Keresés

Részletes keresés

vikuca Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1082
Enzó Enzó ! Csak idézlek:

A kertvárosban laksz, és gőzöd sincs melyik gátat kellene átfúrni, hogy eljuss a Corába! Azt sem tudod, merre kellene elindulnod. Vajon a vízügytől melyiket kérdezted meg? Az helyett hogy azt írnád, bocsi valamit elnéztem, jössz nekem századszor is a "de én megkérdeztem a vízügyet", meg "nem is az én ötletem volt" dumával.

Igen tudom hogy egy levelezőtársunk felvetette a gátátfúrási ötletet.  Mert Szalay polgármester úr is a régi négyes utat tartottta a város legbiztosabb pontjának amikor a városi rendőrkapitány ( tanúm is van )jelenlétében figyelmeztettük hogy bajok lehetnek.Válasz ez a legbiztosabb pont!!!! Itt voltál láttad hogy a boltosok ingyen adták az üdítőt az itt dolgozóknak, hogy megvédjék vagyonukat és megtöltsék a zsákokat korosztálytól függetlenül? Tudod mit jelentettt volna ha a Kertvárosnál átszakad a gát ?Jószerével a MOL bázistól kezdve Reptér, Martfűig leszaladt volna víz!! Én itt voltam utánna néztem. Ezért nagyon vigyázni kell a gátak megbontásával, és mint leírtam Én vettem a fáradságot és megkérdeztem Őket mártmint a vízügyeseket!! És ha már itt tartunk te melyik gáton raktad a zsákokat Szolnokon.Az alagútfúrásról csak annnyi hogy nem az én ötletem volt , de lehet benne fantázia a vízüggyel történt egyeztetés után!! 

Előzmény: Enzo (1080)
Sarkany Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1081

erről mit mondjak

Csak annyit tudok írni Neked itt és most, valamint a jövőben is, hogy passz...

Előzmény: vikuca (1079)
Enzo Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1080

Még mindíg nem érted?

A kertvárosban laksz, és gőzöd sincs melyik gátat kellene átfúrni, hogy eljuss a Corába! Azt sem tudod, merre kellene elindulnod. Vajon a vízügytől melyiket kérdezted meg? Az helyett hogy azt írnád, bocsi valamit elnéztem, jössz nekem századszor is a "de én megkérdeztem a vízügyet", meg "nem is az én ötletem volt" dumával.

Csak szólok, hogy ne maradj teljesen hülye, ha még mindig nem raktad össze magadban a dolgot, akkor tájékoztatlak, hogy valóban át lehetne fúrni a Cora felé egy gátat, de az nem az árvízvédelmi töltés, és ott nem is ázik be semmi már legalább 10 éve! Nem is akart átszakadni.  (ettől még lehet, hogy ahhoz is engedély kell a vízügytől)

Hiába erőlködsz, vedd észre, hogy elbuktál!

Ilyen az amikor egy borzalmasan ostoba ember okosabb akar lenni mindenkinél. Szerintem kellően lejárattad magad ahhoz, hogy eldugulj!

Előzmény: vikuca (1078)
vikuca Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1079
Álltalam nen tisztelt Sárkány bár nevedet ngybetűvel írom nem akarlak Nemecsekkel összehsonlítani, mert nem egy kategória vagytok! Csak idézlek a hozzám küldött leveledből és amit a tU.N. "saját topicodban is megjelentettél :"Fingod nincs arról, hogy Szolnokon a Kertvárost milyen irányból és
mennyi gát határolja, pedig állításod szerint ott laksz!
Érdekes! " Most valaki vagy a gatyám típusa, a váltás iránt érdeklődik,és monja hogy ezt is megmondja Ha valaki eziránt valaki kíváncsi nagyon szívesen válaszolok!!Ehhez nem kell kutatómunka csak meg kell kérdezni!!És ha valaki annyira tájékozatlan hogy hol nem Szolnoki lakosnak, hol nem kertvárosi lakosnak, hol a Matáv telefonkönyv szerint Fantomnak nevez, aki gazdasági bűncselekményekkel gyanúsít mindezek után erről mit mondjak Én Csak sajnálni tudom!!
vikuca Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1078
Enzó ! Sajnálom de a töltés átfúrására vonatkozó ötlet nem az enyém volt!! Én csak a Vizüggyel folytatott megbeszélésem után nyilatkoztam hogy a Vizügy engedélye nélkül,ez nem lehetséges! Mi az Én hibám, hogy utánnanéztem mi a tényleges helyzet?? Sajnálom de ellenőrízni szoktam a tényeket és nem azzal foglakozni, hogy mondjuk Enzó vagy bárki másnak a neve mögött mi és ki rejtőzik rejtőzik!! Visszatérünnk régi jó ( már akinek jó volt) Rákosista múltba??Vagy csak azt hisszük hogy demokráciában élünk, miközben......
Előzmény: Enzo (1054)
Sarkany Creative Commons License 2004.11.01 0 0 1077

A legaljasabb az egészben ez:

És a másik hozzászóló is csak a saját keresztnevét mondta????

