Keresés

Részletes keresés

Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1043

Enzo!

Küldtem Neked egy mailt arra a mailcímre, amivel ide, az Index Fórumra beregisztráltál. Alkalmasint lessél már bele... :))

vikuca Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1042
Majdnem tisztelt Sárkány Ú! Ha önnek van pofája engem pártkatonának neveznei amikor ehhez semmi közöm én még megőríztem szurverenitásumat akkor Ön?? honnan vesz a bátorságot amivel engem fenyeget???Önt Szolnok érdekli, vagy a saját nárcizmusa,,,/
Előzmény: Sarkany (1040)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1041
Orbán megnyúzására buzdít Sickratman

A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Budapest Rádió október 12-én este Fiala János műsorvezetésében beszélgetést sugárzott "a Tilos Rádióban elhíresült Paizs Miklóssal", aki felolvasta "Mi a szar ezen a magyar ugaron?" című versét.

Részletek: http://index.hu/politika/belfold/ortt1029/#poll
Sarkany Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1040
Érdeklődéssel várom az idézést! :))
Előzmény: vikuca (1039)
vikuca Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1039
"Tisztelt" Sárkány úr! Csak nem titkos ügynök maga ?- kérdem én  hogy a címemet is megszerezte! Talán fenyeget hogy szombaton is írok? Ami ellentmond a maga állításának! Á bíróságon találkozhatunk! A nem nyilvános adatok  megszerzésének  ügyében!!! Agyő monami!!!
Előzmény: Sarkany (1038)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1038

kikérem magamnak

Ki van adva!

Ha kívánod az IP címedet is...

Holnapután, csupán netes információk alapján, azt is megmondom milyen alsógyatya van rajtad!

Ne kábítsál itt senkit! Gyenge vagy provokátornak...

Előzmény: vikuca (1036)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1037

Kinyitott a prátiroda?

Mily váratlan és meglepő fordulat! :))

Talán szóltak az elvtársak, hogy lelepleződtél?

Ejnye, ejnye! A konspirációnak szabályai vanak! :)))))

Előzmény: vikuca (1036)
vikuca Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1036
Hülye vagy Sárkány!! Ha megnézted volna az adatokat, akkor láthatnád hogy éjszaka, hajnalban- hat óra előtt-  és időnként a témáktól függően napközben is internetezek.Mivel itthon  vagygyok és a saját pénzemen internetezek!! Ilyen elborult elmék, mint a tied már semmi másba nem tudnak belekapaszkodni??Mit gondolsz az adatokat Karakószcsökrögről szerzem be?Vagy valakiket védeni akarsz??? Ki itt a pártkatona?? Mert nem hiszem, hogy reggel fél hat tájékán bármilyen pártirodában is tartózkodna valaki!! Vagy te tudsz valamiről??? Okos Tónni!!!Szerintem csak a pofádat jártadod, mert ha ebben a társaságban van valaki aki független a pártoktól az Én vagyok.Ha én azt mondom hogy mozgásssérült vagyok, akkor kikérem magamnak és sorstársaimnak, hogy megkérdőjelezzékaz" ilyen  alakok" állításom igazságát!!! Ilyesmivel nem viccel az ember!!!! Szégyeld magad!!!
Előzmény: Sarkany (1035)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1035

Feltűnt már valakinek, hogy vikuca barátunk 115 hozzászólása munkanapokon, 6:00 és 17:00 óra között íródott?

Munkaszüneti-, vasár-, és ünnepnapokon nem szerencséltet bennünket a véleményével.

Vajon ilyenkor zárva tart a pártiroda, a közhivatal, vagy csupán kimenője van?

Még ez az alak csapott le enzo-ra, hogy közpénzekből netezik! Röhögnöm kell! :))

Ezekután azt is megkérdőjelezem, hogy egyáltalán mozgássérült-e!? Feltűnően sokat hivatkozik erre. Egy mozgássérült nem dicsekszik a helyzetével. Különösen akkor nem, amikor a helyesírására hívják fel a figyelmét...

