Amúgy shana egy kincs, még meg is etetett..
Én meg leszedtem az asztalt és elmosogattam..
Pikk-pakk, főzéssel mindennel együtt megvoltunk kb 20 perc alatt.. :)))
MOndom, ez a nő egy csoda :)))))))
Na az úgy volt, hogy reggel hatkor arra keltem, hogy SMS-t kaptam..
Ebben lemondta a csaj a mai randit, merthogy sok lenne egy napra a felvételi is, meg én is.
Mindegy ez van, az embernek néha józanodnia is kell.. Shana bíztat, hogy nem palira vesznek, én nem teljesen vagyok ebben biztos, mindegy, majd meglátjuk.
Aztán mondta a drága Shana, hogy sétálni fognak a manóval, én megkérdeztem ho, ő megmondta, majd megegyeztünk, hogy én is megyek.
Na ez történ ma reggel :))))))
Nem, nem én vagyok a nagy Ő. :) De ezt majd Despil elmondja, ha úgy gondolja. :) Én csak véletlen tali voltam ma, de határozottan jól sikerült. Szerintem. :D
Mókus: Shanának isteni virgácsai vannak :))
Ahogy néztem, és nem csak nekem tetszett, legalább egy valaki még nagyon oda volt érte a konyhában :))))))
Szóval ez egy igen kellemes délelőtt volt, hosszú séta, beszélgetés - jobbnál-jobb témákkal - és saját magam győződhettem meg arról, hogy igen népszerű személyiség - a telefonja legalábbis igen aktív volt :))))
Nem, félreértettél. Az 50 %-ot tapasztalatból tudom. De szerintem mindjárt megtudod te is, mert igyekeztem nem beirni sehova. :) De majd az illetékes megteszi talán. :D