Azt már régen tudom, hogy ez a magát Tiborcsiknak nevező, számomra nem létező személy, talán amiatt, hogy korábban már többrendbelileg hazugságon kaptam és ennek hangot is adtam itt az Indexen és más fórumon is, legszívesebben megfojtana egy kanál vízben...  

De hogy ennyire aljas legyen valaki, ez már elképesztő! Ha ennek a pasasnak nincs hatos kartonja, akkor senkinek sincs...

Ma este azért izgágaságának és ostobaságának alaposan áldozatául esett, miközben megmutatta valódi énjét.

Szerencsére még időben sikerült mindent idemásolnom. Remélem itt is marad minden, Tiborcsik emberi nagyságának emlékműveként!

Az a legnagyobb baj, hogy nagyon sok hozzá hasonlóval van kibélelve ez az ország!

Előzmény: Sarkany (1070)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1076

Amikor Te megjelensz, Tiborcsik behúzza fülét-farkát és szűkölve el.

Még egy "metaforát" (elég érdekes kifejezés a hazugságra) sem ereszt meg!

Te tudhatsz valamit... :))

Előzmény: Anti IQ (1073)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1075

Köszönöm az aggódást!

Egyelőre még én vagyok a topicgazda és Tiborcsik ármánykodása ellenére bírok jogaimmal az Indexen.

A politikához egyébként úgy kapcsolódik a dolog, hogy a III/III-asok is hasonló ügyeket és módszerekkel jelentgethettek...

Előzmény: Anti IQ (1073)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1074

Somi, miért kellet kitörölni a reagálásomat? Tán helyesled, ha sarkany ráhozza a frászt egy laikus ámde jóhiszemű topiktársára, csak mert néhány napja kedélyesen elanyázgatnak egymással?

Ismétlem, moderáció által elítélendőnek tartom sarkany tettét.

Somi menj oda, nézd meg a szövegkörnyezetet. Lécci.

Ez a magát embernek nevező valami nem nyughat...

A lánglelkű, liberális demokrata! Okádnom kell... :((

Előzmény: Sarkany (1072)
Anti IQ Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1073

Emlékeztetném a nagyérdeműt, hogy a topik címe "Politikáról szolnokiaknak" és nem "hülyegyerekekahomokozóban beeeeeeeee".

Amennyiben feltétlenül fontosnak tartjátok folytani ezt a baromságot, kérlek  nyissatok új topikot hozzá, vagy használjátok az e-mail nevű csodaszert.

Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1072
Ettől a kurzívval szedett aljasságtól már a modi is besokallt, kimoderálta az eredeti helyéről...  :))
Előzmény: Sarkany (1070)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1071
"Még szerencse, hogy a moderátor tudta, hogy mit lát! :))"

És a te szerencséd te szemét, ha szegény vikuca nem kapott infarktust.
Akkor biztos lefagyna a billenytyűdről a szmájli. Szoktál te egyáltalán gondolkozni vén fejedre? Te, tréfamester...! :(

Előzmény: Sarkany (1065)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1070

Még tovább pellengérezi a saját tudatlanságát és erőlködik... :((

Mondom, hogy provokáció, tipikus Sarkany féle aljasság. Már csak ezért megérdemelné a büntit.

Gondolj bele, hány laikus, ámde jóhiszemű fórumozót tud átverni? És gondolj bele abba, ha egy kívülállót így fel tudott háborítani, hogy befosathatta vele az érintettet. Kapitális aljasság. Tipikus sarkanyizmus. Hányhatnék tőle.

És a másik hozzászóló is csak a saját keresztnevét mondta????

Előzmény: Sarkany (1068)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1069
Sejtettem, hogy ilyesmi a megfejtés és még nagyobb gernyóságnak tartom, megérdemelne egy hónap kótert.
Enzo, olvasd el a részletesebb véleményemet a moderálás topikban!
Előzmény: Enzo (1067)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1068

Gondolkozni? Az nem megy!

Egyszerűbb feljelenteni. Az apámat pontosan egy ilyen miatt vitték internátusba '57-ben... :((

Életében nem jönne rá, de szerencséje van, a modi elárulta neki... :))

Előzmény: Enzo (1067)
Enzo Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1067

Gondolkozzál! Jót tesz! Szóljál, ha megvan a megfejtés!

:)))

Előzmény: Tiborcsik (1064)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1066
Sarkany, te, Greiner-Klingeinstein diagramm! Folyamatos orgazmusod van?
Előzmény: Sarkany (1065)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1065

Még szerencse, hogy a moderátor tudta, hogy mit lát! :))

A modinak csak ennyi hozzáfűznivalója volt a feljelentéshez: ejnye-bejnye, tiborcsik!

