Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Kérem, Az élvezik-e a lányok az anál sexet c.-mű topicban, a 1350-es hsz. törlését és "kiscickány" nick figyelmeztetését, az ilyen állandó enteres írásmód miatt, köszi.
Kedves Moderátor! Kérlek töröljed a Mániás Depressziós topicból a 13758 számú hozzászólásomat, mert kellemetlen helyzetbe hoztam az egyik társamat. Köszönettel!
Régen hisztériázva követeltem, hogy töröljék az olyan hozzászólókat az egyek-ne egyekből, meg úgy általában bármely SOS témájú topicból, amit olyan pasik írtak, akik büntetlenül megúszott csoportos nemi erőszakról álmodoztak nyilvánosan.
Most annyit tehetek, hogy szólok, hogy egy ilyesfajta álmodozás olvasása vagy az álmodozók társasága egyáltalán nem tesz jót azoknak, akik ebben a betegségben szenvednek.
Szerintem írd be a megfelelő moderátoros topicba, esetedben az életmódba, ahol szintén kérdeztél. Most, hogy ezt beírtad, úgyis bárki láthatja a hozzászólást az adataidra kattintva, emilcímet meg nem fogsz kapni. A leggyorsabb szerintem, ha beírod az életmódosba a törlendő hozzászólás számát és a topic linkjét. (Én nem vagyok moderátor, ez csak tanács.)
Hogyismondjam: a zsarolásnak pedig végképp nem vagyok híve.
Kérlek hagyd abba, több minden miatt is ez volt az utolsó hozzászólásom pl. elutazom egy-két hétre, nem akarom tovább folytatni, és nem akarok veled levelezni a már felsorolt okok miatt; valamint nem hiszem, hogy amit írnál abból bármit is szeretnék hogy rám tartozzon ahogy eddig sem gondoltam hogy rám tartozna abból bármi is.
Orlanda, én túlléptem az "én így szeretek lenni" szintjén, kiléptem a komfortzónámból, és szépen kérlek, hogy te is tedd meg. Tudod jól, hogy az abbahagyás nem lezárás. Az ajánlatom holnap estig áll. Ha nem teszed meg, a későbbiekben nem tudok jóindulatot feltételezni rólad.
Én ezt másképp látom. A lezárva azt jelenti, hogy lezárva; és kérlek ne kezdd újra a moderációs topicban azt, amit az egyek ne egyekben sikeresen abbahagytunk; én legalábbis nem fogom.
Hogy is mondjam, én az életben is így szeretek lenni. Ha egy csomó ember végignézi ahogy ketten marakodnak, felmegy a vérnyomásuk miatta, stb. akkor joguk van azt is végignézni ahogy a konfliktus rendeződik és így megnyugszanak, lemegy a vérnyomásuk, stb.
Úgy érzem hogy nagyon sokat tettél ennél többet nem szükséges tenned.
Kedves moderátorok, választ várok. Legalább annyit, hogy foglalkoztok a kérésemmel. Vagy nem ez a moderációs topic? Ti megtesztek ennyit a fórum békéjéért?
Nem, ez a téma nincs lezárva. Nyilván tudod, hogy egy téma akkor van lezárva, ha a felek kölcsönösen elégedettek, és ez elérhető. Ha csak úgy csinálunk, mintha, akkor a következő szikránál megint elölről kezdődik az egész. Én hosszú távú megoldást szeretnék. Pusztán abban a topicban szünetel, mert a többség nyugalma érdekében más csatornákra akartam terelni. Ezt kívánja a fórum szokásjoga is.
