hali mindenkinek. valaki tudna nekem ajánlani valam faintos xenon szettet 150St-be? nem tudom h Hány "k"-ás a jo... de valami olyat ami kicit kékes kicsit fehéres... :D és bixenon legyen. köszi annak aki ir :D
Igen ugy kell érteni 1e/gar.Potán tudom küldeni.A minösége meg made in Tajvan :-)Utalhat elöre is meg utánvételel is lehet.Egyébként nem a beton kemény fajta szoval elfogadható szerintem.De ha nem tetszik vissza küldöd és én vissza utalom a zsét. Üdv
Igen , de egyre többen kínálják , a közlekedők meg egyre jobban félnek használni . ( rendőrök miatt )
Na mindegy , a Kelvin szám színhőmérsékletet jelez , ami annyit jelent hogy a 4300K azt sárgának mondják de semmi köze a sárgához ( én ezt használom ) az 5000K fehér színü , a 6000K pedig Jégfehérnek mondják ( némi kékes beütésü) . Ami ezek felett van az már lila színbe megy át ......
Én amit ajánlok 4300 vagy 5000 K . Nem feltűnő és esőben is kitűnő ( nem nyeli el a fekete burkolat . ) 6000K az látványosabb , de még az is elmegy .
Ha árak érdekelnek akkor nézz körbe , és mérlegelj ....... De egyet javaslok a legolcsóbbat Ne vásárold meg !
Akkor egy kis fényt hozunk. A 35 és a 55 az áram mennyiség amit felvesz a xenon. a 4300 és a 5000 meg a 6000K az a kelvin fokot jelzi égő.Legjobban ugy lehet mondani a fénynek a szine lenne.Igazán nem tudom jól elmagyarázni.A sima H4 égönek ha hol emlékszem 2000 körül van a kelvin száma.4000-től 6000ig elég jó a kibocsájtott fénynek a szine.6000 már elég kékes szinű én a 5000 és a 4000 köztit szeretem nekem jobban bejön mind a 6000 égő. de majd dreamfartor jobban elmagyaráza.
Egyébként te rohat jól vetted azt a motor még mindig áránál vagy.lekell festeni és tip topnak mondható géped van.Annó én is 250 kerestem de a mostanit tudtam megvenni olcsón kis hibával.Amit persze nem bánok nem arról van szó mert jó kis gép.Csak jó lenne ha lenne rendszámom.
Üdv! Hát soksor az idom többe kerül mindha full meggeneráloznám a motort minden vadi ujba!Nem sokat érnek a töröt motorok mindha a blok ált volna be kb.Megkell nézni akor tudok többet mondani.Meg bevallom öszintén csoroság van nincsen 100 rugom igy ez igazából elvetve.Ki tudnék izzadni annyit de inkább nem szenvedek.Vagy eladom a mostani leomat és akkor meg tudnám venni,de inkább nem teszem. Üdv
Én tudom , hogy nem világít erősebben az 55W . Az 55 W is 35 W égővel van , csak a hibakód miatt 55W . ( Meg hát ezeket árulom -egyre kevesebb sikerrel- , tisztában vagyok vele ) .
Apropó Szere . Az első hátsó fékpofák milyen áron mozognak ?
Vagy H4 bixenon ( tompított és refi is xenon ) szettet kell venned , vagy egy H4 Single szettet ( a tompított xenon a távolsági meg halogén és ez mind egyben van ) .
Nem kell 55 W elég a 35 W is . 4300K 5000K vagy 6000K . Ezeknek jó színük van , a többi innetől Lila .... :D
Üdv! Megjött ma a henger! Jónak néz ki, de majd holnap kiderül mert akkor lesz összerakva. Van tömítés is majd holnap hozzák a boltba. 9800ft a tömítés.
Üdv! Az a kép St leó 2001 utáni.Azokon van olyan plekó és nekem is az hiányzik az st-ről.99-ben nem volt st-még.A másik leót ami 125-ért adnának az nem érdekel sok lenne vele a nyűg és nem ér annyit. Üdv