Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Kunságnak van alválalkozója? Mindjárt normális volán lesz a szememben. Ilyen kincseket hoznak helyiben. Gyönyörű retro Neo. Már csak SG 200-as kéne Kecsó helyibe ugy 25-30 darab.
A kiskunhalasi helyijáratot volt szerencsém tanulmányozni. Hát, kissé érdekes látvány volt az üresen kószáló csuklós Neoplan a városban, valamint az utasok "birka-türelmessége" is, hogy közel 45 percig állt a buszállomásnál lévő végállomáson a járat, de kivárták, mire elindult, holott szerintem annyi idő alatt gyalog is eljutottak volna a végcéljukhoz.
Kiskőrösön most milyen gépekkel csinálják a helyijáratot? A Szarvas Kft. használt buszai futnak ott is?
Egy esküvőre hamarosan, de onnan nem ildomos ellógnom buszozni:))
Sajnálom, hogy az utolsó "hosszú" 54-est kihagytam:(
Nemrég a kiskunhalasi és kiskőrösi helyijáratokat próbáltam ki, ha lesz időm, lehet, hogy a "nagy" Volán topikba a napokban egy kicsit írok is róluk 1-2 képpel együtt.
Április 1-től számos változás lesz a Kunság Volán helyközi járatainak menetrendjében, a távolságiak közül a Pécsinek lesznek új megállói, a salgótarjáni pedig a nógrádi megyeszékhelyről 10 percel korábban indul.
Dicséretes módon a tavalyi trend folytatódik és ez a menetrendi értestés is felkerült a www.kunsagvolan.hu honlapra a helyközi közlekedés menüpontba.
Kikérem magamnak kedves Roland,Hetényegyháza nem Balkán,sőt!:)
Különbül néz ki mint a Szelei-,vagy Rendőrfalu...
Miszerint viszont szerintem a legszarabb hetényi kocsit fogta ki,utálom,mert lassú,jéghideg van rajta mint általában az összes Ik280-on,meg tragi is...