Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Kecsóra csuki kell elsősorban, jo ez most mindegy.
Amugy előnye az lenne, hogy Megvan a Fóti szupergarázs, valeszg majd az Érdi is meglesz, aztán ott árválkodik Cegléd egyedül. Az beolvasztva s a Kecsóit fejleszve lehetne egy Déli nagy MB.
Nem lenne rossz, én speciel örülnék neki. Végre autóink is lennének, nem csak ezek a rohadványok, amik itt járnak. Egyébként jó volna ha már a festők a saját kocsikkal is foglalkoznának, nem csak a gyrosokat fújkálnák meg a 435-ösöket a BKV-nak, mert egy rakás fényezetlen kocsi rohangál mostanában és elég illúzióromboló.
Amugy csak az én Perverzióm, hogy a Kunság volánt egyesíteni akarnám a Volánbusszal, a Régi Pest-Solt vármegye mintájára, vagy mások is örülnének ennek? :)
Aki kedvet érez arra, hogy eljöjjön egy balkáni(azaz tiszakécskei) helyijáratozásra, annak elmondom, hogy május 6.-án (asszem ekkor érek rá) Tiszakécskén leszek, és végigutazok az 5247/277-et.
Remélem lesz aki eljön. Pl. ikarus killert nem kell sokáig győzködni, hogy eljöjjön :-)
EWS-495 oktatókocsi lesz, a pedálok be vannak szerelve. Átrendszámozás lesz :)
Mindenki átírta a listáján, hogy LAM-272? Ha jó lenne a számítógépen, feltenném a negyed háromkor készült képet. Amúgy 14.30-kor és 17.15-kor megy Kecskemétről Tiszakécskére, meg lehet lesni.
Hétvégén láttam már ex Tiszás 260-ast (KOX-686), de az mintha kiskőrösi helyijárat lenne alapjáraton, legalábbis az utastérben valami kiskőrösi menetrend, vagy jegyár lett volna feltüntetve.