Az. Nézve ezt a támadást, Kosorotov felfekszik a falra, a végén Mikita rosszul lő, biztos ezt gyakorolják az edzéseken. Ilicet régen cseréltem volna, de ez nem csak az ő hibája. Kicsit túlságosan "felmentjük" a játékosokat. A rossz játékperc osztás, játékosok aránytalan játszatása természetesen az edzőé.
Utoljára az elbukott BL döntő után éreztem magam ilyen szarul. Rossz nézni ezt a szedett vetett társaságot. Nulla elképzelés, gyenge egyéni teljesítmények, semmi védekezés.
Sandellt mindig "alul játszatottnak" éreztem, Remilit pedig túl favorizáltnak, ez igaz, Ilic. De nézd meg Remili Mikita és Fabregas ma mit nyújtott eddig, ez nem csak az edzők hibája.
Talán máshol "is". De a játékosok nagyobb részével mindenképpen gond van. Csak Sandellt emelném ki, a többi mélyen tudása alatt. A mai Remili tőlem mehet a Kielcébe. Fabregast is átcserélném Haldra.
Megint nincs rend a pályán. Az első nehezebb szakasz után darabokra hullott a csapat. Mintha nem igazán tudnának mit kezdeni sem a dánok támadásával, sem a dánok védekezésével. Nem tudják mit kellene tenniük.