A novemberi lesz az első olyan ülés, amelyet az új rendszer szerint készítenek elő: a bizottsági ülések nem a Közgyűlés hetére vannak bezsúfolva, hanem jóval előtte vannak tervezve, hogy legyen idő alaposan megtárgyalni az előterjesztéseket.
Tudomásom szerint a bizottsági ülések napjai:
Szociális Bizottság: november 6 Vagyongazdálkodási és Beszerzési Bizottság: november 7 Városfejlesztési és Műszaki Bizottság: november 7 Egészségügyi Bizottság: november 8 Sport és Ifjúsági Bizottság: november 8 Oktatási és Művelődési Bizottság:november 9 Közrendvédelmi Bizottság:november 9 Pénzügyi Bizottság: november 13 Környezetvédelmi Bizottság:november 13
Csütörtökön lakossági összejövetel (fórum) lesz az érdligeti részönkormányzat megalakítása céljából,18 órakor a Széchenyi Iskolában. A 9. és 10. választókerület területét foglalja magába. Várunk mindenkit!
Tőkre egyetértek Veled. Családommal tiszamenti tanyánkon múlattuk az időt a hétvégén. Se rádió, se tévé. Van, de nem kapcsoltuk be. Rájöttünk, hogy politika nélkül is lehet élni. Pecázás, bográcsolás, szalonnasütés, kemencével fűtés, stb. Vittük a harci kutyát is, aki összehaverkodott a szomszédból át járó macskesszal. Ez a sok hülye ember meg köpködi egymást.
Semmivel sem lennél kisebb ember szerintem, ha elismernéd, hogy ok nélkül rontottál rá otterlora és elnézést kérnél tőle. Nem a véleményét, hanem egy tényt vitattál, ami - utólag kiderült - nem volt helytálló.
Mintha nem jöttél volna rá, mi az egyetlen jó lépés, amikor megkérdőjelezed valaki állításának a tényszerűségét, majd kiderül, hogy bizony nem volt azzal semmi gond! Egyszer majd csak rájössz!
A kákán is csomót kereső léggömbhámozóval tényleg csak egy jó lépésem lehet. Az elején kellett volna megtenni. Amúgy nekem is igazam volt. Erre neked is csak egy jó lépésed lehet.
És hol van a második pont? Mi a különbség a felhatalmazás és a kötelezés között? Erről már nincs szó?
Én nem foglalkoztam azzal, hogy Aradszki mit mondott, mondott-e bármit. Hivatkoztam a polgármester szavaira. Erre egy nem kérdezett jól értesült illető nekem ugrott, hogy nem is úgy van, ő nem mondott ilyet, nem is ő mondta ... stb.
Most prezentáltam a szó szerinti idézetet. Innentől jöhettek a szokásos bolsevik trükkjeitekkel! :)