Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Nem fáj a hülyeség? Mondj egy országot amely kevesebbet költ mint amennyi a bevétele! Minden országnál nő az államadósság, viszont a GDP-hez viszonyítják s így nálunk pl. folyamatosan csökken! A franciáknak, spanyoloknak, portugáloknak, görögöknek, olaszoknak, belgáknak, jóval nagyobb! csak nekik nem dugjátok az orruk alá!
Azért mert egy szadeszes tégla, aki maradt a Fideszben anno - Fodorék távozásakor - hogy belülről romboljon! Meg is tette pártelnökként, miniszterként! Hadd élvezkedjen polgármesterként nem sok vizet zavar a Hegyvidéken, ha ő kell nekik!
Ezek lopják a közpénzt orbi közvetlen köreiből (a válogatás nem teljes):
- Dolomit apó (a fődakota pofonosztó faterja)
- Récsel dakota (aki a saját lábán áll)
- A Tiborcz nevű vej (aki közvilágítási szuper-szakértő)
- Mészáros Lőre (aki okosabb mint zuckerberg)
- Lévai Anikó, a nej (ökumenikus és egyéb módon lovasítja adóinkat, milliárdos nagyságrendben)
Az arisztokrata Mikes-família által kárpótlási eljárásban visszakapott kastélyban korábban állami kórház működött. A most magyar közpénzzel bőkezűen megtolt alapítvány tavalyi jövedelme mindössze 2 millió forint volt. Lévai Anikó megtámogatta e nemes lelkű alapítványt, a maga szerény módján, potom félmilliárd forintnyi kp.-vel.
"de ezek a mostaniak úgy tesznek, mintha az életük múlna rajta. "
Ez bizony azért van mert tényleg az életük minősége múlik rajta. Jön az Ep választás hamarost. Ha alul maradnak, akkor eltűnik nagyon sok olyan támogatói pénz ami most ömlik.
Mindegy hogy mekkora hazugság amit írnak, vagy csak csúf csúsztatás, csak egy kis időre elhiggyék a szavazók. Később majd persze kiderül az igazság (nem is volt vegyi fegyvere) de akkor már megvolt a szavazás és az érvényes. Ha hagytad magad megvezeti kedves választó, hát így jártál.
Na ezért terjednek most a Facen meg a fórumokon, meg a kamu Wewbeken mindenféle szemenszedett hazugságok.
Mostanság egyre több az inkorrekt ballib nick. Régebben senki nem halt bele, ha alulmaradt egy vitában, de ezek a mostaniak úgy tesznek, mintha az életük múlna rajta.
Igazából Koncsitának van igaza, aki mindenkit az ikszre biztat vele kapcsolatban.
Kis hülyém, én szívesen benne vagyok, hogy annyi méter használt vécépapírt egyél meg, ahányszor ötfejű megpróbált belőlem kicsikarni egy választ bármivel kapcsolatban, miután egy hete xarokrád üzemmódba tettem. A te kis drágád folyamatosan a nyakamba liheg, miközben másokat megpróbál lebeszélni erről az élvezetről:)))))
Pontosn. Te, meg a cigányozás. Pont akkor futottál bele, mikor egy hétig sikoltoztál a salimali miatt. Elfelejtettem szólni, hogy cseszett jó a memóriám.
Ha már így rákérdeztél, pontosan annyi erkölcsi alapom van hümikével szemben, hogy én is imádok jópofa jelzőket elsütni, de ezeket az esetek többségében célzottan teszem, és nem komplett, milliós csoportokra használom, mint ez a kondás.