Keresés

Részletes keresés

Sarkany Creative Commons License 2004.10.06 0 0 863
Volt ilyen időszak... Amikor a munkanélküliség a gyárkapun belül volt... :))
Előzmény: Enzo (862)
Enzo Creative Commons License 2004.10.06 0 0 862

És folytathatnánk a sort. Az még édeskevés, hogy valaki benn ül a parlamentben. Olyan, mintha azt mondanánk, énnekem jár a fizetésem, csak azért, mert munkaidőben megjelentem a munkahelyemen...

Előzmény: Sarkany (861)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.06 0 0 861
"a Polgármester asszony... ...nem vesz részt a parlament ülésein de a juttatást felveszi . " Ezt a kérdést Orbán Viktornak is felteheted! Ő szintén...
Előzmény: vikuca (859)
makopa Creative Commons License 2004.10.06 0 0 860
Szoktam látni aparlamentben, a múlt héten fel is szólalt.
Előzmény: vikuca (859)
vikuca Creative Commons License 2004.10.06 0 0 859
Nekem csak egyszerű kérdésem van: erkölcsösnek tartja e a Polgármester asszony, hogy ( vagy csak ritkán)  nem vesz részt a parlament ülésein de a juttatást felveszi . Költségtérítés az önkormányzattól,parlamentről???Etikusnak, tartja ezt Ön?? A többiekkről talán később!!
janina. Creative Commons License 2004.10.06 0 0 858
A forro osz, nem a most kirobbant Forro ugyre utal. Egyebkent nem tudom, hogy hova valosi.
Előzmény: kábelbúvár (856)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.05 0 0 857
Az Országgyűlés keddi ülésén az MDF kezdeményezte, hogy a vissza nem térítendő állami támogatások esetében a képviselők és hozzátartozóik hozzák nyilvánosságra, milyen támogatásban részesültek. A felvetést újságírók előtt az összes képviselő támogatta, majd a zárt ülésen a kezdeményező visszavonta a javaslatot.

http://index.hu/politika/belfold/vissza6433/

No comment! :((

kábelbúvár Creative Commons License 2004.10.05 0 0 856

Megbolondult Szolnokon a politika? Forro osz?!

Tamás echte szolnoki?

Vagy honnan származik?

Előzmény: janina. (842)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.05 0 0 855

"A nagy hal megeszi a kis halat!" mondást nyugodtan átalakíthatod úgy, hogy "a sárga hal megeszi a nem sárga halat"...

Szerintem az adórendszer és az "élni és élni hagyni" szemlélet hiánya tehető felelőssé a kis- és közép vállalkozások gyakori csődjéért.

Az adótörvényeket - mint tudjuk - politikusok csinálják...

Előzmény: janina. (854)
janina. Creative Commons License 2004.10.05 0 0 854
Vajon a politika felelos azert, hogy a helyi uzletek sorra zarnak be, s helyuket kinai boltok veszik at kinai fonokokkel, magyar "munkasokkal"? Nem akartam rabszolgat irni. A minap egy kinai uzletben eleg megalazoan bant a kinai fonok az egyik eladoval.
janina. Creative Commons License 2004.09.29 0 0 853
Volt KISZ titkárok, párttitkárok előre!
Enzo Creative Commons License 2004.09.27 0 0 852

Hál' Istennek még egy miniszterelnök, aki szereti a dakotákat...

Már úgy hiányzott...

Előzmény: Sarkany (851)
Sarkany Creative Commons License 2004.09.27 0 0 851

Gyurcsány szerint a Fideszben a fenék és a ló összekeveredik.

Vajon mit jelenthet ez?  :))

Jelentheti azt, hogy a Fidesz képviselők ahelyett, hogy húznák az ország szekerét, mint egy ló, csak bárgyún ülnek, mint egy segg?

Bár a Fidesz korábban oda nyilatkozott, hogy Gyurcsány jelölése számukra felér egy lottó ötössel, olybá tűnik, hogy ez az ötös nagyon keveset fizet. :))

vikuca Creative Commons License 2004.09.23 0 0 850
Normálisak vagyunk??? Ha a város nem hajlandó reagálni az észrevételekre akkor ki kell söpörni őket, mert az itteni topicokban több hasznos észrevételt találhattak volna mint a közgyűlési köldöknézésből!!! Ősszefogás pártállástól függetlenül, már ha van ilyen!!
eR-dei Creative Commons License 2004.09.22 0 0 849
Lehet, hogy nekem is néznem kéne az Aktuálist ??? :)))))))

szóval azt az egyet, a Széchenyi politikai távfutást ém is láttam...
hát (fejvakar, vagy miegyéb).
Sarkany Creative Commons License 2004.09.22 0 0 848

Verseny ez a javabol!

Verseny egy frászt! Politikai hecckampány! Olcsó játék hülye gyerekeknek! Persze, ha meggondolom, talán nem is annyira olcsó, mint amennyire hülye! :((

Előzmény: janina. (847)
janina. Creative Commons License 2004.09.22 0 0 847

Akkor sorjaban:

Talan vasarnap lattam egy sajtotajekoztatot, ahol Csak Laszlo (mszp) arrol tajekoztatta a kozvelemenyt, hogy valodi tejet kapnak a gyerekek az iskolaban. Csak Laszlo, Balla Gyorgy (fidesz) gondolataira reagalt, ami talan arrol szolt, hogy a gyerekek az iskolaban tejitalt kapnak. Kovetkeztetes: a fidesz felelemvarost epit, s a tej tejseget bizonyitva, CSL megivott egy pohar tejet. Egeszsegere!

