Jól van fatökűek én csak nektek akartam jót! :-) Egyébként én is igényeltem és gondolhatjátok mikor adnék akár 100 Ft-ot is hitelkártyáért! A lasztit természetesen majd elviszem focira - megmutatni! :-)
Aki akar ingyen egy Adidas Csempiönsz Líg lasztit jöjjön holnap a fiókba. :-)
Tényleg ingyé van, hitelkártyához jár 5 tranzakció után most kártyadíj sincs de csak holnapi (munkáltatói, bankszámlakivonat,stb. kell hozzá) igényléssel.
Na, megbeszélem én a Gabcsival, csak írd le a pontos időpontokat, hogy mikor van az edzés vége, mikor kellene fuvar. Ha kell. Meg írj vmit az edzőmeccs(ek?)ről is.
Uraim!!! Hivatalosan is bejelentem, hogy rajtunk kívül álló okok miatt a FARSANG IDŐPONTJA MÓDOSUL!!!!! 1 hét csúszás lesz, tehát az új időpont: február 17!
Nem tudnád nekem összeszedni hogy kiskutyánál mik a kötelező oltások?Teszem azt keveréknél mi az amit feltétlen be kell adni mi az amit hanyagolni is lehet?
Ebből egy nagyon fontos tanulság vonható le, amit már nem 1X mondtam nektek. Soha nem hagyunk semmit az utastérben (TESCO parkolóban sem), amiről azt gondolhatják, hogy értéket rejt! Te hiába tudod, hogy 2 alma van benne meg apád szemüvege a barnák ezt nem tudják, mert szerintük a lottó ötös szelvény lesz benne! Egyébként küldtem e-mailt az ablakra! Zoli jó fej volt? :-)