Komoly kétségeim vannak abban a tekintetben is, hogy egyáltalán Szolnokon lakik-e ez a nívótlan agent provocateur!

Az Index fórumain nagyon sok politikus, provokátor és pártkatona keveri a szart...

Ha valaki úgy gondolja, hogy állításaim nem helytállóak, kérje ki vikuca hozzászólásait és saját szemével győződjön meg minderrről!

Sarkany Creative Commons License 2004.10.30 0 0 1034
Dávid: A Fidesz ne avatkozzon be az MDF belügyeibe

Index/MTI
2004. október 29., péntek 18:41

Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke pénteken nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort arra, hogy a volt miniszterelnök és a Fidesz ne avatkozzon be az MDF belügyeibe. Dávid szerint a lakitelkiek a Fidesz ügynökei, amit bizonyít az is, hogy az ellenzéki csoport stratégiai tanácsadója, Várhegyi Attila Orbán bizalmi embere.

Részletek: http://index.hu/politika/belfold/di1029/

Nocsak! A kis köztörvényes, aki visszavonult a közélettől, a háttérből keveri a szart?
makopa Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1033
A parlament élő internetes közvetítésének linkje, Tv-adáson kívül is látható.
Előzmény: eR-dei (1032)
eR-dei Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1032
sajnos már nem látható..., kicsit későn értem haza.

De! Mi ezmiez pontosan is?
Előzmény: makopa (1031)
makopa Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1031

Szalay Ferenc most vezérszónokol a parlamentben.

http://sgis1.mkogy.hu/video/live.ram

vikuca Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1030

Tisztelt Tiborcsik! Itt nem csak a költségekről, hanem arról is szó van hogy hülyének nézik az embereket!! Nem vagyok birka ha egy magát vezérürünek hívő megrázza a kolompot akkor a vágóhídig is kövessem!!A politikusok megtisztelhetnék az állampolgárokat, hogy értelmes kérdésekről szavazzunk, és talán ha minél kevesebben megyünk el szavazni akkor nem a mi pénzünkön fognak mind a médiában... szerepelni, és talán rájönnének arra, hogy nem ezért lettek megválasztva!! És már csak ezért sem megyek el szavazni és remélem, hogy hülye kérdésekre egyre kevesebb ember megy el a szavazóurnához!!( Valyon miért vágták meg OV. Hírtévés műsorát???)

Tisztelettel :vikuca

Előzmény: Tiborcsik (1029)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1029
És nyugodtan menj el szavazni. Attól, hogy nem mész el, nem lesz olcsóbb.
Előzmény: vikuca (1027)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1028

"Már nem azért de nem létező törvényt hogy lehet megsemmisíteni??"

Vikuca, ebben van logika, ámde.

Emlékezzél csak vissza a négyigenes népszavazásra. Elvileg az akkori kérdések is okafogyottá váltak, hiszen a népszavazás pillanatára már (egy kivételével) törvényileg megvalósultak a népszavazást kezdeményezők kívánságai. Vagyis betiltották a munkahelyi pártpolitizálást, megszüntették a munkásőrséget, és az MSZP-t pártvagyonelszámolásra kötelezték, ha jól emléxem. Vagyis elvileg a népszavazás okafogyottá vált. 

De mégis milyen felemelő érzés volt ezekről szavazni! Micsoda össznépi legitimációt adott az a sok "igen" szavazat a sebtében meghozott törvényeknek, így utólag is!

Előzmény: vikuca (1027)
vikuca Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1027

Mádl Fernc köztársasági elnök december 5-re tűzte ki az állampolgársági szabályok módosításával kapcsolatban az országos ügydöntő népszavazást. A népszavazásra feltett kérdés a következő: "Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. törvény 19. §-a szerinti 'Magyar igazolvánnyal' vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?" Mi lesz a törvényben amiről még nem tudunk, vagy lesz e valamilyen egyébb jogalkotási aktus????? És akkor miről szavazunk, milyen kötelezettséget kell vállalnunk??

