Keresés

Részletes keresés

kojonó Creative Commons License 2009.12.13 0 0 5338
E-mail ment.
Előzmény: Gizusss (5337)
Gizusss Creative Commons License 2009.12.10 0 0 5337
Huhh köszönöm szépen a felvilágosítást. Egyelőre kifogytam a kérdésekből, ha esetleg még valami az eszembe jutna majd még írok. Ha addig nem beszélnénk, jövőre kellemes nyarat kívánok! Mindenféleképpen kíváncsi lennék, hogy merre mentetek és hogy éreztétek magatokat. Majd számolj be róla. :)

Üdv: Gizus
Előzmény: kojonó (5336)
kojonó Creative Commons License 2009.12.08 0 0 5336

Szia!

Az idén szinte nem is volt szúnyog. Pedig felkészültünk ellene. Tavaly nem készültünk rá, pedig jó lett volna. A görögök spec. gyertyákkal rakták körbe magukat, jó hatásfokkal védekeztek. Kint ezek kaphatóak. Medúzával egyikünk sem találkozott. Hangya az van. De a feleségem vett a Lidl-ben sprayt, és mielőtt sátrat vertünk volna lefujtam a területet. Ez hatásos volt. Csak a hűtő környékét kellett egyszer még átfújni. A pékárút kell védeni. Azt a legjobb a fa ágára lógatni vagy a ruhaszárító zsinórra kötni. Darázs az előfordul még. Tengeri sün alig van.

Előzmény: Gizusss (5335)
Gizusss Creative Commons License 2009.12.08 0 0 5335
Nagyon szépen köszönöm a képeket, sokat segítettél, 1-2 dologgal kapcsolatban. :) Egyre jobban tetszik ez a környék. Olyan kérdésem lenne még, hogy mennyire gyakori ott a szúnyog, valamint vízben medúzák, ilyesmik? :P
kojonó Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5334
A Júl.15. csütörtök jó időpont. Mi20-25 körül szokutnk indulni. Jövőre sajna a család mást tervezett, mi nem megyünk. Tőlünk 1030km a táv, 13óra a menetidő, ha pályán megyek. Plusz a határátkelések és a pihenő. Főszezonban Röszkét jobb elkerülni főleg p-sz-v és hazajövet főleg. Korai ebéd után szoktam indulni, és mire a nap fölkel már ott vagyok. Ez azért jó, mert pihenten indulok, és ha reggel sátrat verek ott az egész nap.  Mivel csak az éjszakát számolják van egy plusz nap. Vissza pedig délután indultunk. 30-32 fok van nappal és 22-26 fok hajnalban. A honlapjukon van e-mail cím meg tel. szám. Én neten foglaltam a helyet és kértem a hűtőt is. Vourvourou környékén nagy területen sekély a viz ezért hamarabb melegszik. Az idén a Karidi-beach vize Aug. elején 32 fokos volt.
Előzmény: Gizusss (5327)
kojonó Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5333
http://halkidiki.com/vourvourou/beaches.htm  Itt van néhány jó strand a Rea kemping környékéről.
kojonó Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5332
A kemping strandja a Livari beach a keskeny földnyelv.
kojonó Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5331
kojonó Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5330
kojonó Creative Commons License 2009.12.04 0 0 5329
Előzmény: Gizusss (5327)
Rolcs Creative Commons License 2009.12.03 0 0 5328
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Tudnátok javasolni apartmanokat a Kasszandra félszigeten? Melyik városokat érdemes számításba venni egy nyaraláshoz? Olyan helyet keresünk, ami hasonló Sartihoz. Van élet, lehet vásárolni, szép a tengerpart...

