bennem van egy 'félsz', hogy már csak ilyeneket fog produkálni, valami megváltozott benne (még a hangja is), ezt kb. a Kimi ni aitakute óta érzem rajta, de hogy mi, nem tudom, ahhoz nem ismerem eléggé. szegény Gackt, remélem nincs valami baja, mindig is fura szerzet volt (nagyon nem átlagos), az ilyenek tudnak meglepetést okozni (najó, persze az ember változik az idő múlásával). de lehet, hogy unja már a zenélést, végülis a célját elérte (mindig célorientált volt), kiénekelt magából mindent, ismételgetni önmagát meg nem akarja (amit díjazok, mert sokan abból élnek), újat mondani nem tud, ezért most uncsi, felszínes. azért reménykedjünk, talán átmeneti a dolog és visszatalál a különleges érzékenységéhez. ott van még az év végi koncert, addig összeszedhetné magát, a koncertjei mindig nagyon jók szoktak lenni. sokszor mondtam, hogy van valami zseni beütése neki.
G. mindig bitang jól néz ki, a világ legjobb pasija:)
gondolom az új rocklemezén fog közreműködni dobosként a Guns'n Roses ex-ütőse.
Nekem se tetszett a Metamorphoze, se a szám, se a klip. Most ezért hallgatok inkább más zenét (lásd X), de azért persze ettől még én is nagyon szeretem Gacktot. Remélem fog még jót alkotni. Viszont legalább jól néz ki. :P
Qrva nagy mázlid van, de mindez azt mutatja, hogy szeretnek:)
a ifjabb kis Matsuda nagyon édes, mégcsak 20 lesz (ne öregbítsem), remélem ő is olyan tehetséges, mint a bátyó, mert akkor sok filmben viszont láthatjuk (talán).
a szépséget meg volt kitől örökölniük:)
a CD: én is csak kizárólag Gackt-ot gondoltam, azokat amiket kaptam tőled egyenként albumonként, csak most egybe ui. kronológikusan és mp3-ba. MM-től Love Letter-ig, legújabbak inkább ne (csak ha ráfér). live-k nem kellenek, csak az albumok (kicsik és nagyok) és az instrumentális változatok is lemaradhatnak nyugodtan, tán kivéve Le Ciel és Vanilla (szintén csak ha nem fér rá).
megnéztem a legújabb PV-t: Metamorphosis-t. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! de a Black Stone-tól még mindig jobb. totál jellegtelen a dal is és a klip is. Gackt mint űrhajós,
ilyen még nem volt. bár lenne inkább újra szamuráj:))
hááát, ha az új lemezen ilyen vacak rockos számok lesznek, akkor nem tudom mi lesz. mindenesetre egy dolgot biztos el fog vele érni, kevésbé lesz fájdalmas aktus a visszavonulása a fansereg számára. azé' még bizakodjunk.
megjegyzem: van ilyen, bár nagyon ritka, hogy valaki egy évtized alatt kifutja magát.
Ja és Laci ilyet mond nekem csüt reggel hogy: "Mirjam, ezt a tegnapit elfelejtjük, de ha mégegyszer ez történik, gondolkodás nélkül bevágom az egyest." Hü de meg lettem fenyegetve. :) Na mindegy, rendes volt, az a lényeg.
Úgyráadásul, hogy mindhárom részjegy 5-ös lett, mert 5-ös lett az írásbeli, a pszicholingvisztika szóbeli és a gyermeknyelv szóbeli is. Mondjuk jó tételeket húztam, az is benne volt. :) Legközelebbre viszem vissza a könyvet.
A 700 megás CD-re úgy van, hogy csak G fér rá, megnéztam, és még tőle is csak a főbb dolgok, szóval ilyen live mp3-ak pl már nem nagyon.
na nem annyira a hosszúság, inkább a szösziség miatt gondoltam, bár hidrogénezéssel is kivitelezhető a dolog:)
paróka kurva drága, de műparóka is biztos létezik, műűűanyag haj, tudod:)
-------------
öcsémet meg fel kell készítenem, ha októberben mennek Japánba, hogy ne csodálkozzon, ha Tokió zsúfolt utcái felett Gackt 20 méteres, anyaszült meztelen képeivel találkozik. valszeg felismerné, ezért, hogy ne legyen mellbevágó, kénytelen leszek neki mutatni néhány nudi fotót róla és hozzászoktatni a gondolathoz, hogy ez van. na jó, nem mintha akkora tragédia lenne, csak a tesóm kissé konzervatív, nem úgy mint én.
híííí, imádom az ilyen képeket róla, olyan mezei és ilyenkor a legszebb (még csapzottan is), nem akkor mikor modelt áll, mint egy sex-isten:PPP
gyönyörűűűűűűűűűű vagy Gackt!
már eccer akartam mondani neked, hogy az egyik unokabátyám eléggé hasonlít Gackt-ra külsőleg, de habitusában is:) míly érdekes. gyerek-és kamaszkorunkban nagyon jóban voltunk egymással, ma már nem állunk szóba egymással, persze nem ok nélkül.
Köszönöm a bíztatást, na mg Yoshikit. ;P Ma olyan dolog képződött meg, ami ezelőtt soha, ugyanis lebuktam puskázással. Szigorlat írásbelijén, amit Laci iratott, és holnap szóbelizünk Lengyel Zsoltnál. Kérdeztem Lacitől, hogy menjek-e egyáltalán szóbelire, Laci azt mondta (=ilyen siralmas arccal), hogy Lengyel Zsoltra bízza a dolgot, majd ő eldönti, hogy mi legyen.
