Keresés

Részletes keresés

zorán Creative Commons License 2003.01.10 0 0 13
+ Miért nem énekel valami emberi nyelven?
zorán Creative Commons License 2003.01.10 0 0 12
Néhány éve (amikor még kicsi voltam :) ) láttam egy klipjét. A kádból, a WC-ből, meg mindenhonnan, úgy általában hab folyt, aztán elborított mindent. Kb. ennyi az összes élményem róla. Lehet, hogy nem nézek elég mcm-et...
KisKukac Creative Commons License 2003.01.09 0 0 11
Csokkolom,csak bekukkantottam,nagyon megörültem,h van ilyen topic is,mivelhogy egyik kedvencem a címben is említett hölgyemény.Nekem a kedvenc albumom tőle a Mylenium,de kedvenc számom a Regrets.Nemrég írtam neki,és küldött golyóstollal aláírt,nevemre szóló autogramot+képet.Azóta,ha lehet,még jobban tisztelem.Imádom,ha vki ennyit ad a rajongóíra,és van ideje kézzel(!!!!!) aláírni!! :)))
KK
judelaw Creative Commons License 2003.01.09 0 0 10
6ározottan örülök, hogy ezexerint nem vagyok egyedül a hölgy iránti rajongásommal.

Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig hány olyan emberrél találkoztam, aki kapásból be tudta azonosítani, hogy kiről beszélek, amikor megemlítettem Mylene nevét.

Én is folyamatosan gyűjtöttem az eddigi klipeket, meg a legutóbbi két koncert felvételéhez is hozzájutottam.

És tök jó, hogy ezexerint volt értelme létrehozni ezt a topic-ot!!! :)))

Előzmény: Laslow (7)
judelaw Creative Commons License 2003.01.09 0 0 9
Tök jó hogy megtaláltál!
Személy szerint nálam az abszolút kedvenc még mindig a Desenchantée (bár már 12 éves dal), és pont ezt a klipet forgatták itthon, a zárójelenetet meg a kies Hortobágyon.
Előzmény: medvemacs (6)
judelaw Creative Commons License 2003.01.09 0 0 8
Az Optimistique-Moi az 1999-es (azaz a legutóbbi) stúdióalbum, az Innamoramento egyik dala. Hangulatában és felépítésében hasonló a korábbi, már-már klasszikus nótákhoz, s bár természetesen ez is kissé elektronikusabb hangzású, valószínűleg a korábbi dalokat is kedvelnéd.
Előzmény: chbr (5)
Laslow Creative Commons License 2003.01.09 0 0 7
Szinte az összes száma + klipjei megvannak, és tökjó. Nem is tudom, van-e olyan száma, ami ne tetszene.
medvemacs Creative Commons License 2003.01.09 0 0 6
Désenchantée...
Illetve enchantée, hogy ezt a topicot megtaláltam. Nekem csak nagyon régi számai vannak (pl. Agnus Dei), meg annyit tudok, h. anno az egyik klipjét a havas Hortobágyon forgatta :)
Előzmény: judelaw (-)
chbr Creative Commons License 2003.01.09 0 0 5
Igazából csak az Optimistique c. számát ismerem, ami tetszik is. A többi is hasonló stílusú?
golic Creative Commons License 2003.01.08 0 0 4
:))))))))))) ja!:)
Előzmény: judelaw (3)
judelaw Creative Commons License 2003.01.08 0 0 3
hat, ez ugye relativ...Kylie elott, de meg mindig Madonna vezet...
Előzmény: golic (2)
golic Creative Commons License 2003.01.08 0 0 2
ilyen öreeeeeg?:))))))))
Előzmény: judelaw (1)
judelaw Creative Commons License 2003.01.08 0 0 1
igazi neve: Marie-Helene Gauthier
szul.datum: 12.09.1961
szul.hely: Pierrefonds/Montreal/Canada
allampolgarsaga: francia/kanadai
lakohelye(i): Paris, New York, Los Angeles
szeme: barna
haja: eredetileg fekete (de mindig voros)
magassaga: 1.67m
sulya: 49 kg (bar ez igy karacsony utan, ugye...)
golic Creative Commons License 2003.01.08 0 0 0
well-well.
ennek a topiknak is meg kellett születnie.:)
nos, én egy judelaw nevű fickónál már láttam a hölgy klipjét.:)
Előzmény: judelaw (-)
judelaw Creative Commons License 2003.01.08 0 0 topiknyitó

erdekelne hogy kis hazankban kik ismerik (urambocsa' szeretik is) ezt a fantasztikusan kreativ francia enekesnot

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!