Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Én is MM-ban voltam és néztem egy Sony tv-t azt hiszem K sorozatból,és az eladó mondta hogy a Sony-t ő egyálltalán nem javasolja szerinte nézzem meg LG-t,mert az szerinte egy sokkal komlyabb készülék és a Sonynál csak a nevet kell megfizetni.
Egyébként pedig azért hagytam magam átmenetileg lebeszélni,mert a 8ms.-os válasz idő egy kicsit elbizonytalanított hogy a sport műsorokban mindenki kondenz csíkot fog húzni:)
Szívesen venném a tanácsodat hogy milyen tv-t ajánlanál leírom mire használom :
körülbelül 400 e.forintom lenne kb:5 méterről nézném és szeretném ha full HD lenne PS3-al játszom és néha rákötném a számító gépet,mert hetente egyszer szoktam Skype-n beszélni 3-4órát.Százalékban pedig kifejezve 40%tv műsorok,30%sport és 30 %DVD vagyBR film.
Régebben a plazmákat néztem most már LCD-nél tartok,tehát teljes a képzavar:))
Én nem értem: már másodszor olvasom azt, hogy a Panasonicnál nem lehet a beállításokat a bemenetekhez rendelni. Milyen Panáról van szó? A TH42PV70-nél igenis a bemenetekhez vannak rendelve a beállítások: megjegyzi, hogy milyen bemenetnél milyen üzemmód volt legutóbb beállítva (normál, dinamikus, mozi), és az egyes üzemmódok minden bemenethez különbözö módon állíthatók be (fényerö, kontraszt, stb.)
Szobába elég a 94 centis képátló? A nagyobbakat konyhába tennéd? :-) 3 méterről a 46 col mondható megfelelőnek, ha élvezni is akarod a képet, nem csak látni!
Abszolút egyetértek... :) Nagyon féltem a kis szoba nagy tévé kombótól, de ha most kéne vennem ÉS lenne plusz 100eft rá, akkor mééég nagyobbat választanék. :)
Számomra fontosabb az 1080 soros felbontás, mint a 100 Hz. A LED-es háttérvilágítású Samsung F96 is csak 50 Hz-es, mégsem rossz a képe, bár van nála jobb.
Szobába elég a 94 centis képátló? A nagyobbakat konyhába tennéd? :-)
3 méterről a 46 col mondható megfelelőnek, ha élvezni is akarod a képet, nem csak látni!
Azért gondolkodom 94cm-ben mert elég az szobába,nem akarok métereset venni!
Én csak tanácsot kérnék hogy melyik paraméter lenne jobb a tévéhez!Mert a műszaki boltokban is többféle egymásnak ellenkező tanácsot,ötletet adtak hogy most már nem tudom melyik a jobb választás!
Szerinted melyik lenne a jobb a FULL HD vagy a 100Hz szerinted?
Scartot már egy ideje nem használok. A Pana miért ilyen buta? A Samsungok és a Sharpok visszakapcsoltak. Ha lesz kedvem, kipróbálom a DMP-BD30-cal, hátha azzal menni fog! Nincs új filmem, még össze sem kötöttem a tévével.
Televízió cseréje elött állok és azt szeretném megtudni hogy LCD televíziónál melyik lenne a jobb paraméter!!!Ha FULL-HD avagy 100Hz-t tudja a készülék!
Annyit tudni kell hogy 94cm-ben gondolkodom,kb 3méterről néznénk éslegtöbbszőr a kábeltévés adásokat meg párszor a DVD-n filmeket!
Segítsetek légyszi mert volt aki azt mondta hogy a 100Hz jobban járok(,valaki meg azt mondta hogy a 100Hz-nek LCD tévénél nem nagyon van jelentősége és csak az árát veri fel!
Régebbi 100Hz televízióm van és ebből kiindulva "gondolnám"hogy a 100Hz jobban járnák mert szemkímélőbb!!!De ez az én "amatőr"véleményem!
Aki tud segítsen a témában nekem!Előre is köszönet!!!
A felvevő egy Pioneer LX70-es, ami Samsung tévékkel szépen együttműködött az Anynet segítségével. A Pana nem kapcsol vissza, de odafelé, TV-ről AV-ra igen.
Ugy hogy ez a teviranyito nem eszkozoket, hanem esemenyeket kezel, igy ha atvaltok dvd nezesrol tv-re, lekapcsolja a lejatszot, bekapcsolja az upc box-ot, es a bemeneteket is allitja.
Próbáltad más lejátszóval is? Nem lehet, hogy az a ludas? Hallottam már olyan készülékről, ami készenléti állapotban is nyomta a Scart-on a kapcsoló-jelet.
Vagy ha arról van szó, hogy kézzel kapcsolsz valamelyik AV csatornára (mint pl. én a komponensre), akkor a TV érthető módon nem kapcsol vissza a TV-re, hiszen nem is automatikusan váltott az AV-re sem.
Van egy tanítható, nagyon okos távirányítóm, mégis mindegyik készülékhez sajátját használom. Még azt is programozhatnám minden 2-3-4 héten. Azon kívül a menüben is folyamatosan bóklászom, ami kényelmesebb így.
Az miként lehetséges, hogy a tiéd visszavált TV-re??? Én TH-46PZ85-öt nyüstölök.