Orlanda, azon vitakozhatunk, hogy ki a konlfliktus résztvevője, de így is, úgy is, nekünk kell ezt megoldanunk (nem neked vagy nekem külön), mert a többiek napnál világosabban kifejezték, hogy ki akarnak maradni belőle. Ez nem egy csoportterápia vagy PD. Ez egy fórum, ahova emberek más-más indítékkal járnak, és sokan olvassák csak úgy, akik végképp nem tekinthetők csoporttagnak, semmilyen szempontból. Éppen ezért nem is lehetne mindent leírni akkor sem, ha a többiek nem tiltakoznának emiatt. Amit neked akarok mondani, azt nagyon etikátlan lenne beírni a fórumba, és ilyet senkivel nem teszek. Milyen alapon hiányolsz bármiféle tapintatot, ha annyit nem teszel érte, hogy elfogadjál bármiféle nem nyilvános kommunikációt?
Én úgy érzem, hogy most nagyon sokat tettem. Feladtam a büszkeségemet, nagyvonalúan közelíteni próbálok hozzád, miattuk, magam miatt, és miattad is. Te mit teszel azon kívül, hogy elfogadsz egy bocsánatkérést? Mert az nem tett. Az sem, hogy megengeded, hogy szólhatok hozzád. Ugye nem hangzik valami soknak? Most rajtad a sor, nem kell sokat tenned, csak küldeni egy üres e-mailt egy akármilyen freemailfajta címről, ami semmilyen visszaélésre nem alkalmas, és elolvasni a levelemet. Nem a cipőméretedet kérdeztem, sem a vércsoportodat, csak egy egyszerű ingyenes emilcímet, ami 2006-ban nehezen tekinthető különleges magánadatnak. Nem is kell ide beírnod, tudod a címemet.
Ha péntek estig megjön a leveled, akkor olyan különlegesen békülékeny és kedves hangulatban fogsz találni, amilyet álmodban sem reméltél. Megmutatom neked azt az arcomat, amit te még soha nem láttál. Fehér zászlóval jövök hozzád. Ha igaz, amit mondtál magadról, akkor tudnod kell, hogy az ilyen pillanatok mennyire múlandóak és különlegesek. Meg kell őket ragadni, mert elszállnak. Most ugyan áll a freemail szervere, de remélhetőleg hamarosan megjavítják, és péntek estig nagyon sok idő van. Nem kérek tőled sokat, még azt sem, hogy kérjél te is bocsánatot; csak egy emilcímet és egy egészen kiskanálnyi nyitottságot, amivel a jó szándékodat bizonyíthatod. Ha nem teszed, mind tudni fogjuk, hogy a kisujjadat sem mozdítottad a csoportért, ahogy te nevezed, vagy a topic közösségéért, ahogyan én, amikor lehetőséged lett volna rá.
köszönöm a felajánlást, vettem a bocsánatkérést az egyek-ne egyekben, a témát így lezártnak tekintem.
Azon kívül, hogy a krédóm nem engedi a magánadataim beírását, azt is gondolom, hogy miután a konfliktus maga egy egész csoportot érintett, úgy a konfliktus rendezése is érinti annak minden tagját. Ezalól vannak kivételek, ez nem az.
Bármikor szólhatsz hozzám emberi hangon, úgy egyébként.
Moderátorok, nagyon köszönöm az eddigi segítséget. Most még egyszer nagyon kérem tőletek a 664-esben és a 667-esben leírt kéréseim teljesítését. Azért, mert ezek különösen sérelmesek számomra, és nagyon alaposan kimerítik az MM V. 8. f) pontját, és mellesleg más nickekkel kapcsolnak össze. Azért kérem, mert szeretném végre lezárni az egész ügyet, és ennek ez az útja. Azt akarom, hogy nemcsak ma délután, hanem a jövőben is béke legyen az anorexiás topicban, béke legyen bennem és béke legyen Orlandában.
Kedves moderátor!
Te mit tennél, ha személyedet súlyosan sértő, lejárató, mások előtti IRL befeketítésedre alkalmas dolgokat írna be ide valaki?
