Lóri jó formában van. Küzdött, hajtott, megérdemelte a 2 gólt.
A 3 pont teljesen megérdemelten lett a Rákóczié.
Az elején nem találtuk a ritmust, ment a vagdalkozás, de a gól felpörgette a csapatot. Ahogy elnéztem Ribi inkább védekező kp, mint szélső, kicsit idegenül mozgott. Dusan roppant gyenge volt, szvsz Prukner már rég lehozta volna, ha lett volna kire cserélnie. Talán ez most a Rákóczi igazi gyengepontja, hogy nincs minőségi cseréje. Ez a csapat Debrecenben is képes lehet egy x-re.
A meccshez még annyit, hogy a női játékvezetőnek szerintem még van mit tanulnia. Sok test-test elleni harcot fújt le szerintem feleslegesen. A róla írt újságcikk alapján többet vártam tőle, de gondolom a mai teljesítményébe benne volt az is, hogy ez férfi és nem női meccs. A 2. gólunk után láttam nála sok hibát. De a teljesítménye nem lógott ki szerintem annyira a magyar bírói karból.
Az első tavaszi meccsünket hoztuk és ez a lényeg! Nem volt rossz meccs! Ha eztaz akarást és játékot hozzuk kiegyensúlyozottan a tavasz folyamán, akkor tán nem lehet gond a bentmaradás. Jól játszottunk, sok helyzetünk volt, amiből hármat szerencsére ki is használtuk és vagy még 3 esetben nem volt szerencsénk, kapufa miatt meg egypárszor éppen a kapufa mellett gurult el a labda. Az első gólt szerintem eléggé bevédte a kapus és a többi alkalommal sem volt mindig a legbiztosabb a dolgában. Amúgy ez a Vác szerintem nem egy túl erős csapat és éppen ezért ebből a meccsből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Elbízni nem szabad magunkat.
Szvsz Alves hazanemjövetele tette be a drukkereknél a kaput. És teljesen jogosan. Már rég elkezdődtek az edzések, de ő még nincs sehol. Nevetséges. Ha ennyit késnék a munkhelyemről...
Talán még el is fogadnám az indoklást, ha nem éppen a mi klubvezetésünk lenne a szurkolókat információkkal legkevésbé ellátó vezetés az egész NB I-ben. Sem a honlapról, sem egyéb kommunikációs csatornáról szinte semmit nem lehet megtudni a klub aktuális terveiről, pénzügyi helyzetéről és még egy rakás fontos dologról. Ezek után hivatkozhatnak bármire a fórum bezárása kapcsán, csak éppen arra nem, hogy a szurkolók nem elég lojálisak hozzájuk. Miért is lennének? Ezekhez???
Csak párhuzam akart lenni: ahogy te Györöknek nem látsz nagy jövőt a klubnál, jelenleg én sem látok a klubnak nagy jövőt a bajnokságban. Vagyis nem arra akartam utalni, hogy a klub megszűnésétől tartok.