A köztársasági elnök az egészségügyi közszolgáltató intézmények tulajdonlásával kapcsolatos országos népszavazást is erre az időpontra tűzte ki korábban. Ez a kérdés arról szól, hogy lehessen-e privatizálni a kórházakat. Az erről szóló törvényt az Alkotmánybíróság már tavaly hatályon kívül helyezte. Az erről szóló kérdés így hangzik majd: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az egészségügyi közszolgáltató intézmények, kórházak maradjanak állami, önkormányzati tulajdonban, ezért az Országgyűlés semmisítse meg az ezzel ellentétes törvényt?"  Már nem azért de nem létező törvényt hogy lehet megsemmisíteni??

Egy biztos Én nem megyek el szavazni!!

Előzmény: Sarkany (1020)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1026
Janina, nahát, ez a "lukica" ez nagyon olcsó poén volt. :(
Előzmény: janina. (1025)
janina. Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1025

Kedves Topictarsak!

Ki hogyan tudna lukicanak segiteni?

Mert szerintem az internet arra is alakalmas, hogy segitsunk tarsainknak bizonyos problemak megoldasaban, feloldasaban. Kerlek benneteket segitsuk beszelgetotarsunkon tanacsainkkal, kreativ otleteinkkel, mikent is oldhatnank fel benne azt a sok felgyulemlett, megoldatlan problemat.

Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1024

"A hülyeség pártfüggetlen!!

Mintha csak Sarkanyt hallanám. Min is vitatkoztok ti egyáltalán, ha ilyen kardinális kérdésben egy a véleményetek?  :)))

Előzmény: vikuca (1023)
vikuca Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1023
A Sárkány hozta ki belőlem!! De konkrétan írd meg melyik hozzászólásom nem az itt élő polgárok érdekeit szolgálta!!A hülyeség pártfüggetlen!!
Előzmény: Enzo (1015)
vikuca Creative Commons License 2004.10.29 0 0 1022
"ha annyi mindenen mentél volna keresztül mint a családom ilyesmit fel sem tételeznél”! Én nem emlegettem Mária Teréziáig visszavezethető őseimet, de ha már Te felhoztad Őket nem hagyhattam válasz nélkül. A magyar nyelv szabályai szerint amit írtam a közvetlen szüleimre és rám vonatkoztak. Nem Ősőket emlegettem te vadbarom!! Viszont elárultad magad!!Nem biztos hogy nekem lenne pártfeladatom, lehet hogy másnak egy rokkantnyugdíjjas csak az igazságot próbálja a sajátos látószögéből elemezni és értékelni!!
Előzmény: Sarkany (1016)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1021
Janina, janina, nem jó a hangnemed. Kénytelen vagyok megint azt mondani, hogy ez így, abban a formában, ahogy megfogalmaztad, csúsztatásként fogható fel. Mivel úgy állítod be, mintha egyes egyedül én akartam volna civil jelöltet. Ezzel szemben én is akartam, meg más is, de nem az ottani, akkori többség. Ezért a javaslat le lett szavazva, hamvába holt. Én csak azért hoztam fel a sztorit, mert Vikuca és Sarkany éppen ilyesmikről társalgott. Salve
Előzmény: janina. (1018)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1020
A kettős állampolgárságról is szavazunk december 5-én  

Részletek: http://www.origo.hu/itthon/20041028ketkerdesben.html

Kinek mi a véleménye? Ki, miért támogatja és ki, miért nem?
Sarkany Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1019

akkor most lehet marhaságokat beirni vagy nem?

Persze, hogy lehet. Én is szoktam... :))

Diána vagy az ultrajobb képviselteti-e ma magát valamilyen formában Szolnokon?

Diána karlendítőseivel még nem találkoztam a szolnoki utcán, bár lehet, hogy csak szerencsém volt nem arra járni, amerre ők.

Ultrajobbosokról sem hallottam még, bár a múltkor találkoztam wágner-ral (a szolnok.hu fórumról ismerheti, aki ismeri) és elég furcsa benyomásaim támadtak felőle és a pártja (JOBBIK) felől...