Aztan

A het vegen tobb rendezveny is volt a varosban

Szechenyi ltp. Szalay Ferenc

Josika ut Radocz Zoltan

Meg meg egy masik szureti bal, detto mszp.

Minden tudositasban a politikusok beszeltek a legtobbet. Mintha megint kampany lenne.

Aztan

Az mszp a Szechenyi ltp, Szechenyi szuletesi evforduloja alkalmabol megkoszoruzta a kopjafat. S hangot adott annak a gondolatanak, hogy egy obeliszket emel Szechenyi emlekere az ltp-n.

Hogy ghogynem egyszercsak CSL arra valaszol, hoigy a Lakotelepert egyesulet (elnok: Szalay) altal felallitando dombormu meg nincs bejegyezve.

Tehat ket emlek is allna a Szechenyin Szechenyi emlekere.

Verseny ez a javabol! Csak kapkodom a fejem! Talan ez lenne az elhetobb varos?

Enzo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 846

Hehe!

Balogh Gábor (ex-Ballaga) is ilyeneket írkál az Axel-Springer fórumon. Amúgy nem biztos, hogy nem így van.

:( 

Előzmény: janina. (845)
janina. Creative Commons License 2004.09.22 0 0 845
Szerintem a nyilvanossagot kapott politikai partok is erre szamolnak: egyre kevesebben neznek TV-t. Igy csak egymasnak uzengethetnek a median keresztul.
Előzmény: Enzo (843)
janina. Creative Commons License 2004.09.22 0 0 844

Pedig mostansag a legvidamobb musor az Aktualis politika resze. Nem a tejtol.:)

Előzmény: Enzo (843)
Enzo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 843

Tájékozatlan vagyok, én ebből egy mukkot sem értek...

Mitől félnek az iskolások? A tejtől?

Előzmény: janina. (842)
janina. Creative Commons License 2004.09.22 0 0 842

Megbolondult Szolnokon a politika? Forro osz?!

Politikai rendezvenyek a het vegen:
Szechenyi lakotelepert rendezveny

szureti bal hegyek.

A het elejen: igen is, tejet isznak az iskolasok, riogatas, felelemvaros. No ez nagyon tetszik: felelemvaros- hihetetlen, iszok egy kis iskolatejet.

Ismet Szechenyi ltp:

-Allitsunk obeliszket!

-Nem, mi allitunk emlektablat!

-Hat azt meg be sincs jelentve, de az obeliszk be van jelentve!

<|8°P

Vazze, en meg egy kitomott bohocot viszek a varoshaza ele;)!

Sarkany Creative Commons License 2004.09.02 0 0 841

Önfényezés...

Előzmény: janina. (840)
janina. Creative Commons License 2004.09.02 0 0 840

Tegnap voltam egy kiallitas megnyitojan, ahol eppen errol szolt az alpolgi.

Ipari park, Szentharomsag ter, bevasarlokozpontok.

Hogy ez mikent johet szoba egy vilaghires fotomuvesz kiallitasanak megnyitojan? - nem tudom.

Előzmény: Sarkany (839)
Sarkany Creative Commons License 2004.09.02 0 0 839
Hol történt itt olyan munka, amit jól végeztek?
Előzmény: janina. (838)
janina. Creative Commons License 2004.09.02 0 0 838
Ugy tudom 12 millio dukal mostansag a jol vegzett munkaert.
Előzmény: Enzo (837)
Enzo Creative Commons License 2004.08.31 0 0 837

Amúgy a költségvetési csődről mostanában nem hallottam semmi újat, mint ahogy a jutalomról sem semmi konkrétat, pedig kíváncsi lennék.

Állítólag kissé túl lettek tervezve a bevételek. A belvárosi önkormányzati tulajdonú üzletek bérleti díjait szerették volna kb 2,5 szeresére növelni 10 évre kötni a szerződést 2 év kaucióval. Mindezt olyan üzletektől, akik évtizedek óta ott vannak, ahol. Nyilván ez nem jött össze. Kishíján bevételkiesés lett a dologból. Ha jók az értesüléseim, néhány üzlet azért mégis csomagol, Radócz alpolg.m. úrral nem tárgyalnak, mert nem tudnak.

Mindezt csak pletykából hallottam, de több helyről is, magam pedig nem tudom, mi az igazság?

Előzmény: janina. (835)
Enzo Creative Commons License 2004.08.31 0 0 836

Janina!

Mi a Te véleményed?

:)

Sajnos aug 20-ból csak a tűzijátékot láttam, azt is jó messziről. Szerintem szép volt, csak elég rövid. Milyen volt a víziparádé? És a többi rendezvény?

Előzmény: janina. (835)
janina. Creative Commons License 2004.08.31 0 0 835

Mi a velemenyetek

-aug. 20. viziparade;

-koltsegvetesi csodhelyzet;

-varosvezetok jutalma a jol vegzett munka utan?

Valahogy nem kerulnek felszinre e temak. Annyira erdektelen?

Enzo Creative Commons License 2004.08.20 0 0 834

Sajana én is hallottam olyan közintézményről ahol felfüggesztették a kifizetéseket és a beszerzéseket. Lehet, hogy komoly a baj? 

Mondanám, hogy nyugtával dícsérd a napot, a mai tűzijátékot még nem láttad! Nekem 10MFt irreálisan alacsonynak tűnik egy aug 20.-ára, akárki adta bele a pénzt! 

Előzmény: janina. (833)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!