Sziasztok! Nemrég vettem magamnak egy Audi A4 Avant 1.8 T Multitronicot és szeretnék csatlakozni a fórumot írók közé. Természetesen, mint a legtöbb új tulajdonosnak, nekem is inkább kérdésből van több, mint tapasztalatból így nézzétek el nekem ha esetleg v.mi (számotokra már) egyértelmű dologra kérdeznék rá! Ha közületek v.ki adna bármilyen tanácsot, hogy vásárlás után a mindennapi használat során mire érdemes figyelni, azt nagyon megköszönném. A nepiteletes véleményeket már olvastam, ezek is segítettek abban, hogy a típus mellett döntsek. Remélem ugyanolyan elégedett tulaj leszek én is, mint a legtöbben, akik írtak az autójukról! Üdvözlettel: Rodnan
szerintem elég hely van benne! én 191 cm magas vagyok!elférek benne! most fogom eladni! 1.9tdi,digitklima,elektromos ablak,bőrbelső,gyári xenon nem utólagos szar,gyári 17" alufelni téli -nyári gumival... ha érdekel jelezd!
'95-ös 1.8-as A4-hez keresek részletes műszaki leírást, szervízkönyvet. Konkrétan az elektromos rendszer hibái érdekelnének. Hibakódok, OBD, stb. Segítségeteket köszönöm. Ádám
Sziasztok én egy a4 2003 1.9 pdtdi quattroba keresnék S-line futőművet.Ha valki tudna segiteni,hogy hol merre miként találhatok ilyetmegköszönném... Laci
Sziasztok, itt egy Audi A4 All Road teszt, quattro Viasat3 adás videó http://gigamad.hu/video/1pnfEtB9CH , szép egy autó lett, talán az eddigi legszebb Audi.
Sziasztok,én olyan szakembert keresek,aki audi motorvezérlöt tud javitani,az auto megállt eggyik naprol a másikra.a compjuter a hiba,azt már megállapitották,de nem tudják mi a baja,mert egyáltalán nem kommunikál a hibakeresövel.
Sziasztok. Én csak kivülálló vagyok. 1999-2001 közötti audi a4-en gondolkozok. Ilyen autót német o. kb mennyiért lehet venni, olyanragondolok ami jó is. Ha 4000-et szánok rá az úgy ok? Ja és ezekben melyek a legmagasabb eur kategóriák. Lehet belőlük Euro 4?
Az lenne a kérdésem, hogy tudna-e valaki segíteni audi A4 lámpamagasság állító motor bekötésében? Aki tudja melyik kábelre mit kell kötni, kérem írjon! Előre is köszi! üdv PIXI
van egy a4es 1.8as kombim, 2001es model. kb 2 honapja elkezdett egy furcsasagot a muszerfal, ami azota folyamatosan romlik. eloszor csak hetente egyszer lenullazta magat, aztan minden inditasnal villodzott az egesz 10-20-30 masodpercig aztan nullazas (datum, napi kilometer, ora). most mar ott tart a dolog, hogy inditasnal sotet marad es csak par perc jaratas utan kel eletre es neha a kilometerora sem moccan meg. aksi most lett cserelve vadonatujra, a problema nem valtozott. mi a joisten haragja ez? en relere tippeltem, de hat arrol pedig vegkeppen nincsen fogalmam, h melyik es hol. segitseget,otleteket elore is koszonom
nem tudok linkelni sajnos úgylátszik a melóhelyemen le van tiltva... gyere át az Audi topikba és ott a 35826. hozzászólás amit linkelni akartam...egyébként is az a topic jobban pörög
ha kinyitod az ajtót akkor a zsalu felöli részen van egy, illetve a zár felölin mégegy.. nem szétesik, hanem össze van kötve egy tyúkbéllel az ablak motorja és a vezérlőgomb...
hat ezt en is tudom. a gondom pont ez....az auto nem mozdithato, csak trailerrel. teljesen hibatlan volt eddig. tudom, mert en vezettem haza. nekem nincs semmifele diagnosztikai muszerem es nem gondolom, hogy valami ordas nagy dologrol lehet szo...ezert kertem praktikus segitseget.:)