Hát nem lett meg a 10., ezért nagyon kár. :( Az utóbbi két hazai meccsünkön látottak után most azt gondolom, hogy mi vagyunk jelen pillanatban a legrosszabb formában lévő csapat, hogy miért alakult ez így kb. a februári 5-0 után, nagy kérdés, de különösen az utóbbi két hétben csúcsosodott ki ez a formán kívüliség. Mind támadásban, mind védekezésben teljes a fonalvesztés, egyedül Rolit sajnálom, rajta látszik, hogy ha a többiek nem estek volna ennyire vissza, ő most is brutál lenne. Szerintem ma is nagyot dolgozott.
Nyilván a vereség utáni keserűség mondatja ezt velem, de így kurvára felesleges bejutnunk a 8-ba (persze ha és egyáltalán...), inkább húzzuk le a rolót minél előbb, aztán találkozunk majd októberben! :(
Jaj, ne is foglalkozzunk már azzal a sporttal, bambalabda. Most is játszott még a Dágban az a 65 éves faszi? Amatőr sport, ahol van kb. 20 profi sportoló, nem is kíváncsi az egészre senki.
Hát, szombaton tettünk egy jó nagy elbaszarintást... nagyon gyenge ez a produkció, kb. kétszer 3-4 percen kívül közünk nem volt a meccshez.
Ubilla, Jazvin, Puljko trió mélyen tudása alatt volt, utóbbinak persze mentség a sérülés. Jazvin a második félidőben már igyekezett, de előtte 0 volt. Ubilla viszont terített betli, nagyban rajta múlott az egész.
Szili az első félidőben labdához se ért, egyszerűen nem kapott labdát. Bakival meg jobbak voltunk a pályán, mint Puljkoval.
A két hazai élet-halál, főleg a Kecsó elleni. Idegenben megint nem nagyon tudom mire leszünk ezután képesek, Szombathely többnyire teljesen kilátástalanul játszik, de otthon mégis azért veszélyesek. A hétvégit nézve Sopronban esélytelenek vagyunk.
Valami nagy elbaszarintásnak kellene történnie, hogy már ne legyen meg a 8. Én is bízok amúgy a 7. helyben, és hogy a Zetével kerülünk össze, jó hangulatú klubdélutánok lennének azok a meccsek, párszáz vendégszurkolóval itt is, ott is.
Most jön két hazai, hozni kell mindegyiket. A Sopron ellen is lehetőleg minél több ponttal kell nyerni (ki tudja, hátha...), a Pécsen ellen meg be kell húzni sorozatban a 10. győzelmünket!
De egyébként még így is, ha minden viszonylag normálisan zajlik, akkor a végén egálban lehetünk a Falcóval a 7. helyért, ott pedig az egymás elleniben 22-vel kellene minimum nyerniük ellenünk. Ha nem így van, akkor meglesz a 7. hely. A 6. már behozhatatlannak tűnik, de úgy néz ki, hogy a Kecsó, Pécs duó se nagyon érhet már be minket.