28.-án természetesen megyek ha nem hívtál volna akkor is mentem volna valahogy beszöktem volna edzésre:D
Az újságba nem én választottam a képet elhiheted de sajna csak ilyen képeim vannak. Nem lehet normális fényképet készíteni rólam mert az erőterem ami körülötem van meghajlítja a fényt így a gépbe egy ilyen torzult kép jelenik meg.
Ez van!
ha még 2* bekerülök akkor szerződtetek egy profi fotóst:D
Larry Bell 36éven át középiskolai edző, hmmmmmmmm :) guardot és LB-t játszott régen :) Mikomoly 36éven keresztül edzőnek lenni, az mennyi embert tanithatott? pfú
Az Augusztus 28.-i edzésre a következő embereket küldöm ha vállalják. Csontos Zoltán, Varró Gábor, Varga Tamás, Zsitnyánszki Zoltán, Deli Roland, Szöllősi Gergő, Hoksári Péter, Pap László.
A juniorban játszókat azért nem írtam bele mert nekik valszeg azon a hétvégén lesz egy kis pölöntézgetés és azt szeretném hogy azon teljes erőbedobással tudjanak szerepelni. De ettől függetlenül a csapat többi tagjának ajánlom hogy jöjjön ki majd a Tiszaligeti pályára mert szerintem egy nagyon jó edzés lesz egy kis játékkal a végén. A keleti régió 7 csapatából lesznek játékosok. A résztvételi díj játékosként az edzésen : 2000.-/fő amit majd nekem kell ideadni.
A játékosok kiválasztásánál sok dolgot vettem figyelembe és remélem teljes odaadással vesznek részt a közös edzésen.
Nekem kevesebb játékosom van csak 18 több felhasználó névről...És csak egy csapatom van...Tesómmal nyomjuk a GM-t...9-7 rájátszásba jutottunk de ott ki is estünk...Nem volt rossz a szezon de jóó sem...Egy másik csapatnál még GM tag vagyok...Döntőben vagyunk 18-0val remélem meg lesz:)))
Vicces mert tavaly az egyik Játékosom Tedy Muszkli:D Tedy Bruschi (Patriots LB) után neveztem el...18-0val ment a csapata döntőbe és kikaptunk íronikus volt...
3 csapatból 1 lett rájátszásba(9-7el) ahol head coach vagyok, másik kettőnél (8-8 és 7-9) meg elcsesztem a választást a lvl-ek tekintetében, nem volt játékosom hozzá, túl nagy szint külömbség volt. Amire meg lehetett embereket igazolni sokak újra igazoltak szal nemvolt a legjobb:) 53játékosomból 13 került be rájátszásba ami nem a legjobb :( Nálad?
Úgy gondolom pl ezt hogy: Hiába hívsz el egy F1-es szerelőt hogy szerelje meg az autódat....Megszereli lehet hogy kicsit jobb is lesz...De attól is úgyan az a gép marad nem egy F1es gép...
Inkább jöjjön és építsünk verseny autót (juniorok)
De a Tehetség meg az a játékos képzetség....Ha ide jönne MOba egy ilyen edző akkor a mostani Falembereknek (24-40év) között szerintem nem tudna annyit segíteni....Mert hiába jó a Falember edző azt meg is kell tudni igy csinálni...
Inkább a 10-17 Éves srácoknak tudna olyan tudást átadni ami nagyon király lenne