Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Igen mert volt szerencsém egymás mellett tesztelni ezt a két tévét,állítgattam őket stb.Nem kell ironizálni nem azt mondtam,hogy a pana rossz sőt!Csak nekem a sony jobban bejött,meg a pana 42es árában meg tudtam venni a 46os sonyt.Akinek a pana jobban tetszik vegye azt ugyanolyan jó tv.
Erre jövő héten tudok választ adni.Megrendeltem másfél hete pénteken megjött pestre a sony-hoz,úgy volt,hogy lehozza az itteni bolt de csak szerdán mennek érte,mindegy már kivárom.Bár engem nem érdekel a stáblista,ha nem húzza akkor sem:-)
Köszi a segítséget, ezek szerint te a Sony mellett döntöttél. Keresztbe futó stáblista esetén, vagy gyors kereszt mozgásoknál nincs utánhúzás, betű töredezés? Én ettől tartok egy kicsit az LCD-nél...
Én is ebben a két tv-ben gondolkodtam nekem az sony képe jött be jobban,mondjuk nálam még számított a dvdn kívűl,hogy pc-t is kötök rá.Nézd meg egymás mellett a kettőt.A panának jobb a feketéje meg 100hz-es,a sonyn meg van rendes fehér meg világosabb környezetben jobb az lcd valamivel olcsóbb is.De ez a kettő tv közül bármelyiket veszed mindkettővel nagyon jól jársz.
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi két modell közül melyik a jobb választás, ti melyiket választanátok: Sony KDL-40W4000 vagy Pana TH-42PY80P. Amire kellene: tévézés, DVD és van egy Full HD videó kamerám, ezért fontos, hogy tudja a HD-t a tévé is...
Segítsetek légyszíves! Kezdődik a focivb és ha nem akarunk itthon megint csatározni, akkor beruházunk egy TV-be.
150-160e körüliért ti melyiket választanátok? Jelzem, csak tv-ként lenne használva 10 nm-es szobában. (DVD filmeket néznek még rajta a gyerekek).
Vettünk már egy Samsungot, de visszavittük, mert iszonyat lassan váltott (2-3 mp is volt az átváltás 2 csatorna között), és ami a legjobban zavart, hogy ha autostore-ral betároltuk a csatornákat, utána meg átállítottuk a nekünk tetsző sorrendbe, 1-es, 2-es programhelyre, akkor a számokat, ha nyomtuk, akkor tényleg az általunk tároltra ment, míg ha a fel-le gombokkal váltottunk csatornát, akkor meg az autostore beállításait vitte. Baromi zavaró volt. Boltban azt mondták, hogy a többi tv is ilyen, amit kötve hiszünk. Mindenesetre visszaváltottuk, mert ez így nem kell.
Szóval ötleteket várnék, hogy mit vennétek, ennyiért!
:)) nem tudom...lent van egy 37"-os LG...hozzávetőlegesen fél éves, de eddig semmi baja nem volt és úgy ámblokk meg vagyok vele elégedve. csak most már kicsit tüzetesebben utánaolvastam és úgy gondoltam, h mivel nekem kell az az igazi házimozi élmény, ezért plazmát veszek...abból meg ugye Panasonic...na mindegy. karácsonyig még van idő...lehet addig még jobban esnek az árak...vagy mond nekem valaki itt vmi jobbat:)
kérdésem lenne....tv vásárlásra adtam a fejem...viszont egyszerűen nem tudok dönteni. most szépen átolvasgattam itt a dolgaitokat, de mindezek ellenére úgy döntöttem, h az okosok tanácsát fogom kérni. valszeg karácsonyi vásárlás lesz belőle...talán olcsóbb is lesz minden, de egyelőre úgy állok, h kicsivel több, mint 300e ft-om lesz rá. kettőt néztem ki.
Tudnátok mondani valamit a Samsung PS 42 c62-s plazmáról?
170.000 ért megérné?
Kicsit elbizonytalanodtam, mert a boltban azt mondták plazmát már nem szabad venni. Annó nekem az egyik tv szerelő ismerősöm pedig pont az ellenkezőjét mondta.
Én is 4-5m-röl nézem a tévét. 42-es tévénk van, nagyon élvezem, de ha lett volna pénzem jó minöségü 50-esre, akkor azt vettem volna. A különbség kb. az, hogy a 42-es 5m-röl egy szép nagy tv, az 50-es viszont már kezd "moziszerü" lenni. Ha az a kérdés, hogy 42-es full HD vagy 50-es HD Ready, én biztosan az 50-eset választanám, figyelembe véve a nézési távolságot és azt, hogy csak ritkán kötök rá számítógépet. Szerintem 5m-röl semmi különbséget nem fogsz látni 42-es tévénél a full HD és HD Ready között. Ellenben a 42->50 igencsak érzékelhetö.