Bassza meg, pedig nem is olyan fontos dolgot írtam ki. Dehát így szokott lenni ez.
így van, kapják be. idióta népség, sose bírtam őket. eccer az egyik majdnem szívinfarktust kapott tőlem a főiskolán még első évben a vizsgán, de később jóba lettünk:) fúúú de utáltam az iskolát, minden szinten:)
nem kell ehhez pasinak lenni, nekem se tetszik, pláne óriásplakátként:))
igazából talán egy-két nudi képe van ami nálam bejön, szépek, ízlésesek, de azok se plakátnak valók, magazinba, fotóbúkba elmegy. még a korábbi fanservise-s képei is jók, amit You-val és Masa-val együtt követett el, művésziek.
de ezek?? vacakok, kifejezetten előnytelenek!!
ha ennyire szeret pucérkodni, nem értem miért nem a színpadon teszi. persze mi mindig a Yokohama-s koncerteteket látjuk, ahol direkt nem, a tévéfelvétel miatt.
a többin lehet, hogy félmeztelen, ami egy férfi rocksztár esetében nem is olyan furcsa, messze nem ő az egyetlen (anno Yosikhi is).
mondjuk én a modell meztelenkedéssel sosem értettem egyet, valahol primitív dolognak tartom, még nő esetében is. oké, hogy van egy réteg, amelyiknek igénye az ilyesmi, de egy értelmesebb embernek mi a fenének kell mutogatni azt, ami amúgyis evidens. a fanok és kiéhezett birkák nyálcsorgatása végett meg semmiképp nem tenném. persze az sem mindegy, hogy hogyan pucérkodunk. filmekben és egyéb művészi produktumokban egyáltalán nem zavar, amennyiben nem öncélú.
na mindegy. Gackt elég ellentmondásos, ambivalens személyiség ebből a szempontból, meg egyébként is. nem hinném, hogy a pénzért teszi, talán az lehet mögötte, hogy aki megkeresi őt (fotósok, divattetvezők, stb.), annak nem tud nemet mondani (nem akar senkit megbántani), így mindent elvállal, amolyan mindent bevállalós, pedig nem ártana időnként mérlegelnie, vagy egyszerűen annyira nárcisztikus, hogy tényleg élvezi önnön szépségét. azt még csak nem is feltételezném róla, hogy azért csinálná, hogy jobban fogyjanak a lemezei. még a feltevés is röhejes:)
a Magnum-os dolgai pl. jópofák, viccesek, a metafora találó, de hülyeség azt is erőltetni majd minden show-műsorban, bár nem ő a kezdeményező, hanem a hülye műsorvezetők. a japánok meg végtelenül infantilis egy népség.
ha belegondolok, G-nak csak egyetlen egy száma van, ami szexuális töltésű, az is elég átvitt értelemben, a Vanilla. nem úgy mint Prince, aki egy egész albumot szentelt a szexis dalainak (Lovesexy), bár ő egyébként is egy szexmániákus.
--------------
de térjünk komolyabb témára, asszem G-nál külön kell választani az előadóművészt és modellt. két teljesen különböző ember, számomra összeegyezhetetlen módon.
meghallgattam a 6 th day-t és 7 th night-ot. az első semmi különös, alig némi változtatás a dalokban. egyből felidéződött általa a koncert is. a 7 th night viszont nagyon tetszik, egész ötletesen lettek átvariálva a nóták, a gyorsakból lassúak, rengeteg vonóst és vonószenekart is beépített, szinte komolyzenei hangulatot teremtett vele. az egyik dalnál megint valami vidám, harsány, össznépi buli. szóval, nagyon élveztem, a hangja mint mindig, most is lenyűgöző, még mindig csodálatos a hangtartománya, és baromi erőteljes, férfias. egyszerűen szerelmes vagyok belé, így külön, csak a hangjába is:)
kellene megint tracklist mindkettőhöz, mert nem tudtam megfelelően összeszedni a címeket. thx.
egy kérdés: mit takar a 6 th day and 7 th night cím? ez nem valami bibliai idézet??
és G. az egyetlen akinél kifejezetten idegesít, hogy nem értem a szöveget, ami érdekes, mert senki másnál nem, de itt úgy érzem a szöveg legalább annyira fontos, mint a zene, legalábbis ő ezt sugallja nekem. de japánul már sajnos nem fogok megtanulni, hacsak nem nyerek a lottón egyszer:)
A vizsgáim olyan szinten ütköznek, hogyha rá gondolok, elsírom magam.
18-án reggel 10-kor összevont nyelvelméleti szigorlat írásbeli része, Szombathelyen alk.nyelv. szakon, ezzel teljesen egyidőben országismeret tantárgyi záróvizsga a KOTK-n Budapesten.
19-én reggel 8-kor összevont nyelvelméleti szigorlat szóbeli része.
26-án reggel 8-kor Japán emelt szintű érettségi Újpesten, 9:30-tól OKJ-s gyakorlati vizsga idegenvezetésből a Hősök teréről indulva.
Június 1-jén idegenvezető OKJ-s vizsga szóbeli része Budapesten, ezzel egyidőben Finnugor II. szigorlat Szombathelyen.
-----
Szerintem.... minden tanár kapja be, vagy valami. :(