Szia Anikó! Bocsi, most nem értek egyet az álláspontoddal. Én akkor is kihívok valakit, ha tudom, hogy nincs esélyem. Nem szégyen az, ha veszítek vele szemben.
Nyugodtan használhatod ellenem Anikó. Előnytelenebb pozícióból indulsz, ha a csillagokat nézzük. Amúgy meg token nélkül is megverhetsz, volt már rá példa. :)
[ma 00:00] Véget ért a Koppenhága Bajnokság. Te a 3. csoportban indultál és a tabella 13. helyén végeztél. 4 aranyat kaptál!
Még tegnap a 16. helyen voltam.
[ma 00:00] A mai nappal elindult a Budapest Bajnokság, melynek résztvevői közé te is bekerültél. A sorsoláskor a 4. csoportba kerültél. Ne felejtsd, hogy van 3 db Megengedett előny tokened, melyet a kiválasztott mérkőzéseid előtt játszhatsz majd ki!
[ma 00:00] A bajnoksággal párhuzamosan elindult az egyenes kieséses Budapest Kupa, melyre téged is kvalifikáltunk. Első ellenfeledNagymarcsi, tét a 64 közé jutás. Te vagy az erőnyerő, azaz döntetlen esetén te jutsz tovább.
Hozzá tartozik, hogy délután három 10 csillagost hívtam ki a küzdőtéren, ebből kettőt vesztettem és csak Perzsa cica ellen nyertem.
Itt van la, mindhárom mérkőzésem.
Nekem még most is öröm, ha sikerül megvernem egy-egy 10 csillagost, mivel többnyire ők már régebb óta játszanak és sokkal több kérdésre ismerik a választ. Kivétel erősíti a szabályt! András jóval később lépett be, de több kérdésre ismeri a választ. Viszont én kvíz játékot csak nagyon rövid ideig játszottam, és azt is több mint 20 éve. Chilly sem játszott korábban, oszt milyen hamar elérte a 10 csillagot!
Egyébként mindenkinek gratulálok, mindnyájan jók vagytok! Még akkor is, ha esetleg nem úgy érzitek. Anikónak az idő az ellensége, de amikor csak a tudás számít, nagyon szép eredményeket tud elérni. Időgép pedig kora ellenére a szellemi frissességével és a viszonylagos gyors válaszaival kápráztat el.
Andrást már nem is dicsérem, beszélnek helyette az eredményei. :)
Akkor már csak azt tudom ajánlani neked Kapitány, hogy ne foglalkozzál vele, nem érdemes. Én sem nézegettem addig, míg nem hívtad fel a figyelmet erre a jelenségre.
Néha nő, néha csökken, néha szinten áll. Mi ezzel a probléma? Néha rosszul válaszolunk, néha jól válaszolunk, de ha nyerünk, akkor is előfordulhat, hogy több kérdésre meg rosszul válaszoltunk. Ha veszítünk meg előfordulhat, hogy a veszteség ellenére több nehéz kérdést megoldottunk. A kérdések nehézségi szintjét nem mi döntjük el, azok már be vannak sorolva valami szerint.
Nekem nincs problémám a nehézségi mutatóval. Akkor sem lesz, ha esetleg visszaminősít. Az az jelenti, hogy több kérdésre rosszul válaszoltam. De ha nem minősít vissza, nem mindegy hogy hol áll a mutató? Ha zsinórban jól válaszolunk, úgyis megugrik.
Nem lenne szabad leragadni ennél, mert akkor nem tudod élvezni a játékot. És ha itt hagyod emiatt, és nagyon szomorú leszek.