A Karcsit sem a demon, sem a Zanziban nem lehetett rendesen hallani. De a demon mar sikerult megtalalni a subokat, amiket jatszik a kis "Glockenspiel" gepen :))
Ja meg persze, igen, gyere meg gyertek a koncertre, minél többen, ha lehet. Meg ha már itt tartunk, jöjjön el mindenki. Már nem a pénz miatt, ugye, inkább a zene miatt.
Szoktuk úgy csinálni, hogy esemesben is értesítjük a zembereket a legközelebbi koncertről. Úgyhogy ha valaki igényel ilyet, az küldje el mondjuk az én e-mailcímemre, vagy a Fecskebandiéra (majstro) a telefonszámát, és akkor hátha küldünk neki is.
Szia Karcsi, még jó hogy tudom, ki vagy. Gratulálok a topikodhoz. Nem olvastam végig. 40 hozzászólásnál hosszabb topikokat képtelen vagyok még részletekben is elolvasni. Ezért is jó, hogy a Sun Workshop topik csak huszonvalahány hozzászólást tartalmaz.
A tömeg elégedetlen a gitárhangzással!!
Olyan a demón, mintha kávédaráló zsizsegne... Albumra súlyos, agyletépő, bélkibelező, a Wall of Sounds, hangzást kérnénk!
Meg a Kareszt hozzátok előre, mert ha nem hallható, akkor miért hallgassunk SW? Semmi örömünk nem származna...
Na emberek!A napműhely szónoka kidobolja, hogy január hónap 25. napjának estéjén, 9 órai kezdéssel SUN WORKSHOP/ANNABARBI koncert lesz a (fonetikusan írom mert nemtom hogyan kell) VEKKERBEN.Mindenkit szeretettel várunk.Továbbá ugyancsak januárban de 31-én a ROCKTOGONBAN lesz SUN WORKSHOP hangverseny valószínűleg a DIGITAL MONKEY (remélem jól írtam) együttes résztvételével.Hírek eddig, jelentkezünk.Hali.
Bizony van honlap. Hogyne lenne. Csak nincs még fönt a világhálón. Pusztán adminisztratív okai vannak ennek. De nagyon kafa lesz, ha meglesz! Maj szólok.
Jah! Elso 10 koncertre minden zenesznek defaultbol felmentese van.
Egyebkent a homepagen csinalhatnatok valami jesusdressup.com-hoz hasonlo. Lenne egy quasi meztelen kep Fecskebandirol es mellette pedig ruhak es egyebek, amiket ra lehet tenni. Nezzetek meg a jesusdressupot, valami olyasmi. Csak itt be lehetne festeni a Fecsket ogreszinure.
Itt a Gŕbor. Én nem láttam a koncertet, de a gitáros igen jó barátom. Na mivel a zenét nem hallottam ezért csak az image témához szólnék hozzá. Van egy olyan érzésem, hogy akik ilyen Kiss-es kifestősdi dologra vágynak, azok lehet, hogy csalódni fognak. Azaz engem nagyon meglepne, ha pl. a béla bőrgatyában, félmeztelenül, fehérre festett ajkakkal jelenne egyszer meg. Tényleg Béla, ha ez megtörténik, akkor küldjél már egy fényképet! Addig, amig nem láthatom élőben.
A randompulcsi szókapcsolat meg nagyon bejött, ha felsőruházat gyárat alapitok egyszer, ez lesz a márkanév.
meg lehet nézni, akárki láthassa, nyitott egyet az Inner Smile-nak - meg is szunt a zenekar gyorsan
tartok tole, hogy a SW is erre a sorsra jut hamarosan, de min. szárazleprát kap az egész zenekar vagy ilyesmi
Hmmmm.Magam is meglepődöm néha hogy az ember ilyen nagy sztár létére mint amilyenekké mi váltunk az elmúlt 37,3 órában mennyire nagy hülyeségekre képes.Ippeghogy felmegyek egy színpadra, oszt rázúzás ami belefér meg eröltetem ezt az őszinte vonalat aztán jön egy balfék gitáros aki történetesen az én gitárosom, és le ogréz.Vagyis akarna.Ezúton kihírdetem az "ADJUNK-KÜLSŐT-A-FECSKÉNEK" pályázatot.A javaslatokat itt várom és megígérem hogy a nyertes értékes jutalomban részesül!Béla nem nyert.És Fruzsi sem.
MÁS. Köszönjük a topikot Andris,nemkevésbé a lelkes kritikát.Jó hír mindenkinek hogy a zenekar homepage-je készülőben van, a januári koncertdátumokat még köd fedi de a hétvége fele már talán lesz belőle valami.Délután folytattam kimerítő beszélgetést a Vörössel, és mindent tudok a sztárráválásról. :-)) Asszem pályát kéne módosítani kiadósra.....hehehehehe. Na mindenki alkosson fényből új célokat!!
Köszi topikot.
Tök jó.
Ja, imidzs. Egyelőre csak annyi ötlet van, hogy a Fecskeandrist tetőtől talpig befestjük zöldre. Nem túl sötét, nem túl világos, olyan gyeptéglafűzöldre (lásd:Shrek).
Boldog új évet kívánok!
Az király, hogy őszintén nyomják és nincs is szükség gigantikus imagere, meg ilyen fasságokra, hogy mindenki ugyanúgy nézzen ki... Ha egy kicsit kiöltözöl, azzal megtiszteled a közönséget is, meg a koncertet is, hogy "nakérem, itt most mindent beleadunk". Na, ez így kifele, meg befele is szól. Innerék egy kicsit túlspilázták (kár volt teljesen kifesteni magukat, de lehet hogy megszoktuk volna meg, jobban kialakult volna a rendszerük).
A Vörös atlétában nyomja pl. az sem elegáns, de azért a koncert előtti és utáni szertartáshoz hozzátartozik egy átöltözés.
Egyébként ez egy ilyen szabály nálatok, hogy mindenbe belerakjátok, hogy xxx, meg HC, meg ilyesmi*? Kezdtek már a trúkra hajazni, csak nálok a fém a minden... :(