Előzmény: Törölt nick (1017)
janina. Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1018
Akkor partnereket kell keresned. Az egyesulet ebben nem volt partnered. Szerintem nem is lesz, mar csak azert sem, mert nem ez a celja. Ha ez lenne, akkor partnak hivnak. Es egy bukfenc: egyebkent a partok is civil szervezetek. Erdekes nem?
Előzmény: Tiborcsik (1003)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1016
de mivel felhoztad őseidet

Aki az őseit felhozta, az Te voltál!

Csak emlékeztetőül:

„ha annyi mindenen mentél volna keresztül min a családom ilyesmit fel sem tételeznél”!

Írtad mindezt: 2004.10.28 14:48:29 (1008)

Erre válaszoltam:

Miből gondolod, hogy más családja nem? Ha leírnám Neked a családom történetét -  visszamenőleg csak Mária Teréziáig - kikerekedne a szemed!

Írtam mindezt: 2004.10.28 15:36:47 (1010)

No, most vesd össze a két beírás időpontját és próbáld meg eldönteni, hogy ki hozakodott itt elő az őseivel!

Figyelj ide vikuca!

Nem tudom melyik politikai erő(tlenség) szabadított Téged erre a topicra, de abban bizonyos vagyok, hogy erre a célra meglehetősen nívótlan alakot választott a személyedben.

Evvel együtt, nyugodtan firkáld ide azt, amit pártfeladatként a nyakadba sóztak – ezen a topicon demokrácia van és mindenkinek jogában áll akkora marhaságot ide beírni, amekkora csak énjétől telik – de arra mérget vehetsz, hogy ilyen előzmények után, reagálni nem fogok a beírásaidra.

Egyelőre maradjunk ennyiben…
Enzo Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1015

Gratulálok a családfádhoz!

Grófok, bárók, főrendiház, pallosjog! Úgy látom, neked van itt a legtöbb közöd a hatalomhoz, még akkor is ha csak múltidőben!

"Szolnokon szeretnék békében bolldogan élni."

Ehhez képest válogatás nélkül rontasz neki mindenkinek...

"a megértésért együtt gondálkodásért próbálok harcolni "

Igen, látjuk. Pont ezt teszed. Aki mást ír le mint amit Te gondolsz azt csakis a pártok fizetik, és közel van a hatalomhoz, és az adófizetőkön élősködik. Akkor is, ha tényeket ír le, és nem véleményt.

"nem mindenki vitaképes!! "

Valóban nem. Ezen gondolkozz még egy kicsit!

Előzmény: vikuca (1013)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1014

Én családom sokkal régebbi

Gratulálok, bár az az gyanúm, hogy valamennyiünk családja végigélte a teljes evolúciót. Látom sikerült újra meglátnod a lényeget...

Szolnokon szeretnék békében bolldogan élni.

Miből jutottál arra a mélyenszántó következtetésre, hogy más nem?

Nagyokos!!!

Egyelőre Te vagy az, aki itt megpróbálja osztani az észt!

Látom a bizonyítás elmaradt. Csak vagdalkozol...

Nálam erősen kezd fogyni a hiteled... :((

Előzmény: vikuca (1013)
vikuca Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1013
Az Én családom sokkal régebbi mint a Mária Teréziát emlegtő családod mert már Mátyás király idejében pallosjoggal rendelkeztek, hogy a korábbiakat ne is pl tatárjárás stb. emlegessem és Mária Terézi rendet kaptak a főrendiház tagjai voltak, de én akkor is itt Szolnokon szeretnék békében bolldogan élni.Nagyokos!!! Grófok és bárók voltak az őseim között és ennek ellenére a megértésért együtt gondálkodásért próbálok harcolni , de sajnos nem mindenki vitaképes!! Nem dicsekszem velük de mivel felhoztad őseidet nehogy azt hidd hogy csak a családod tett az országért már ha tett!!De ha nem hozod fel én a büdös életbe nem dicsekedtem volna velük, mivel az embert a saját tettei minősítik, és nem az őaseik pedigréi!!!
Előzmény: Sarkany (1010)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!