A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Goofy prédikált múlt vasárnap a templomba és arról szólt az IT, idézem: hkheh ááhrr ökh pfrrrffff achhspssss eh ah a lényeg vannak több jelentésű igehelyek melyek úgy is érhetőek, hogy márpedig ne házasodjatok.
Ha valaki megházasodik és NEM onanizál a csaj mellé, akkor benne van a pakliba hogy a csaj ki fog nyomni magából egy két lábon járó vírushordozót. Ha ikerterhesség annál rosszabb.
Aki majd az oviban megfertőződik és viszi haza apunak és anyunak. Nővéreméknél ez volt. Mind kórházba kerültek. és NEM Covid, valami más. Hasmenéses vízvesztéses. Lehet baci volt.
Figyejjé mán, az igasság egyedül nálad van és senki nem tudta melyik szekrénybe rejtetted el. Mer én nem találtam. EGW maradványaiból meg pörköltet szeretnék ha főznél nekem.
Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
Szerénységem én mindig vad szerelemből szexeltem nővel és az egész más, mintha a szexért önmagáért. Persze sokféle vad szerelem van. Van a pár éves meg van a több éves, tíz éves.
Ha pedig azt nézem, hogy sok gyerekkori barátom mennyi nővel kezdett és mennyi csalódás érte őket, akkor még szerencsésnek is érzem magam,hogy nem mertem nővel kezdeni sokáig. én össz hárommal szexeltem a 201 évem alatt.
Tudom, visszaolvasva nekem is cikin hangzik. Nem mertem egy időben nőkkel kezdeni, mert sok pattanásom volt és minden barátomat jópasinak láttam, csak magamat ortónak, ijesztőnek. Ez a magyarázat az 8,927-re
Sajnabajna vagy szerencsére a holtak lelkei/szellemei nem követik a holttestet a temetőbe - szerintem. Ha esetleg rajta nevettél volna, abból se vett volna semmit - magyarul.
Vannak vicces és szomorú jelenetek temetéseken, de a temetés így se úgy se az én világom.