Az Országos Választási Bizottság és az Országos Választási Iroda elnöke is elsősorban a választási törvényt teszi felelőssé a választás éjszakáján történt hibák miatt. Szigeti még nem tudja, hogy lemond-e, az OVI-vezetője pedig azt mondta, ez csak az őt kinevező miniszterre és rá tartozó kérdés.
De ha Szakács Béla felszólítja a távozásra, akkor tökön paszulyon át lemond.
" Esztike szerint az Óbévéébé tagja nem is tudták, hogy élő egyenes adásban tartják a munkaértekezletüket, és isszák az adófizetők pénzőből összevásárolt ásványvizet. Eggyikük ötöt ivott meg" Fizesse vissza.
Azt írja az indeksz, hogy 54 ezer személy különféle vicces rajzokat rajzolt és nem ikszel be miniszteri politikát. Én személyesen egy mosolygós disznót rajzoltam a papírra.
Én kellemesen nem szavaztam. Ilyesmi végeredményre lehetett számítani. Az viszont meglepődés, hogy az elempí is bejutott. Az óbévé meg tényleg röhej. Nem gondolták, hogy ekkora tömegtumultus lesz, ha a nem otthon szavazóknak csak egy szavazószobát adnak?
Jómagam kellemesen szavaztam és igen elégedett is vagyok. Nem irigylem viszont azokat, akik ukcve 7-8,5 órát szoboráltak többszázezren. Meg hogy fél 2 órakkkor fejezte be az utolsó személy, aki kiharcolta választói jogának szituációját. Még szerencse, hogy nem esett csapadék, illetve hogy voltak egyből székkel érkező személyek, és mindig székestül haladtak előre.
Na tegnap befejeződött a választás, csak éppen a televiónézés rovására. Ugyanis az Országos Választási Emberek addig kínlódtak, hogy végeredmény lett. Közben meg az interneten én folyamatosan néztem, hogy ki vezeti éppen a bajnokságot. Ahogy a mondás mondja a tévéműsor vezetők meg választási óbé személyek meg kűzdöttek mint disznó a jégen és a viccelődés keresztűzébe jutottak. Endre szerint in mediász rész lett, ahogy a latin személyek mondják, azaz egyből a közepébe, de leginkább a végébe csapott a bizottság amikor megengedélyezte, hogy mutassa a tévé, amit már az egész világ tudott! Így elmaradt a felfokozott érdeklődés lehetősége és tragikomikussá formálódott az egész. Dalnokiné Esztike szerint az Óbévéébé tagja nem is tudták, hogy élő egyenes adásban tartják a munkaértekezletüket, és isszák az adófizetők pénzőből összevásárolt ásványvizet. Eggyikük ötöt ivott meg. Az saccperkábé 600 forint. Én visszafizetteném velük, mert rosszul végezték a munkájukat. A politikát a Fidesz nyerte meg, ők már régi párt, miként a második mszp is. Úgy emlékszem a rendszermegváltoztatása érdekében kialakult 1990-ben is ott voltak már, csak akkor még fiatalok voltak. A harmadik a Jobbik elnevezésű párt lett, ők még sosem jártak az Országházban a negyedik pedig az Lmp akik szintén újonc párt. Amerikában úgy kell kiejteni, hogy elempí ! Szóval külföldi angolsággal. Remélem mindenki kellemesen szavazott és elégedett kedvenc pártpolitikai pártjának szereplésével. Én bizom benne, hogy a politika nem úgy dolgozik ezentül mint az Országos VéBé bizottság.
Hát, valami öreg néni miatt beszűkült a folyósó, és ezért még 1-két fiatal ember kinn ragadt. Azokat megvárják még. Utánna elkezdik megszámolna a borítékokat.
Feküdjön le az ember, ne legyen semmi heje-huja, nehogy hólnap a munkavégés végére menjen!
He he :-) Nem kell mindent komolyan venni. Én jót mosolyogtam a hozzászóló írásán.
Jesszusom!!!... Ha nekem itt minden eddigi szavamat komolyan vették a Kedves Gömbtársak, akkor nagyon elástam magam. Minden eddigi írásomat kéretik komolytalannak venni. És a következőket is. Köszönöm!!!
"
szollár írta (81.182.1.xxx)
2010-04-11 13:33:49Miután kampáncsend van, szerintem ez egy burkolt politikai üzenet. A kovászos uborka valószínű, hogy a Fidesz vagy MSZP . A kilöttyent lé meg a Jobbik. Esteleg SZDSZ... szóval biztos, hogy valami titkos üzenet. "
Szerintem a politika megbontotta néhány ember agyát.