Erről eszembe jut a medve és a favágó meséje... :))

Előzmény: Enzo (1063)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1064
Vazze ne rébuszkodjál mán itt, hanem mondd meg a frankót!!!!!

Előzmény: Enzo (1063)
Enzo Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1063
Tib, tényleg jobb lenne, ha gondolkoznál, mielőtt írni kezdesz!
Előzmény: Tiborcsik (1062)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1062
Miért, azért mert nem tűröm, hogy sarkany kiadja egy nick ip.címét? És összahasonlítgassa a mailcímével? Nincs jobb dolga? Felnőtt ember létére
másik felnőtt embert aláz meg. Ez nem dívott a szolnok fórumon, és nem tűröm a sarkany fórumban sem!
Előzmény: Enzo (1060)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1061
Sarkany moderáld magad! Ellenkező esetben én is kénytelen leszek a te anyádat.

Piti provokátor.
Előzmény: Sarkany (1059)
Enzo Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1060

Sárkány, nyugi!

Tibi, ezt kár volt, most rajtad röhögnek a moderátorok.

Előzmény: Sarkany (1059)
Sarkany Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1059

Néz már, ezt a szarházit!

Azt sem tudja mit lát, de spionkodik! Nem ember az ilyen! Okádék!

T. Moderátorok!

Kérem az alábbi két hozzászólást törölni, az elkövető delikvenseket megdorgálni.
Indoklás: nick személyes adatainak jogosulatlan nyilvánosságra hozatala.

1. "Találjuk ki Szolnokot" c. topik:

Sarkany válasz | megnéz | könyvjelző 2004.10.31 11:20:13 (32

2. "Szolnokiak Szolnokért" c. topik:

janina. válasz | megnéz | könyvjelző 2004.10.31 05:53:41 (13595)

Köszönöm: Tib

Előzmény: Enzo (1058)
Enzo Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1058

Kérdezd meg vikucát!

Egyébiránt nem anyáztunk.

Előzmény: Tiborcsik (1055)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1057
A provokátor szóról mindig eszembe jut a klasszikus vicc, mikor a kannibálok elfognak egy angol, egy francia meg egy szovjet katonát. Hát bizony, meg fogják őket vacsorálni, mi az utolsó kívánságuk? Az angol: egy üveg skót viszkit, egy havanna szivart meg egy stéket kér, megkapja. A francia a törzs legszebb lányával akar hálni,megkapja. A szovjet egy nagy büdös pofont kér. ???, de azért megkapja, bucskázik vagy három métert, aztán felugrik, lekapja a válláról a kalasnyikovot: "Já nye provokátor!" ra-ta-ta-ta-ta!
Előzmény: Tiborcsik (1056)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1056
Sarkany, áruld mán el, mi az, hogy provokátor???
Előzmény: Sarkany (1038)
Tiborcsik Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1055
Csak azt áruljátok mán el, hogy ilyen pitiségen, hogy ay szandai út árvízvédelmi töltés-e vagy sem, hogy lehet ilyen személyeskedő anyázásig eljutni????
Előzmény: Enzo (1054)
Enzo Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1054

Röviden reagálok, Sárkány már megtartotta a minimális informatikai oktatást.

"Vitatkozhatunnk mi egy más közt más véleményt valva de neked eszedbe jutott volna hogy felderítsd ki a vikuca???"

Azóta mi nem vitatkozunk, mióta át akartad fúrni az árvízvédelmi töltést, mert szerinted a Cora annak a túloldalán van (az ártérben). Azóta mi személyeskedünk.

Nekem nem csak eszembe jutott, de fel is derítettem, hogy ki vagy! Tudod, ha durván rámtámadnak, megnézem, hogy ki próbálkozik. 5 perc alatt többet találtam rólad, mint amire számítottam, és többet, mint bárkiről, aki próbálkozott eddig belémkötni.

Előzmény: vikuca (1050)
makopa Creative Commons License 2004.10.31 0 0 1053

Csillapodj kedves Vikuca! Nem nem nevezném felderítésnek azt a természetes kiváncsiságot, hogy pl. beírod a Google-ba, hogy vikuca, mert érdekel, hogy van-e  a nickednek valamilyen jelentése. A keresés melléktermékeként persze megkaphatsz néhány egyéb egyéb információt is. Ha esetleg ugyanazzal az  e-mail címmel szóltál hozzá más fórumokhoz, szembesülhetsz érdeklődési köröddel is, legyen az akár a pipacstermesztés, az ufok vagy a heraldika. És ha itt-ott aláírtad a neved egy-egy hozzászólásban, vagy regisztráltál és hozzászóltál pl. a magyarország.hu-n, akkor a neveddel is találkozhatsz.

A hozzáértők persze emiatt megismerhetik a számítógéped hozzáférhetőségét is, a gonoszabbja akár kárt is okozhat benne, de ettől még nem dől össze a világ.

Előzmény: vikuca (1050)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!