Igazi, gyárból kikerült repülőgépekkel is előfordul. Sajnos valószínű, hogy soha többé nem hallunk az ügyről (bár, gondolom, a helyi hatóság majd kivizsgálja szép lassan), de teljesen elképzelhető, hogy anyaghiba okozta, nem egyszerűen a csavarokat húzta meg rosszul a fickó.
Hát igen, én is bizonytalan voltam, ugye, talán inkább maga a barkácsolós összerakás. Meg aztán valahogy egy ilyen légpárnás izé nekem valahogy komolyabb dolognak látszik, mint hogy csak úgy odahaza összerakom.
Azt hiszem, azért nem érdemli meg talán mégsem a díjat, mert 40 éves volt, és a hírből nem derül ki, továbbadta-e már a génjeit... (csak élettársról szól a beszámoló).
Az is igaz, hogy nem kell engedélyt kérni az ilyen járművekhez.
Ja, nem figyeltem eléggé. :-) Köszönöm! És ezek szerint ő is meghalasztotta magát, gondolom, na majd kikeresgélem a történetét, ha lesz agyoncsapni (...) való időm. :-))
Jut eszembe: meg tudná valaki írni, ki az a Ryan, akire hivatkozik? :-ooo Mert a meglehetősen érthetetlen magyar (?) szöveg/e alapján nem tudtam rájönni.
Ez a lény valóban alkalmas lehet a díjra. Emellett a BKV nyugodtan beperelhetné rongálásért. A"kiherélés" című kezdeténél viszont leállítottam a videót, mert hányingerem lett tőle. Remélem, a kapott rúgások miatt - bár amennyire tudom, az ilyenek effajta következménye tudományosan nincsen bizonyítva - nem lesz képest gyermeket nemzeni, mert szegény gyermek a végén apa nélkül nőne fel. :-(
Ebben igazad van (mármint a nem előre megfontolt hülyeségben), de szerintem a többség úgy van vele, ha látja valahol veszélyes, ott nem ugrándozik nagyokat.