Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
hanem minden egyes oldelon bel és külföldön és már lejebbe megmagyarázták nyelvészet szempontból is.
törvények nagy része hiányos vagy idejemult amit módósítani kell. de ha lenne az egyszeri emberek között akkor szerintem már közelebb is lennénk picit a megoldáshoz.
Aham, persze. Sz@rul leírni valamit, kb. ugyanannyi mint hülyeséget / valótlant írni.
Köszönöm hogy a teljes érdektelenség szintjére süllyeszted a topic-ot értetlenségeddel , minden új látogató számára. Befejeztem - nekem nincs annyi szabadidőm a gép előtt mint Neked. Erre meg végképp nincs.
Részemről ennyi volt - aki még csevegne róla ÉRTELMES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT az a szokott helyen megtalál, és folytatjuk. Akinek meg unalmas a gyalogtúrás topik, és itt próbálkozik infantilis módon az idejét elütni az nyugodtan maradjon. Cső.
szerintem csak egy csóró kis senki vagy, aki irigykedik bárki másra ,akinek perverziója hogy másokba belekössön, bocsánatot akar kéretni másokkal, holott neki kéne elöbb a jelzők miatt.. továbbá mivel így ráérsz gondolom családod sincs, a fiúknak meg fizetsz hogy a kielégülésed meglegyen ;)
A csoportosítást fontos lenne tudatosítani, mert az önhergelők sport-ATV-t láttak valóban tiltandó helyen (vagy a cikk írójához hasonlóan nem láttak, de az ugrik be). Ha pl. Szlovák hegyekben láttak volna télen lassú és hasznos munkagépeket vagy közlekedési eszközöket akkor más lenne a véleményük, gondolom naívan.
Figyu már! Nem kéne átmenni inkább egy csetre? :D Megpróbálok megint bekapcsolódni,d e mire bekönyvjelzőzöm az egyiket, már van újabb 10 hozzászólás :D