Sziasztok!
Bajban vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy milyen tv-t vegyek? 106 cm es LGplazmát 180e ft-ért(ugyanilyen 160 e ft, de noname)vagy ekkora méretű, de drágább lcd-tv-t.Már van egy 16/9 es 96 cm-es vierám, de az megjelenésekor kicsit húzós volt...most harmadannyiért van picivel nagyobb átlójú...(más márka)és jó-e az egytuneres, amelyben a fele képernyőt monitorként, a másik felét tv-ként lehet használni..?
véleményetek?
Terészetesen a 4:3-as adásokat eredeti képarányban nézem! Ha zavar a szélső fekete (szürke) csík, teríts rá matyóhímzéses kendőt! :-) De mit fogsz csinálni a 2,35:1 arányú DVD és BD filmeknél jelentkező vízszintes csíkokkal?
Plazmánál előfordulhat beégés, ezért ajánlott szürke oldalpanelt választani a menüben!
Nem sokat játszunk,csak néha ha jön családtag. Pc-vel se akarom sokat használni. Miért nem ajánlod a Samsung plazmát? A Q sorozat én úgy hallottam hogy jó?! Vki megtudná nekem erősiteni hogy ez igaz e? Esetleg ha vkinek van Q sorozatos Samsungja az irjon véleményt! köszönöm. Várom a válaszokat.
Pár hónapon belül Plazma tv vásárlását tervezzük a párommal és ezért érdeklődnék. Samsung párti vok,így csak az jöhet szóba.42"-osat nézegettünk. A Q sorozat azok jók? Tv nézés- dvd- ps2 ezekre használnánk. 250-300 ezerig szeretnénk elmenni. Szeretném ha mondanátok pár dolgot a készülékekről. Nagyon szépen köszönöm. Üdv.Laci
Normális európai országban igaz, nálunk nem. A pozíciójukat féltő forgalmazók ezt szürkeimportnak hívják, mások szabad kereskedelemnek, az áru szabad áramlásának. (Tegyük hozzá, hogy a hazai LG egy évet vállal a külföldről behozott TV-kre.)
Ahogy tudom az ilyen készüléket probléma esetén a vásárlás helyére kell visszavinni, akik kiviszik javíttatni. Tapasztalatom szerint a garázsboltokra jellemző ez a dolog, szóval bármikor felszívódhatnak. Én inkább emiatt vennék normális helyen TV-t. Szerintem plusz 10-20 ezret megér a biztos garanciális háttér. Mondom én, aki szintén "szürkét" vettem.
Akkor fogják itthon szervizelni, ha a Sony Hungária által kibocsájtott jótállási jegy van hozzá. Azt pedig csak az általuk forgalmazott készülékekhez fognak adni.
Pedig jókat olvastam róla. Filterbright, natural tru color, smart frame plus, és egyéb képjavítók. 15000:1 kontraszt. Amit ajánlottál csak 10000 és még is a pana jobb? Vagy valami mást is tudni kell?
Sziasztok! Én is tvt szeretnék venni. Egy samsungot néztem ki. ps42c91h. Az ára 190E. Van valakinek valami tapasztalata e tvről? És ebben az árfekvésben van jobb?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de ti 4:3-ban nézitek a tv adást? Két ronda nagy csíkkal az oldalán? Samsung szakszervizes bácsi azt mondta, nem szabad, mert beleég a két oldalán a csík. Csak azért kérdezem, mert a crt után nagyon fura a 16:9...
Kollégámnak sikerült fognia vele HD adást, nemrég írtam erről.
Jobb helyeken CI kártyát adnak a szolgáltatók, ami ezerszer jobb a gigyigagyi settopboxos megoldásoknál.
Sziasztok mit jelent pontosan az hogy:a tv németországi,de hivatalos Sony garancia van hozzá így ha bármi gond lenne a készülékkel kötelesek magyarországon szervizelni.Ez igaz-e?
Hát itthon minden rendben van a tévéadás képével,ilyen nagy áruházakban 100felé osszák a jelet nem is csodálkozom,hogy nem tetsztett,de azért csodát sem kell várni nem dvd minőség még,majd hd adásnál jó lesz.Egyenlőre sima analóg adásom van,de szerencsére nagyon jó jelet kapok a minőséggel nincs problémám.Majd ha a helyi szolgáltatónál(zelka)lesz hdmi-s set top box (nemsokára)már tesztelik a hd adásokat,akkor előfizetek a digitális szolgáltatásukra.Nem kell megilyedned a tv adástól.ÉN sehol sem láttam élőben vak vétel volt w3000 et láttam az ok volt,gondoltam ez csak jobb lehet,meg valamelyik fórumon olvastam,hogy meglepően jó a tv adás minősége ami igaz,így nyugodtan megrendeltem.
TV vásárlása előtt állok. Már pár napja bújom a teszteket és összeszedtem pár modellt ami szóba jöhet. (LCD mellett döntöttem, FULL HD, még akkor is ha még nem használom majd ki...)
Sony KDL-40W4000 Samsung LE40M87BD Samsung Le-40a557 LG 42LG5000
Ezek közül ti melyiket javasoljátok? nincs a tv-vel szember ablak, kb. 3 méterről nézzük majd... Előre is köszi a segítséget!
Szia, lenne 1-2 kérdésem a tévével kapcsolatban.. Tegnap egész délután teszteltem néháhy lcd-t és plazmát. Mi egy 40W4000-est és egy A656-ot néztünk ki, de az EW-ben és az MM-ben is megnézve egyszerűen penetráns volt az analóg adások minősége, a HD saját kameráról elképesztő volt, dehát mégis többet tévézik az ember...kicsit el is ment a kedvem az egésztől.. Te hol tudtad megnézni a tévét vásárlás előtt és ott milyen volt a tévéadás minősége? Otthon milyen kábeltévéd van?