Mit szólnátok egy edzőmeccshez, valamikor a jövő hét elején? (addigra Réky is talán ideér). Ha négyen megvagyunk, már csak 2 fő kellene a 6-os játékhoz.
hidd el nem volt szándékos a név elírás és nem is azt mondtam hogy te irtad el a nevem.a stílusomat meg senki nem ismerheti,mert innen nem sok emberrel találkoztam eddig.
nekem semmi bajom nincs veled, azon kívül, hogy bunkó voltál.A nagybetűvel írás kiabálást jelent, a név elírása pedig a legnagyobb bunkóság.nem akarok konfliktust veled, mert bírom a stílusod, de ezeket tatsd be légyszi.A szabályokat meg nem én alkotom, ezért kerestem még egy embert.Ha meg nem jelentkezni akartál, akkor inkább ne reagálj, főleg, ha csak így tudsz.Ha nem szándékos volt, én kérek bocsánatot.Bár én nem rontottam el soha a neved, meg szerintem nem bonyolult az hogy csiccsoka....
pedig hidd el egy egész fórum utál téged.kicsit beképzelt vagy.az nem zavar hogy beszólsz mindenkinek?és abban meg biztos vagyok hogy nem utál az egész topik.és megint nem kérdezett senki.majd külön kiemelem ha őméltóságához intézem mondandivalómat.addig is kuss.
vedd már észre magad ! vedd észre, hogy mindenkinek elege van belőled és a faszságaidból... de tényleg, mindenkinek... én nem érezném jól magam, ha egy egész fórum utálna engem.
mi a fasz bajod van velem??elirtam a neved na és?enyémet már ezerszer irták rosszul egy szot sem szóltam érte.elhiheted hogy nem volt szándékos.de nem igérhetem meg hogy nem fogom máskor elirni mert ha az ember elír valamit azt úgyis csak utólag veszi észre.ennyi.és te se feletsd el hogy kivel beszélsz.nem emlékszem rá hogy lett volna valaha köztünk bármiféle konfliktus.úgyhogy én meg téged nem értelek.egy sima egyszerű kérdést tettem fel.mert mi elvileg hárman vagyunk a csapatban.és nem hiszem hogy baj lenne ha nincs tartalék.ha valaki úgyis vállalja akkor miért ne indulhatna el 3 fősként acsapat.ennyit akartam ebből kihozni.
Ne kiabáljál a fórumban odaát, mert csak az teszi ezt, aki fél.És a nevem nem csicsóka (az egy burgonyához hasonló, de a fészkesvirágzatúakhoz - ld. napraforgó - tartozó növény), hanem csiccsoka.Én is tiszteletben tartom a neved, tedd azt te is.
A kérdésedre a válasz pedig: Mert kérték, hogy 4-en nevezzenek a csapatbajnokságra, hogy ha valaki nem ér rá, ne hiúsoljon meg a meccs.
Igyekeztem kultúrált lenni, bár nehéz volt tűrtőztetni magam, mikor megláttam a kérdést.Szerencséd, hogy megígéred, hogy helyesen írod ezután a nevem.
egyébként meg mindjárt 8 ora lesz és ilyenkor szoktam beszélgetni egy két haverral skypon.amit nem hagyhatok ki.gyere fel te is kapcsolódj be.elmesélem milyen jó itt.
én már nyaralok.és mindig viszem magammal a gépemet.még a vc-re is.itt kurva jó idő van.remélem otthon ugyanaz a szar idő van mint amiben eljöttem.és élitek unalmas kis napjaitokat.egész nyáron munkával.