Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Egy betű elírás és mégis van értelme a szónak.Természetesen csak vicc, Csikarcot akartam "húzni" vele.Nem is saját kútfőből van,mert ott már csak zaggy van.A neten lőttem.
Tegnap délutános voltam, és kifujtam 5 doboz(L) hőálló ezüstöt aromásan jól felhigítva.Estére "betéptem" egy kicsit.Otthon meg várt Bástya"elvtárs" literes flakonos kivitelbe, meg két fél 50-es vegyes.Úgyhogy jóléreztem magam.
A Padofilia, a padok szeretete. A padofil személy ellenállhatatlan vonzódást érez mindenféle pad, ülőke, kihelyezett utcabútor irányába, azt hosszasan szemléli, fényképezi. A betegség súlyosbodását jelzi a leülési kényszer, különösen ha az a háttámlák átkarolásával jár. Ezután már nehéz a megállás és sokszor a padon való elnyújtózás következik, ami gyakran alvással párosul. Nem egy beteg egész éjszakáját a szabadban tölti. Emiatt gyakori a hajléktalanokkal való összetévesztésük. Igaz régóta megfigyelt jelenség, hogy a hajléktalanok között is pusztít a kór, sőt hajlamosító tényezőként hozható fel, mégis a szakirodalomban nincsenek pontos statisztikák a betegség ez irányú elterjedtségét illetően. A végső stádiumba jutott padofil kést ragadva, nagy átéléssel különféle mintákat -főleg nyillal átlőt szív-, évszámokat, rövidítéseket vés a padokba. A betegség társadalmi megitélése enyhe, de az EU néhány országában már felfigyeltek a kór rohamos terjedésére és nem kizárt, hogy akár már a közeljövőben szankciókat sürgető javaslatok egész sorának megjelenése. A padofilia minden évszakban megfigyelhető betegség, de télen veszélyessé válik, ekkor szedi legtöbb áldozatá. Tekintettel a közelgő hidegekre nem hiábavaló tehát a figyelmeztetés: ügyeljen padofil embertársai testi épségére!
Norbi akkor szerinted is szerezzek be ha lemezről van szó vékony hozagot meg elktródát?1,2 es hozag, vagy co huzal,meg hozzá 1milis lila wolfi,irok a csúcsheg-nek van e ez nekik raktáron,ja meg persze egy gázlencse is patronnal,ez a két dolog gondolom eredményt fog hozni!
Úgy néz ki megoldódni látszik a elszivó ventilátor kapcsolása,eg fototranzisztoscsegitségével,amég a nagy fényerejű hegesztő iv világit addig érzéel actranzisztor és addig meg az elszivás,szerintem jól hangzik.
Háát hogy őszinte legyek ez nem tetszik,mindig mikor hegesztek nyomkodjam a távirányitót?Az olyan mintha magam mellé tenném a venti kapcsolóját és azt kapcsolgatnám mikor hegesztek.
Nem kicsi,kb 30-35 cm átmérőjű,nem tudom miből való,igy vettem 2db ot,az egyik ment a régi einhell trafómb a másik meg megmaradt!
A legfaszább az lenne ha valahogy megbirnám oldani hogy csak akkor menjen mikor hegesztek,plusz pár mp-et még,télen a melegt ne húzza ki a garázsból,úg gondoltam csak a padlásra küldené fel a füstöt/gázokat.
Hobbielektronikán rákérdezek a hegesztős részben gogy hogy lhetne ezt kapcsolást megoldani.