hát eléggé kinőtte, télleg...mikor megláttam az utcán tolongó tömeget, aszittem rosszul látok. be se akartak már minket engedni, de aztán sikerült bejutni. a koncert klassz volt, igaz én a hangfalak tetején ültem végig, mert nem mertem megkockáztatni a tömeget. onnan fölülről nézve legalábbis nagyon durva volt :)
sajnálhatják, akik nemjöttek....ez nem célzás volt :)))))))
Brutállat volt a tegnapi konci, bár az FF szerintem már kinőtte a pesti klubok 90%-át. Csináltam vagy 20 fényképet is, majd meglátjuk, milyenek lettek...
Vincent: jaja, tegnap gyorsan be is szereztem egyet (a Violinban azt sem tudták, hogy van ilyen, a Fotexnél már képben voltak, de elfogyott, végül - mint annyiszor - az MCD-ben(Nyugati) jártam sikerrel... :)) Viszont nekem a remix nem jön be annyira, bár kétségtelen, hogy legalább nem a szokásos TUCCatgagyi stílusú :)).
Brezol: akár azt is kaphatnánk, bár a honlapon lévő naplóból sokmindent megtudhatunk :). A levlista esetleg azt a célt is szolgálhatná, hogy a listán lévő emberek írhatnának egymásnak, fel lehetne dobni 1-1 témát (úgy, mint más listák, pl. electro-industrial, stb. esetében ez jól működik). De nem magánban (a listás leveleim után csak magánban válaszoltak... :)), hanem a levlista címére (ff-l@mentha.hu), és akkor azt minden tag megkapja.
Hasonló lenne, mint az itteni fórum, csak nem az indexen működne, hanem mail-ben, ennyi.
A ma esti Süsi live-ra kiváncsi vagyok... :)
meg hát, van rajta lamentation album version, lamentation silent fasztuggya remix, meg lamentation radio edit, lehetett volna még rajta valami kiadatlan nóta, vagy mittomén, így 11 perc összvissz.a remix viszont nagyon jó.
Köszönöm a megtisztelő "illetékes" jelzőt, de közel sem vagyok az.
Hogy miért nem írnak a lev. listára? Talán a többség nem tudja pontosan mit is takar ez, de majd te elmagyarázod nekünk. :))
Először én is azt hittem, hogy itt csak FF híreket kapunk mailben, de ezek szerint mégsem...
Nnna, ezek szerint megjelent maxin a Lamentation? Ez jó hír, bár kérdeztem már... :))
Brezol, v. vmelyik illetékes: a levlistára miért nem írnak a tagok?
Láttam a Z+on a top 40-ben a Lamentation-t, a 24. helyen voltak. Meg a múltkor egy reklámot is sikerült elcsípnem, ahol reklámozták az albumot, mint "az év modern-rock albuma..."
Lehet benne valami.
Latom a sok anyuka/apuka kedvence keszul a karacsonyra, semmi elet sincs itt. Meseljetek, en csak a legutolso lemezuket ismerem, az nagyon tetszik. de olyan nem erdekel, hogy mi volt korabban, mennyi lemezt sikerult eladni, mert nem hiszem, hogy ez minosegi merce. Na vezessetek a kezemet, hogy nagyra tudjam nyitni a szemem.
OutSider