és apukának is hogy irt és nagyon drukkolok hogy minden összejöjjön és ha egerbe költöztök akkor én is itt leszek még egy évig és az tök jó lesz. Zetor is bejelentkezhetne időnként ha már igy felmerült. megpróbálok minnél gyakrabban irni, csá anyu apu többiek és fórumfigyelők + süntestvéreim. Pussz
lindakk Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2640

Ja gólya ly-os

Jólvan csak megszoktam hogy így írok sms-t:)

Jólvan na nem tudok helyesen írni:))BOCS!

lindakk Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2639

Szijasztok!!!!!!

Csak annyit azoknak akik visszavágynak a fősulis kolijukba hogy ma volt az ismerkedési est a gójáknak és az én csapatom nyerte meg!!!!! és naggyon jó volt...

Ennyit még életemben nem üvöltöztem, teljesen szétment a torkom. még Zetort is meginvitáltam egy koncertre de félidőben hazament! nem baj naggyon jó a koliiiiiiii!

puszi

Ja bocsi hogy a multkor véletlenül a Petit p-vel írtam BOCSÁNAT!

Pá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!