The band's first release "Under The Tree" is coming out through Angel Music on December 12th, 2005. A lényege annyi (sajnos nem tudok annyira jól angolul) ha jól sejtem, hogy a banda első - gondolom lemeze - 2005 dec 12-én jön ki és az Angel Music adja ki. Ha tévedtem, valaki javítson ki please!!!
Gondolom azon már a szám is rajta lesz studió formában...
Hát én megtudtam a Vodafone reklám zenéjét,de sajna sehonnan nem tudom leszedni,szal ha Neked sikerül létszi valamilyem módon juttasd el hozzám is!Előre is köszi!!Ez lenne az:The Water Babies-Under The Tree
bocs, hogy rosszul fogalmaztam... csak furcsáltam hogy azt amit én megkérdeztem egy héttel korábban, azt minek kérdik újra...válaszra sem érdemes... Pöttyös túrórudi zene nekem is nagyon tetszik...nameg az új Vodafone NOW is... de ahogy olvasom még senki nemtalálta meg a címüket....
neat (1232): az új Vodafone-reklám (Vodafone Now - "A kérész egy napja") zenéje - amint az alant megtalálható :) -: K-OS - The Love Song ( http://users.atw.hu/piqla/kos-thelovesong.mp3 )
csiknor (1230): az index keresője valóban eléggé kalap, javaslom - kiváltképp, ha tudod, melyik topik(ok)ban számíthatsz az előfordulására -, hogy jeleníts meg egyszerre 500 üzenetet, és szókeresővel (asszem az összes emberközeli böngészőben Ctrl+F) keress rá. Ha az első ötszázban nem találod, jöhet a második, harmadik, et citera. :)