Kedves Ancsa! Mi a fizika mellett a masik szakod? Hol laksz Debrecenben? Voltal mar PG Csoport koncerten? Az Egyetem Presszoban? Tótfa- vagy Benczúr-buliban? Egyáltalán, mesélj egy kicsit, milyen a város, az egyetem! Debreceni diák akarok lenni! Újra!
Na végre, egy hónapja nem engednek irni az egyetemi gépek!!
Jó annak, akinek megvan a tábori videó! Hogyan lehet megszerezni?
Eni köszi érdeklődésed, élek, megvagyok, csak akkor haldoklom, mikor eszembe jut, hogy most pénteken reggel 7kor zh-t irok fizikából és csak valami egész halvány derengésem van róla. (Egész pontosan a középsulis anyag, az dereng, de attól tartok, az nem lesz elég...) Kata, nem akarod ezt is átvállalni a szintaxis mellé...? Cserébe kajálom a marcipánt. :)
Most megyek haza, mert éhenhalok és aztán beleásom magam a tanulásba.
éljenek a kispálos anyukák!!! Mi van veled, Gerduska, regen kaptam mar töled emilt? Töled is, Katika. Feher agirol meg nem is beszelve, kb egy honapja igerte, azota teljesen eltünt... Mindenki hanyagol...
Kata!Miért is kell nekem megszámolni, hogy az oktogonnak mennyi sarka van?Ezt ha bővebben kifejtenéd itt vagy adok emil cimet és akkor oda.Köszi. pappg.@freemail.hu
Lehetne az is a nicknevem, hogy Koncertfénypont. Vagy csak egyszerüen Fénypont. Szerényen.
Nem is tudom, miert nem gazdagodtam meg eddig ebböl. Fel kellene adnom egy hirdetest: szolíd árak, nagy pillanatok, profi szolgáltatás. Foglalja le Ön is most koncertje mindenkori biztos fénypontját. Felárért szaftos botrányt garantálok, extra díjért leéneklek bárkit a színpadról.
Anyuci ne haragudj én neked is irni akartam csak vhogy nem jött össze. Kolibri az nem leszek de kispál megyek amugy is bejárok az ELTE-re ha már nem vettek fel. Nem tom hogy van nekem mindenre pénzem mikor éhezem de megoldom. Kishugi már 6 centi. Gyerekek el se hiszem! Ja az e-mailem ha még érdekes eni_16@freemail.hu Elég régi és cimlistám az nekem sincs csak telefonszámaim majd azon zaklatok vkt ha felmerül vm kérdés.
Okta=8 de nem kioktatás képpen. Ancsáról nem tud vk vmt?
Most kerültem haza hatvanba és sajnos csak most udok irni ide a forumra.Remélem jol van mindenki illetve a foiskolás vagy egyetemista vagy csak egyszerűen tanulo sorstársaim is jol tengetik a napjaikat és minden rendben van!Azért ne vigyétek ti sem túlzásba a tanulást! :)))) Én sem fogom!Mondjuk nem hazuttolom meg magam. :))))
Ha tudok akkor megyek oktober 22én a kolibribe!Az oktogonnál van igaz?Vagy attol kicsit meszebb?Sajnos nem tom hogy helyileg merre van.De asszem, hogy a nov.7 térre eltudok menni. :)))) Nem értem hogy az miért lett oktogon!!!!Vki magyarázza el!Azon kivül, hogy volt 1 rendszer váltás!Komolyan nem vágom.De lehet hogy csak én nem tudom??? Nah mind1
Anett!!!Bocsi de már komolyan nem tudom, hogy mikorra jutok el a Bajzába.Igyekszem minnél hamarabb menni és szolni előtte! oks?
Örs!Te meg menjél dolgozni mert igy sosem lesz belőled jo munkás ember! :)))
Komolyra forditva a szot!Legyen boldog mindenki!!!Érjen el mindenki mindent amit szeretne!
De jo ám, az én dalszövegeimmel, menjetek csak, menjetek!
Tegnap itt meg hatalmasat zúzott Düsseldorfban a Besh o drom, akkorat tancoltunk, még most is fáj a lábam... Az est fenypontjan felmentem a szinpadra es elenekeltem Szaloky Agi frontenekessel az engem anyam megatkozott c. nepdalt:) Mivel volt meg rajtunk kivül is nehany magyar emigrans, azt hiszem, a koncert utan is koccintottunk egyet-kettöt, a reszletek homalyba vesznek, jo volt na. Felelmetesen zenelnek. Juhaszfeconak üzenem, hogy minimum ugy tanuljon meg jatszani a következö taborig, mint a besh o drom kongasa.
Mindenesetre ez volt a kisjonas elsö elö koncertje anyja hasaban, gondolom, elvezte:)
Ma meg voltunk megint ultrahangon, es mar 6 cm!!! Felelmetes, a vegen meg tenyleg elhiszem, hogy gyerekem lesz...
Lenne egy kérdésem/ünk (ugyanis Linda koliszobájából írok).
Hallottam Katitól hogy lesz koncert a Kolibriben és kiváncsi vagyok hogy mikor lesz , mivel úgyis itt vagyok rendszeresen és ez jó alkalom lenne arra , hogy végre meghallgassam .
Ha valki tud valami okosat erről , írja kérem ide , mert ez azt hiszem közérdekű információ.
Kata! Bár ez a marcipán-dolog nagyon vonzó, szintaxis-bácsi holnap hazamegy, úgy hogy jön a szép világ. De azért majd gondolok rád:)))
Gerda! Holnap megyek haza, általában minden 7végén otthon vagyok, Kispál ügyileg meg
András! Nekem szerintem jó lesz az az októberi buli. De addig még úgyis beszélünk. Egyébként az milyen napra esik?
Jöhet a szintaxis. Adok cserébe 2 db folyamatosan csörgő telefont, egy számítógépet + faxot, ami önti a leveleket és az összes fórumon mindenki a lehetetlent akarja azonnalra ingyen, de nem úgy és nem is így és az amúgyban sem biztos. De ha már a hócipőd telítődik, van feszültséglevezetőnek marcipán. Én speciel már undorodom tőle, de ez van... meg ruhatárcsere (egyre nagyobb méretekre).
Kata! Akkor cserélünk? Mondjuk most? Kötelező lett a szintaxis óra. Már kiolvastan alatta egy csomó újságot, egy fél Csoóri Sándor kötetet, megcsináltam a kiselőadásom, összeírtam az életcéljaimat, de ez így is elviselhetetlen. Egyébként minden jó, este megyünk házibuliba Tudja valaki, hogy mikor lesz a következő olvasótáboros találka?
Szijjóka. Jó hallani végre valami jó hírt. Örülök Lindának hogy it van és apukának is hogy irt és nagyon drukkolok hogy minden összejöjjön és ha egerbe költöztök akkor én is itt leszek még egy évig és az tök jó lesz. Zetor is bejelentkezhetne időnként ha már igy felmerült. megpróbálok minnél gyakrabban irni, csá anyu apu többiek és fórumfigyelők + süntestvéreim. Pussz
Csak annyit azoknak akik visszavágynak a fősulis kolijukba hogy ma volt az ismerkedési est a gójáknak és az én csapatom nyerte meg!!!!! és naggyon jó volt...
Ennyit még életemben nem üvöltöztem, teljesen szétment a torkom. még Zetort is meginvitáltam egy koncertre de félidőben hazament! nem baj naggyon jó a koliiiiiiii!
puszi
Ja bocsi hogy a multkor véletlenül a Petit p-vel írtam BOCSÁNAT!