Néhány éve (amikor még kicsi voltam :) ) láttam egy klipjét. A kádból, a WC-ből, meg mindenhonnan, úgy általában hab folyt, aztán elborított mindent. Kb. ennyi az összes élményem róla. Lehet, hogy nem nézek elég mcm-et...
Csokkolom,csak bekukkantottam,nagyon megörültem,h van ilyen topic is,mivelhogy egyik kedvencem a címben is említett hölgyemény.Nekem a kedvenc albumom tőle a Mylenium,de kedvenc számom a Regrets.Nemrég írtam neki,és küldött golyóstollal aláírt,nevemre szóló autogramot+képet.Azóta,ha lehet,még jobban tisztelem.Imádom,ha vki ennyit ad a rajongóíra,és van ideje kézzel(!!!!!) aláírni!! :)))
KK
6ározottan örülök, hogy ezexerint nem vagyok egyedül a hölgy iránti rajongásommal.
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig hány olyan emberrél találkoztam, aki kapásból be tudta azonosítani, hogy kiről beszélek, amikor megemlítettem Mylene nevét.
Én is folyamatosan gyűjtöttem az eddigi klipeket, meg a legutóbbi két koncert felvételéhez is hozzájutottam.
És tök jó, hogy ezexerint volt értelme létrehozni ezt a topic-ot!!! :)))
Tök jó hogy megtaláltál!
Személy szerint nálam az abszolút kedvenc még mindig a Desenchantée (bár már 12 éves dal), és pont ezt a klipet forgatták itthon, a zárójelenetet meg a kies Hortobágyon.
Az Optimistique-Moi az 1999-es (azaz a legutóbbi) stúdióalbum, az Innamoramento egyik dala. Hangulatában és felépítésében hasonló a korábbi, már-már klasszikus nótákhoz, s bár természetesen ez is kissé elektronikusabb hangzású, valószínűleg a korábbi dalokat is kedvelnéd.
Désenchantée...
Illetve enchantée, hogy ezt a topicot megtaláltam. Nekem csak nagyon régi számai vannak (pl. Agnus Dei), meg annyit tudok, h. anno az egyik klipjét a havas Hortobágyon forgatta :)
igazi neve: Marie-Helene Gauthier
szul.datum: 12.09.1961
szul.hely: Pierrefonds/Montreal/Canada
allampolgarsaga: francia/kanadai
lakohelye(i): Paris, New York, Los Angeles
szeme: barna
haja: eredetileg fekete (de mindig voros)
magassaga: 1.67m
sulya: 49 kg (bar ez igy karacsony utan, ugye...)