Takarítást vállalok szerdai és szombati napokra.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos, precíz, megbízható referenciával rendelkező hölgy vagyok.Nagyon kedvező áron dolgozom.
Üdvözlöm Önöket!Takarítási munkát vállalok Budapest egész területén. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes életet élek. Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem. Feladataim közé tartozott az öltözők, lépcsőházak, irodák, közös helységek kitakarítása. 2010 után egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást. Azóta náluk dolgozom , heti egy alkalommal. Referenciát innen tudok adni. Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Telefonszámom: 06307515879 . Tisztelettel: Tóth Árpádné
Budapesti, fiatal, egyetmista nem dohányzó lány vagyok. Családoknál illetve magánszemélyeknél vállalok takarítást keddi és pénteki napokon.
Amit nyújtani tudok: megbízhatóság, precizitás és maximalizmus a tisztaság területén.
Eddigi tapasztalataimat színvonalas szállodákban szereztem szobalányként. Ha felkeltettem érdeklődését kérem keressen ezen az e-mail címen: csudi777@gmail.com
Kedves Bela!
Szeretnek jelentkezni a munkara.En jelenleg a szerdai napokra keresek munkat.
Nagyon kedvezo aron dolgozom és ez mellett precizen is.
Ha erdekli Önt kérem irjon erre az email cimre.:nikodemia@freemail.hu
varom valaszat.
Takarítást Vállalok családoknál!!megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalódást nem okozom. 38 év Nő vagyok. Részleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 próba nap Biztos referencia! Eddigi helyeimen is ez alapján Döntöttek. de referenciám is van. az ön érdekei a legfontosabbak!
Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.
28 éves hölgy személyében vállalok Karácsony előtti nagytakarítást, illetve általános takarítást is heti rendszerességgel, Budapest egész területén (kizárólag családoknál, idősebb hölgyeknél).
Nagytakarításoknál szívesen megyek Bp-ről könnyen megközelíthető településekre is, mint Üröm, Pilisborosjenő, Csömör, Dunakeszi, Budakeszi.
Több referenciával, illetve erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem.
Takarítást vállalok szerdai és szombati napokra.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos, precíz, megbízható referenciával rendelkező hölgy vagyok.Nagyon kedvező áron dolgozom.
Középkorú, megbízható, munkájára igényes, gyorsan dolgozó, nem dohányzó, közvetlen nő vagyok. Magánházak takarítását vállalom hétköznapi munkaidőben.
Varrónői végzettségem van, így kisebb varrási munkákat is vállalok, pl nadrágfelvarrás, függöny varrás /panoráma függöny/. Nagyon szeretem a tisztaságot és a rendet magam körül, és ezt szeretem látni másoknál is, a takarítást úgy végzem mintha a sajátomat csinálnám.
Tudom hogy ez a munka egy bizalmi állás, és én mindent megteszek hogy elégedettek legyenek a megrendelőim.
Pesthidegkútra, családi ház takarítására keresek környékbeli, nem dohányzó, gyorsan és igényesen dolgozni képes, megbízható takarítónőt délelőtti munkára. Fényképes jelentkezéseket fizetési igény megjelölésével a wegas@freemail.hu címre várom.
Keressen bátran, ha kicsúszott a kezéből az irányítás és a lakás rendbetételéhez segítségre van szüksége.
Szükség esetén közösen is végezhetjük a munkát, hiszen ha túl sok a személyes holmi, az Ön döntése is szükséges ahhoz, hogy mi megy és mi marad. Ha nem végzünk egy alkalommal, folytathatjuk egy követező időpontban. Jönnek az ünnepek, az elhatározások, a család vagy új életet kezdene egy tiszta lakásban, keressen meg bátran.
Van gyakorlatom hihetetlenül nagy káosz felszámolásában is. Szóljon, ha kellek. :)
Budapesten élő, 25 éves leány keres hosszútávú, alkalmi takarítói munkát. Heti 1-2 alkalom és kizárólag délutáni alkalmazásban. Magánszemélyek előnyben!
Tisztelt fórumozók! Tóth Árpádné vagyok, és takarítói munkát vállalok. Amit kínálok: pontosság, precíz munkavégzés, lelkiismeretesség, megbízhatóság, rugalmasság. Káros szenvedélyektől, és szappanoperáktól mentes életet élek. Munkatapasztalat: 2000-ig egy műanyaggyártó cégnél , gépek mellett dolgoztam, majd egy átszervezést követően takarítóként 2010-ig , amíg nyugdíjba nem mentem. Feladataim közé tartozott az öltözők, lépcsőházak, irodák, közös helységek kitakarítása. 2010 után egy kisgyermekes családnál vállaltam takarítást. Azóta náluk dolgozom , heti egy alkalommal. Referenciát innen tudok adni. Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Órabérigényem:800 Ft/ óra.Telefonszámom: 06307515879 . Tisztelettel: Tóth Árpádné
Heti egy napra keresek takarítási munkát, a 18. kerületből, de ha ha pici gyermekre kellene vigyázni, azt is szívesen vállalnám. Ezer forintos órabért kérek.
Sok éves gyakorlattal, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal, takarítást vállalok Budapesten!
Éveken át szállodai takarítóként, szobalányként dolgoztam.
Belefáradtam a vendéglátásra, idegenforgalomra oly jellemző össze-vissza beosztásba, a rengeteg hétvégére eső munkanapba. Eddig "mellékállásban" végeztem rendszeres vagy eseti iroda- és lakástakarítást, valamint felújítás utáni takarítást. Úgy döntöttem, hogy a függetlenség, önállóság útjára lépek.
Hétköznap délelőtti vagy napközbeni takarítási munkákat keresek. Nem rendszeres jelleggel hétvégét is vállalok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, az önéletrajzom és az elérhetőségem megtekinthető a szaboolga.hupont.hu oldalon.