Keresés

Részletes keresés

Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1491

Tigristomi!

Ismerőseim révén tudok én is a dienetikáról. Éérdekes trükkök az emberi aggyal, meg hatalmas üzlet. Még nem tudom, hogy a világ megmentőivel, vagy saját sorsuk megmentőivel állok-e szemben?

Előzmény: tigristomi (1375)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1490

Szasenyka!

Így néz ki egy érzékeny lélek. Közösülj te drágám, a kemény ülőkéddel.

Előzmény: Törölt nick (1367)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1489

Mikolt!

Ez a sok szenny rád hullik vissza. Ha te volnál az, akit leírsz, akkor kérdezz többet. Ha tudod, kiről beszélsz, akkor küldd hozzám. Ha meg csak a levegőbe beszélsz, csitulj el.

Előzmény: Mikolt (1363)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1488

Tigristomi!

Teljesen egyetértek veled. Én pl. A bagóról gondolom ezt. Aki dohányzik, az nem rossz ember, bár rossz magához és másokhoz, de pl. ritkán látni vegant, aki dohányzik...

...............

Többeknek!

Szóval a szellemi fejlődésbe tényleg beletartozik az olyan ételekről való lemondás (nem szeretem ezt, mert csak a jó dolgokról mondunk le, a rosszakat elvetjük), a ti szavaitokkal, melyek a szellemet lasüllyesztik. Ezt pedig ti magatok is jól példázzátok. Ha ezt sértésnek veszitek, akkor sajnálom. Csupán ébresztés, a magam módján...

Előzmény: tigristomi (1362)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1487

Kedves Tigristomi!

Szeretettel gondolok Rád.

Előzmény: tigristomi (1345)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1486
Kedves Stoner! Az nálam kijár mindenkinek, hogy ha van weblapja, azt elolvassam - ha már strapálta magát miattam - mindezt azért, hogy jobban megértsem mit akar közölni. Ott jöttem rá, hogy már jártam arra régebben. (És nincs is vele semmi bajom.)
Előzmény: Stoner (1480)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1485

nettomazsola!

A fene tudja!!? Az indulatokat nem szeretem. A hülyeség, vagy állatság az emberi lényben manapság egyre erősebb, dominánsabb. Ez sajnos sokösszetevős, de az egyik éppen a túlnépesedés. A patkány effektus. A növényevés szelídebbé tesz. én nem vagyok erőszakos, pedig férfi vagyok, és tudok erőszakos is lenni. A növényi hormonok a nőknek nagyon kedvezőek, ezért tudnak 100 évesen is teherbe esni a növényevő nők. Nézd meg Etka anyót, vagy Máriát! Ők a mintái annak, hogyan kéne élni 80 évesen. Egész utóbbi életüket arra tették fel, hogy az embereknek felnyissák a szemét. Persze keveset beszélnek a kajáról. Nekik ez a dolguk. Feleségemnek egy régi hidat le kellett venni. Megröntgenezték a fogait.Azt mondta az orvosnő, hogy ilyet még nem látott. Az összes foga erős gyökerekkel és egyáltalán nincs ínygyulladása. Ez a legnagyobb ritkaság, bár én is ismertem egy idős bácsit, akinek minden foga ép volt, viszont a lábát 5 centinként kellett levágni... ennyit a disznózsír káros hatásairól a  százszorszépekre... mindenkinek, aki fogágybeteg, javaslom az ezüstkolloidot, ha nem érzékeny az ezüstre.

Szóval: Nem élvezem az effajta vitát..

Előzmény: nettomazsola (1341)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1484

Mikolt!

Mert Izmael az okos---gorilla. Izmael egy regény főhőse. Daniel Quinn:Izmael

Előzmény: Mikolt (1340)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1483

Mikolt!

Úgy, hogy a két dolog független egymástól. Előbb van az ovuláció és ha nem történt megtermékenyítés, akkor van a menstruáció. Talán akkor érted meg, amit mondok, ha arra gondolsz, hogy ugyanannak a nőnek miért van egyszer erős, másszor gyenge vérzése? Miért hívták vidéken a menszeszt havibajnak? Évekkel ezelőtt láttam egy orvosi tanácsot a tv ben. Ahol a só és minden főtt étel nem javallott volt annál, akinek ilyen jellegű menszeszei vannak.

Előzmény: Mikolt (1338)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1482

orlanda!

Hagyjuk a cinizmust.

Előzmény: orlanda (1336)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1481

Ali...!

Csak kenyér s uborka az ebédjük mára...

Mind úgy eszik, ne vesszen csöpp se kárba,

Jót harap, és hozzáharap megint...

Előzmény: AliceCsodaországban (1333)
Stoner Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1480

hq9mck!

Hízelgő számomra, hogy Te ilyen fokon tudsz rólam. Talán mégse múlok el nyomtalanul...

Előzmény: Törölt nick (1330)
mikimuki Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1479

Ha ennyire zavar, miért nem írsz mást?

A Te,

mikimukid

Előzmény: Törölt nick (1449)
mikimuki Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1478

Gondolkodtál már azon is, hogy mitől nőtt meg az emberek élettartama a 2-3 szorosára az elmúlt pár ezer évben, és a többi állaté miért nem? Nem lehet, hogy olyanok is belejátszanak pl, hogy a sütés némiképp fertőtlenít is és kevesebb nyavalya viszi el az embereket?

Előzmény: Stoner (1290)
nettomazsola Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1477
" ember vallásilag vega, "

milyen vallas?
es ha gyulekezet akkor ott vannak akik "szinten zenesz", nem? oket nem tudod megkerdezni?
Előzmény: Zöldség (1455)
mikimuki Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1476

Erre válaszolhatok hasonló tudományos megalapozottsággal?

