Hmmm ... Hát a bemutatók alapján én is többre számítottam , viszont ez mégcsak az elsõ rész volt / de hogy a csatajelenet milyen rövid volt az valami iszonyat :) / és pl. a díszletek szerintem nagyon ott vannak a toppon külsõ / ray tracing / jelenetek is ... Homokféreg és Liga hajó + Navigátor meg messze jobb mint eddig bárhol :D Színészek hát ...... :( Zene hát .... :( Harkonnenek hát ..... :( Na meglátjuk hátha a folytatásra feljavulnak a dolgok :) Jah Ornithopterek is nagyon nagyon jók szvsz :D
Majd meglássuk. a vak is azt mondta.
Én amúgy ezeket a színesruhás ligásokat az alap filmbeli feketeruhás fickók helyett tudnám elképzelni, akik a navigátort kísérték.
Hát ezzel azért vitatkoznék kicsit :) Nos a liganavigátorok az Atreides házban leírtak szerint miután alkalmasnak bizonyultak arra hogy navigátorok lehessenek az esetek 99 % ban nem találkoznak többé közönséges emberekkel. Elméletileg van úgyan lehetõség arra hogy az alapkiképzés befejezése elõtt elhagyják a ligát de erre nem nagyon van precedens ... a Liga külügyeit az un. ligaügynökök intézik akik genetikailag közönséges emberek / az új filmekben jópárat látni majd / de legalábbis biztossan nem olyan szinten mutálodott lények mint a lenti navigátor , ott vannak még a ligabankárok és egyébb a ligát szolgáló
személyek akik szintén hagyományos emberi külsõvel bírnak tehát szerintem / hangsúlyozom szerintem / egy navigátor biztos hogy nem fog ilyen külsõvel ráadásul a tartálya nélkül tevékenykedni - már csak az õt ért elváltozások miatt is - pl. elsatnyúlt végtagok stb.- képtelen lenne erre illetve a liga sem nézné ezt valószínüleg jó szemmel . A leírások alapján 2/3 akció 1/3 kaland - egy idõben így is reklámozták a projectet - kérdem én akkor mi ez ha nem TR klón erõs manga jegyekkel ?
Hello,
haaat, valahogy Chanit nem igy kepzeltem el...
Nagyon japanok ezek az arcok (pl. Yueh)
Shaddam IV meg ugy nez ki, mint egy rossz utonallo :-)
Liet Kynes szerintem a Dune 1-ben pont jo volt.
Bocsattassek meg nekem, de Gaius Mohiamon szetrohogtem magam!!! :-))) Vajon a csodalatos fejdiszeben van az ereje?
Nem Tomb Raider klón lesz, hanem azt mondták sokfelé, hogy egy Dune1 jellegű kalandjáték. Ha jól tévedek a kiadó cég (Cyro) volt benne a Dune1-ben is. Nekem amúgy tetszik a kinézete a dolognak, a navigátor ami ott látszik pedig az átalakulás elején levő arc lehet, hisz ők azok, akik mindenfele eljárnak tárgyalni, stb.
További képek :
http://www.supergamez.hu/cikk.php?id=201&datum=983773398
Ezek most melyik bolygón vannak? Mert ez nem fremen cucc... :o) (legközelebb inkább hiperlinket használj légyszi, mert nagyon nagy a kép, és lassit :( ) Képtelen vagyok Dünének elképzelni ilyen marhaságot :o)))