Elmondom, hogy én milyen lehetőségeket látok:
1. Lenyelem az egészet, és úgy csinálok, mintha nem zavarna.
Nem mondom, hogy ez lehetetlen, igen sok bántó beírást kaptam az elmúlt napokban, amelyek esetében erre képesnek érzem magam, és nem kértem a törlésüket. Adtam is értük cserébe rendesen, az is igaz. Egyebek között nem kértem a tegnapi vitát kiváltó, nagyon sértő hozzászólás törlését sem, mert azzal kapcsolatban megelégszem azzal, hogy válaszoltam rá. De van két hozzászólás, amelyek olyan fokban alkalmasak a lejáratásomra, hogy az esetükben ez a megoldás számomra elfogadhatatlan.
2. Nekilátok megvédeni magam, ha más nem segít, amiből megint riposztozás lesz. Én ezt jogos önvédelemnek tekinteném, más meg nyilván nem, de senkinek nem lenne kellemes. Lehetőleg mellőzendő.
3. Ezzel próbálkozom tegnap óta: kérem a moderáció segítségét. Ti mindig azt mondjátok a különböző moderációs topicokban, hogy ne harcoljunk, hanem bízzuk rátok a takarítást. Akkor miért nem tesztek semmit? Ha a felhasználók (nemcsak én, hanem akik olvassák ezt az egészet) elveszítik a bizalmukat a moderációban, akkor a következő problémánál már nem fognak segítséget kérni, hanem maguk igyekeznek majd megoldani a helyzetet.
Tehát még egyszer: kérem a már linkelt anorexiás topicból a 29354. hozzászólás, valamint ebből a topicból a 666. hozzászólás és a rá adott válaszok törlését. Hogy mennyire konstruktívan állok a dolgokhoz, és mennyire a béke érdekében kérem, azt ennek a hozzászólásnak a további részéből is láthatjátok. De ez a minimum, amihez ragaszkodni vagyok kénytelen. Utána az sem érdekel, ha a többit is kitörlitek a tegnapiból, az sem, ha otthagyjátok, az sem, ha mind a kettőnet letiltotok egy hétre. Az összes többit megoldjuk Orlandával, ha hagyja. Ennyit kérek tőletek, de ezt nagyon.
Operator, láthatod, hogy nem a saját "dolgaim" eltakarítását kérem, hanem az engem ért rágalmakét. Ha megteszitek, minden további elégtételről lemondok.
Orlanda, te pedig küldhetnél végre egy emilcímet, az enyémet tudod. Egy freemailes vagy hasonló cím nem olyan érzékeny személyes adat, őszintén szólva nem látom, hogy tudnék visszaélni vele, ha akarnék is.
Tegnap az egyik hozzászólásodban a tapintatot hiányoltad. Most nagyon szeretnék tapintatos lenni veled, de ha nem adsz semmilyen kommunikációs csatornát, egy nyilvános fórumon ezt elég nehéz lenne megtenni.
Szeretnék más hangon szólni hozzád, mert tegnap megértettem valami fontosat. Ígérem, hogy nem fogok semmilyen bántót írni.
Nem kell mást tenned, csak megadni a címedet, és elolvasni, amit írok.
Pillanatnyilag, azt hiszem, megtettem az emberileg lehetséges maximumot.
Upss, 29448 ugyanonnan, ha lehet, baleset volt. És elnézést kérek, hogy ennyi gondot okozok, négy év alatt egyszer fordult elő ilyen, most meg két nap alatt kétszer. Majd magamba nézek és figyelni fogok. :)
Abban az esetben, ha valamelyik moderátornak elszakadna a cérna, és ki akarná irtani az egész mai förmedvényt
Az eddig olvasottak alapján nekem úgy tűnik, hogy téged kellene kitakarítani onnan, úgyhogy az alábbi megrendeléseid a törlendő beírásokra felülvizsgálat tárgyát fogják képezni, nem fogod eltakaríttatni a dolgaidat ezzel a technikával.