Orosz szemszögből biztos szabadságharcos, de azok háborúsbűnösök és őket a revizionista nácifasisztoid politikájuk vezérlik. Hangzatos propagandájuknak sokan bedőlnek, de a terrorista rablógyilkosságaik a valóságot adják.
Igen, az iráni területről indított terroristatámadásuk jogossá és törvényessé tette a válaszcsapást. Ha a földalatti rejtekhelyekre menekített rakétáikat és atomfegyver programjaikat lenullázzák, akkor csak a világháború megelőzését segítik elő. Még nem jutottak el a megfelelő erkölcsi szintre, hogy felfogják a terrorista politikájuknak a következményeit és helytelenségét.
Tudod, korábban az egyik topicban, amikor a moderáláshoz szaladgálásról volt szó (talán ebben a topicban: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9150277 ) bővebben kifejtettem, hogy én nem szoktam szaladgálni a moderátorokhoz, esetleg csak abban az esetben tenném ezt, ha személyes adataimmal akarna valaki visszaélni. (Bár én magam is elég sok személyes információt osztottam már meg a fórumon, de ezeket önként tettem.)
Szóval azért nem szaladgálok a modikhoz, ha nem tetszik valami, mert az írás az íróját minősíti, ő vállalja érte a felelősséget, az ő véleményét tükrözi, még akkor is, ha az nekem esetleg nem tetszik. Lehet, hogy másnak meg igen. Tehát maradjon csak hagy olvassák.
Nálad más a helyzet: ha valaki a te véleményeddel ellentétes állásponton van, az - szerinted - törölni kell.