Keresés

Részletes keresés

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.07 0 0 topiknyitó
Most igy elöször ebben a topicban egy elég furcsa srácrol írok... De ezt majd mindjárt meglátjátok.

A srácról csak egy idézet jut azaz jutott az eszünkbe mert ezt most itt ketten írjuk szoval
"Te vagy a világegyetem legundorítobb lénye"

Ezt egy haverja mondta róla de szerintem ha elolvasátok akkor nektek sem lesz róla más véleményetek.

Sok-sok történet van tehát belekezdek.

Éppen egy koncertre mentek a Freeportba (csepel) és kocsival tették mindezt. A srác vezetett és valahol a soroksárin rájött az ötperc, feltekerte a hngerőt a magnon és elkezdett dobolni az kezével a kormányon mindezt majdnem padlogáznál... idövel elértük a padlógázt és ekkor odaszóltunk neki hogy nem kéne dobolni azon a kurva kormányon 120 km/h nál mert már kurtvára fosok. Ekkor a srác elegedte a kormányt hátra fordult és elkezdett torkaszakadtábol orditani azt hogy "ne pofáz bele hogy hogyan vezeetek és ne kiabálj mert igy nem tudok az utra koncetrálni"
És a kocsi kicsit átment a másik sávba. Mit mondjak nem volt egy jo élmény.

Egyszer a Bathányi téren találkoztunk és már voltunk egy páran amikor a srácra rájött a szarás hirtelen nem tudott mit csinálni elszaladt az első bokorba és ott végezte a dolgot el és amikor elment volt nála egy pestiest ami valahogy eltunt miután vissza jött.

Volt egyszer amikor fent volt a nöjénél és a csaj éppen tette a dolgát a srácon akkor jött a csajnak a barátnője és gyorsan abba kelett hagynoi a dolgot de a srác anyira elvolt feledkezve magárol hogy nem tette el a faszát és ugy ült ott tovább a kanapén ahol eddig folytak az események. És a lány feljött és egyből kiszurta hogy a srácnak ott áll a farka. A gyerek akkor égett rendesen.

Hirtelen ahogy írtam ezt eszembe jutott az amit még tanultam hogy ha az ember két lábon áll akkor azt két l betüvel kell írni de ha az embernek a farka ál akkor mi van??
De ez nem tartozik a dologhoz ez most csak egy ilyen kis elgondolkozás volt. De én inkább bele sem megyek ilyenekbe mert hát a helyesírásom az elég siralmas.

Szerintem a legdurvább történet most jön.
Ugy volt hogy a srác éppen fürdött a kádban és rájött megint a szarás gondolta most nem kel fel a kádból hanem inkább gondolta beleszarik a kádba és majhd lefolyik mert azt remélte hogy majd fosni fog és nem ilyen egybe szar lesz ami utolag kiderült jo nagy lett. Szoval a srác gyorsan kiugrott a kádbol megfogta a szarját és átakart menni a mosdoból a wc-be. De mivel vizes volt a wc felé elcsuszott és eldobta a cuccot és ott szedte ösze a földön mesztelenül. És eközben az anyja meg nézte a tévében a filmet. Mekkora lett volna akkor ha az anyja éppen akkor jött volna ki vlamiért. Azt megnéztem volna de ez nem történt meg.

Még amikor a srác kicsit fiatalabb volt felszedett egy csajt és egy kis idő elteltével meg kelöen elég ital után ez a lány is leakarta szopni a srácot. Ez lett volna neki az első. Ott áltak az utcán amikor kijöttek a Freeportból és egy kicsit aréb mentek és a csaj elkezdett ügyködni a srácnak meg nem tom miért de nem akart felálni (már megint ez a felálás) és a csaj kicsit ideges lett mert hogy miért nem meg minden aztán ott vitáztak ezen egy darabig. Aztán a srác oda jött és elmondta hogy hogyan volt ez mehg minden és visza mentünk a koncertre. Oda jött egy csaj hogy kérjen a sörünkből persze ismertük és elmeséltük neki ezt a történetet. Erre ö aki valamiért nem nagyon szereti öt azt kezdte terjeszteni hogy "egy csaj leakarta szopni csak nem ált fel neki és biztos azért mert buzi" Kb eltelt egy pár ora és már majdnem az egész "hely" erről beszélt. Ez is mekkora égés volt neki.

Haverjának a 18. szlinapjára tudjátok mit adott?? Egy tusfürdöt de nem akármilyet. Beleszart és azt adta oda.

Most igy hirtelen nem jut a srácnak eszébe semmi több de azt mondja lesz még csak egy kicsit eszébe kell hogy jussanak.
Az írásomat egy versikével zárnám amit az ö tiszteletére írtunk vagy tizen:

Szarok! Szarok! Szarok! Szarok!

Beleszartam a fürdökádba eza divat ugyan is.
Beleszart a fosboy is.

Nyalj a disznó seggébe, Ha nem nyalsz az se baj
Tusfürdöben van a szar, Kend be vele a testedet, És ha elfogyott szarj bele még egyet.

Na kb enyi ez a vers.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!