Remélem van valakinek tapasztalata Kasszandránval kapcsolatban.
Gizusss Creative Commons License 2009.12.01 0 0 5327
Szia! Nem tudom miért lehetett zárva az Armenistis. Sok sátor volt benne? Elképzelhető hogy tele volt.Szimpatikus volt a Rea is. Mi/férjem, lányom, fiam,fiam barátnője és én/ jul.15 körül mennénk.Az idén Pag szigeten voltunk. Nagyon jó volt.Most viszont Görög van megcélozva.Ti mikor mentek?Kicsit aggódok.Messze van. Hogy lehet foglalni? Telefonon, neten?Mi most kempingeznénk másodszorra.Még kezdők vagyunk. Nincs nagyon meleg? Pagon nem volt semmi probléma.Élveztük.Várom a képeket.Üdv.
Előzmény: kojonó (5326)
kojonó Creative Commons License 2009.12.01 0 0 5326
Legközelebb rakok fel képeket is.
Előzmény: Gizusss (5324)
kojonó Creative Commons License 2009.12.01 0 0 5325

Sia!

Én mindig főszezonban voltam ott és az Armenistisbe be sem tudtunt nézni, mert mindig be volt csukva a bejárata. Nem tudom hogyan lehet ez? Biztos tele volt. A Rea kemping nem túl nagy. Rendezett, tiszta, sok fa virág, pálma, jukka van benne. Idős házaspár a tulaj. Nagyon vendégszeretőek. Amikor először jártam ott a családommal kávéval, tejjel, csokival kináltak volna. És ami a legjobban esett felajánlottak egy hűtőszekrényt a sátorozáshoz. Ezt már nem lehetett visszautasítani! Ezt teljesen ingyenesen, mert vettem áramot is. Az idén jeleztem hogy mikor érkezem és hogy szeretnék hűtőt. Sintén kaptam ingyen. A környéken ami 3-6 kmt jelent szuper standok vannak. Mi nagyon szeretjük a felszini búvárkodást ezért nekünk ez sokat számít. A legtöbb dolgot a vízalatt azonban a kempiggel szemben levö szigeten látod. Oda kajakkal jártunk. Itt csak kb. 500m a túlpart. Csendes üres öblöket lehet itt találni ahol csak mi voltunk. A kempingben van egy üzlet, ahol a fontos dolgokat meg lehet vásárolni. A Lidl hazafele irányban 10km Nikitiben. Azért választottuk ezt a helyet, mer sok a jó strand és itt a sziget.Nem találtam ezen a kempingen kívül más normálisat, ahol a járda ki van építve, ahol a sátrak között kis kutak lennének elhelyezve, ami nem poros kitaposott kemping, ahol a területet rendszeresen gerebjézik és a föld alatt ki van építve a növényzet locsolása szelektálhatóan. Az egyik családom már 15 éves ezért 3 felnőtt 1 gyerek hatszemélyes sátorban autóval árammal 36euró/nap fizettem.

Előzmény: Gizusss (5324)
Gizusss Creative Commons License 2009.11.28 0 0 5324
Szia!
Köszönöm a gyors választ! Ha megkérhetlek írnál pár sort arról a kempingről ahol ti voltatok? Mennyibe került? Azon kívül ha tudnál pár képet küldeni? Valamint kérdezném, hogy ha az Armenistis a legfölszereltebb kemping a közelben, hogy-hogy nem azt választottátok? Előre is köszönöm!
Üdv: Gizus
Előzmény: kojonó (5323)
kojonó Creative Commons License 2009.11.26 0 0 5323
A környék legfölszereltebb kempingjét választottad.  Mi az idén, és tavaly is a Rea kempingben voltunk a félsziget bejáratánál levő Vourvourou mellett. Nagyon barátságos kisebb kemping. Ha esetleg vizi járművet is viszel, akár egy kajakot, akkor a szemben levő sziget csendes álomstrandjait is célbaveheted.
Előzmény: Gizusss (5322)
Gizusss Creative Commons License 2009.11.25 0 0 5322
Sziasztok!
Mi már most a jövő nyarat tervezzük és eddig Sartira esett a választás. Na mármost mi kempingezősök vagyunk és Sartin belül is az Armenistis kempinget néztük ki. Esetleg tudna-e nekünk valaki itt 1-2 hasznos információt mondani a helyről? Olyanokra gondolok, hogy maga a kemping árfekvése, tisztasága, környezete. 5-en mennénk felnőttek, tehát elsősorban a pihenést tesszük előtérbe nem pedig a bulizást. Mennyire adatik ez meg ott? Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdvözlettel: Gizus
jódokitkeresek Creative Commons License 2009.11.19 0 0 5320

Sziasztok

Én a párommal még júniusban voltunk a Spanos apartmanban és életem egyik legszebb egy hetét töltöttük el Sartin!