Aki nem eszik húst, annak meg hínárok nőnek a beleiben és a moha ellepi az agyát annyira, hogy csak legelészik egy réten és az egy szavas szókincse az lesz, hogy "múúú"

És éli vidáman az életét amíg egy jó kondiban levő mikimuki arra jár és vacsorájává teszi:)

Előzmény: Stoner (1279)
nettomazsola Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1475
van egy baratnom aki gyerekkora ota nem eszik hust. ket kislanya van azok se esznek.
termeszetesen, tojast, sajtot, tejet igen.
hatalmas babak voltak es egy even tul szoptatott.

ha tenyleg felsz, v kerdeseid vannak akkor megkerdem, h megadhatom-e az emailjat neked ... de az az igazsag nem nagy levelezo.
Előzmény: Zöldség (1451)
mikimuki Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1474
Na tessék, lenyomtuk a szemét fűzabáló neandereket:)
Előzmény: orlanda (1270)
mikimuki Creative Commons License 2005.01.07 0 0 1473

akkor két dolog lenne: 1. Nem volnánk ilyen sokan; 2. Működne a természetes kiválasztódás.

Stoner, te néha gondolkozol is mielőtt írsz? Mit értesz a 2. pont alatt? Tudod miért nem működik az emberiségnél a természetes kiválasztódás? Azért mert - tisztelet a kivételnek, pl Te - eljutottunk egy olyan szintre, hogy törődünk a többiekkel is, aki hozzánk (emberi faj) tartozik. Vagy úgy gondolod, hogy pl. aki vérzékeny azt hagyjuk megdögleni, nehogy továbbörökítse a betegségét?

Nem gondolod, hogy ha a hús evés olyan káros lenne akkor az eltelt x ezer év alatt a húst is evő emberek kipusztultak volna?

...zajló "gyógyítás", hanem bizony, a növényevés viszi ki...És tudod mit? Ígérd meg nekem, hogy bármilyen bajod is lesz is a jövőben, soha többet nem mész el orvoshoz, nem veszel be gyógyszert, csak tömöd a búrádba a lucernát, és várod, hogy Flóra istennő rádmutasson a varázspálcájáva és azt mondja "Stoner, gyógyulj meg".

mikimuki

Előzmény: Stoner (1241)
orlanda Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1472
Lehet. Én a rovarirtókhoz asszociáltam.
Előzmény: Borsts (1471)
Borsts Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1471

Sziasztok!

Erős a gyanúm, hogy cián az az arzén, ami a mandulában van. Ez nagy mázli, mivel az arzén halmozódik a szervezetben, a cián meg nem.

(A mandulán kívül a barackmag és a szilvamag is tartalmaz ciánt.)

(forrás: http://xenia.sote.hu/~szomdezs/bme/kemiai.htm)

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1469

Hat most nem vagyok terhes, de amikor voltam, akkor is ettem. Volt sajat mandulafank, nanahogy. Es a gyerek is el meg virul meg ami kell.

Mondjuk tonnaszam azert is gazos enni, mertr nagyon hizlal. Ami terhesen szinten egy szempont.

Előzmény: orlanda (1468)
orlanda Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1468

Nem fogsz. Egyrészt ürül is a szervezetből, másrészt pedig ha nem egy tonnát nyomsz le egyszerre, akkor a szervezezed már hozzászokott a terheléstől és max. akkor fogsz tőle kinyúlni, ha a kritikus határt túllépted.

A magzatnak viszont nem mindegy.

Előzmény: Törölt nick (1466)
orlanda Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1467
Az ember változik ...
Előzmény: Zöldség (1465)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1466
Es akkor most mire szamitsak? Napi 4-5 szemnel mi tuti tobbet eszunk. Itt fogunk arzenmergezesben elpatkolni, mint Napoleon? :)
Előzmény: orlanda (1463)
Zöldség Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1465
Ez megnyugtat, mert ezek szerint a vérképes eltérésekkel lehet "dolgozni". Persze terhesség előtt mindig is úgy gondoltam, hogy én soha soha soha nem eszem több állatot, most pedig azt gondolom, hogy soha soha soha nem tennék olyat, ami árt a babócának :)
Előzmény: orlanda (1462)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1464

4-5 szem? Humm...

Az igaz, h a babanak elsobbsege van, de ha nalad alapban hiany van, akkor nem tud mibol elsobbodni. Egyel napi 3 evokanalnyi hidegen sajtol, nem melegitett extraszuz olivaolajat. Belekeverheted fott etelbe is, de a vegen, fogyasztas elott. Meg jobb ha halolajat es lenmagolajat is keversz bele, bar ezek mar korantsem olyan finomak. De ezekkel az omega olajaid fedezve vannak es okos lesza  kisbabad :). Meg te sem butulsz el terhesen ;)

Előzmény: Zöldség (1460)
orlanda Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1463
A rendes mandulának is van. Mérhető. Van róla valahol táblázat.
Előzmény: Törölt nick (1461)
orlanda Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1462
Stimmel. El fogja venni magának ha szüksége van rá és tudja miből elvenni. Ha nem tudja, akkor neki sem jut.
Előzmény: Zöldség (1460)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1461

Mi volt ebben a nemnormalis???

Erre voltam kivancsi. Fura volt a megfogalmazasod. Ennyi. A rendes mandulanak is van arzentartalma? Plane merheto?

A keserumandula az attol keseru, azt tudom, de az edes? Nalunk idoszakosan de neha nagyon sok fogy edesbol. Meg senki nem patkolt el :)

Nyugi beke van, en nem harcolni jarok ide, baromira nem erdekel a masok taplalkozasa. :) Szerintem veganeknt meg nem vegakent ugyanolyan jol vagy rosszul fel lehet nevelni egy gyereket.

Előzmény: orlanda (1459)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!