1. IC azért nem ír ide már, mert toxikus a topic? Ezt honnan lehet tudni?
2. Eddig semmi jelét nem adtad annak, hogy ezek a dolgok téged ennyire bántanának. Számomra így nem érthető ez a hirtelen kirohanás, de persze, elfogadom és sajnálom.
Azt viszont sajnos nem tudom megígérni, hogy a továbbiakban nem fogom megírni a véleményemet. Szinte ez az egyetlen hely, ahol erre értelmes lehetőség nyílik, ahol ezt még megtehetem, mert minden más SW fészek fanboyokkal van tele, ahol kimoderálják/ellehetetlenítik/szétszemélyeskedik azt, aki szerint nem egy félisten a Filoni :/
Most jut eszembe: Baylanról kiderül, hogy tábornok volt. Thrawn így ismerte őt.
Miféle seregben lehetett tábornok? A klónháborúban? Akkor ilyen nagyon fiatal Jedik is tábornokok voltak?
Sőt, Thrawn Baylan tábornoknak nevezi, nem Skoll tabornoknak. Tehát ő is magyarosan viseli a nevét: elöl a családnév, aztán a keresztnév. Mint a Din Grogu és a Darth Vader.
na nekem most jött el a pillanat, hogy lelépek a topikból és tökéletesen értem, IC miért nem ír ide többet.
borzasztó toxikus lett ez a topik, akinek valamelyik új SW sori tetszik, az igénytelen, idióta. "kinek a pap, kinek a papné" ugye.
hiányzik az nekem, hogy írok egy lelkes élménybeszámolót, aztán azt látom, hogy ez mindenki szerint szar? hát nem.
és ezennel Kovács kollégát is megkövetem, amiért annyit szapultam az ST-t, elég lett volna 1x leírni a véleményemet, aztán hagyni, hogy neki meg örömet okozzon.
semmi harag, csak már nem érzem itt azokat az érzéseket, amiért én az SW-t szerettem, hanem inkább csalódottságot. rengeteg ember munkáját szarozzátok le, csak mert gyűlölitek a Disneyt, meg K. Kennedy-t.
további jó kritizálást, akinek nem inge, ne vegye magára!
Tanulmányozta a fajok művészetét, mert abból is magasröptű következtéseket vont le az ellenfél pszichológiájáról. Persze, hogy pontosan hogy, azt sose részletezte szerintem Zahn sem, csak marha jól nézett ki leírva :)
Igen, Filoni egy olyan négydimenziós sakkot játszik, amit rajta kívül senki más nem ért. Csak a rosszindulatú eretnekek híresztelik azt, hogy random módon összedobál történetelemeket, mint egy óvodás, anélkül, hogy belegondolni, hogy a SW-univerzumon belül ennek milyen következményei vannak. Ebben a részben is lásd, milyen zseniális script kellett ahhoz, hogy Sabine megtalálja Ezrát, még véletlenül sem az történt, hogy egy másik galaxis ismeretlen bolygóján egyből találkozott valakivel, aki ismerte...
Valóban! Ez akkor egy kizárólagos képességnek tűnt, de íme, már ezt is PUKK kipukkasztotta a Disney, mert képtelen máshogy előrébb menni az improvizatív sztorijával: más is tudjon kommunikálni! Az overpowered Ahsoka meg aztán végképp tudjon!
Történetesen itt mondjuk most pont fordítva lehetett, tehát először találták ki a bálnákat, akik néha ugranak valahová, ez még Rebels
Aztán most kellett erre gombot varrni: ide ugrottak és hogy ezt az ajtót be is zárhassák (miután majd hőseink távoznak) kitalálták azt is, hogy ez itt egy temető, vagyis hogy ez csak egy egyirányú út
De akkor viszont hogyan jutottak innen ki egykoron a boszik?
Na jó, hagyjuk, már fáj a fejem Filoni ZSENIALITÁSÁTÓL
Egyébként a teknős/rákembereknek pontosan miért van igazi házuk, ha egyszer már van saját páncéljuk is? Muszáj leállítanom az agyamat, mert különben belefulladok a Disney Wars végtelen butaságába...
Egyértelmű, hogy feleslegesen túlbonyolították azzal, hogy egyszerre migrációs útvonal és temető ez a bolygó.
A Disney Warsban visszatérő elem, hogy először találják ki a cool design elemeket és hozzá próbálnak költeni valami történetet. Itt nyilván kitalálták a bálnatemetőt és ezt próbálták összehozni a történet többi részével.
amennyiben az derül ki, hogy Thrawn mostani serege zombi-hadsereg (+ Marlok vagy kicsoda), úgy több lesz ez, mint elpottyantott mondat és itt fogja bökni az oldalunkat, hogy a jedikre ugyan miért mondta, amit mondott :)
Filoni vagy kitalál ennek kapcsán valami meglepőt és azt Thrawn szájába adja, vagy ez is megmarad egy ilyen elpottyantott mondatocskának, amit aztán elcsócsálgathatunk, mint a Plagueis teóriáit is