Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
kérdésem lenne....tv vásárlásra adtam a fejem...viszont egyszerűen nem tudok dönteni. most szépen átolvasgattam itt a dolgaitokat, de mindezek ellenére úgy döntöttem, h az okosok tanácsát fogom kérni. valszeg karácsonyi vásárlás lesz belőle...talán olcsóbb is lesz minden, de egyelőre úgy állok, h kicsivel több, mint 300e ft-om lesz rá. kettőt néztem ki.
Tudnátok mondani valamit a Samsung PS 42 c62-s plazmáról?
170.000 ért megérné?
Kicsit elbizonytalanodtam, mert a boltban azt mondták plazmát már nem szabad venni. Annó nekem az egyik tv szerelő ismerősöm pedig pont az ellenkezőjét mondta.
Én is 4-5m-röl nézem a tévét. 42-es tévénk van, nagyon élvezem, de ha lett volna pénzem jó minöségü 50-esre, akkor azt vettem volna. A különbség kb. az, hogy a 42-es 5m-röl egy szép nagy tv, az 50-es viszont már kezd "moziszerü" lenni. Ha az a kérdés, hogy 42-es full HD vagy 50-es HD Ready, én biztosan az 50-eset választanám, figyelembe véve a nézési távolságot és azt, hogy csak ritkán kötök rá számítógépet. Szerintem 5m-röl semmi különbséget nem fogsz látni 42-es tévénél a full HD és HD Ready között. Ellenben a 42->50 igencsak érzékelhetö.
Gratula a vásárláshoz és várjuk a beszámolót. Engem különösen a gyors mozgások (sport) érdekelne hogy akkor hogy tejesít és amit a MM-os W4000 én láttam furcsaságot hogy a fekete alapon feher betük, stáblisa scrollozásánál jelentkezik e Nálad kis szaggatás vagy szép folyamatos scrollozást látsz? Analog adások szintén érdekelnének hogy milyenek milyenek a szinek van e kockásodas mert ugye ezt fikázták hogy életszerütlenek amit én nem akarok elhinni. Ja és légyszi ird meg hogy milyen tv-d van. digitv, iptv vagy sima analog.
Mindket tech sokat fogyaszt, a klimam meg megtobbet, ahogy tanult kollega okosan megjegyezte. Majd ha valodi attores lesz (feldolgozo aramkorok fogyasztasa is jelentos nem csak a panel) es a max fogyasztas 100W ala esik, akkor mar erdekelni fog. Toled hallani meg foleg vicces, mert jelenleg a fogyasztas elegge meretfuggo.
Mer most sikk ződnek lenni. És figyelni köll, hogy mennyit fogyaszt a tévé, mert üvegházhatásgázkibocsátásfokozóobjektum lett belőle is. Az új klíma meg úgysem ad képet, ezért annál nem tűnik fel a fogyasztás.