A hely gyönyörű, az apartman pedig tiszta, rendezett, új építésű.

Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

borostyan37 Creative Commons License 2009.09.24 0 0 5319

Hello!

Köszi az ötletet. Nem is rossz. De a sorrendet azért csereberélhetem????

Bár így is tehetném.

Előzmény: csá (5317)
Kristi31 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 5318

Üdvözlet mindenkinek Sartiból:-))Az idő szuper,a tenger nagyon jó, csak az első két percben érzed azt,hogy lefagysz utána isteni:o))

Szóval ennél rosszabb ne legyen.

csá Creative Commons License 2009.09.23 0 0 5317

Borostyán!

Szerintem jövőre Sarti,

Következő év Zakynthos

következő következő év Santorini

következő következő következő év Korfú  :)

Előzmény: borostyan37 (5314)
borostyan37 Creative Commons License 2009.09.21 0 0 5316

Szia!

Köszönöm a választ. Hát azért annyira nem kicsi már a fiam, de olyan mint egy ka csa maga 15 évével.:-)

Mindenképpen megnézem az ajánlott oldalakat. Bár dönteni biztos nehéz lesz hiszen sok helyre húz a szívem.

üdv ildikó (borostyan37)

Előzmény: sutto (5315)
sutto Creative Commons License 2009.09.20 0 0 5315
Szia! Én elfogultként Sartit ajánlanám, nem tudom mennyi idős a fiad de Sarti beach lassan mélyülő kifejezetten gyerekes családoknak ajánlott rész.

http://www.sartisarti.com/

http://sarti-info.hu/
Előzmény: borostyan37 (5314)
borostyan37 Creative Commons License 2009.09.20 0 0 5314

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabb utazóktól. Jövő nyáron a fiammal Görögországba szeretnénk menni nyaralni. Sajnos se autónk se jogsink nincs ezért tudom kissé behatároltak a lehetőségeink. Vagy busszal vagy repülővel mennénk. Igazából miután a fiam nagy vízimádó főleg a homokos lassan mélyülő helyek jönnének szóba. Persze az is lényeges, hogy elérhető távolságban azért lehessen csavarogni, kirándulni, nézelődni.

Szeretnénm megkérdezni Ti mit ajánlotok. Merre menjünk. Pár hely amit kinéztünk: Zakynthos, Sarti, Santorini, Korfu. Persze ezek csak tervek. Előre is köszönöm a segítséget. Minden ötletet, tanácsot, javaslatot szívesen fogadunk.

üdv Ildikó

kojonó Creative Commons License 2009.09.08 0 0 5313

Igen ezt. Köszi a segítséget.

Előzmény: scarabaeus (5310)
Kristi31 Creative Commons License 2009.09.07 0 0 5312
igen ez az a rész,5X voltam már Sartin de ez mindig kimaradt:o))
Most tervben van a meglátogatása,csak kérdés megéri-e mert az odavezető út nem tűnik motorbarátnak:D
Thomas & Mónika Creative Commons License 2009.09.07 0 0 5311
Mi 2x voltunk velük külföldön,csak dícsérni tudom őket,meg az idegenvezetőiket.
Előzmény: Kristi31 (5293)
scarabaeus Creative Commons License 2009.09.06 0 0 5310
(Akkor ezt találhattad, a panoramión)
Előzmény: kojonó (5309)
kojonó Creative Commons License 2009.09.06 0 0 5309

http://maps.google.com/

Itt találtam a képet.

kojonó Creative Commons License 2009.09.06 0 0 5308

Nem sikerül feltölteni a képet.

Előzmény: Kristi31 (5305)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!