Háááát sok idő már nincs.
Nemsoká aludni megyek, mert holnap korán kell kelni, amit utálok, de nagyon.
(Jövőre pedig kissé korlátozva lesznek a lehetőségeim, mert egyelőre nem júpíszízünk, hanem modemesek leszünk. Egy darabig. Azt' majd meglássuk. Viszont több szám.tech. órám lesz. :)) )
Szal, Kedves, asszem, szipogós búcsút kell vennem Tőled, viszlát úgy 1 hét múlva...
tomajer: úgy láccik, most már tényleg édes kettesben... :)))
De vasárnap reggel hazautazom, és kb. 30-ig én sem leszek. Majd buszhoz menet integetek a Gyöngyösi-Béke sarokra :)))
És hogyan rosszalkodnál? betörnéd a szomszéd néni ablakát focival, vagy meghúznád a szöszi lányka copfját? :)) Esetleg ragasztót kennél a tantó néni székére?? (bátyámék ez utóbbival szórakoztak anno :)) )
Ha ma már nem írok, az azt jelenti, hogy feladtam a küzdelmet az álmosság ellen. Ez esetben jóccakátot. :))
Na igen... Amikor 21 évesen elkezdtem tanítani, furcsa volt, hogy a túlkoros tizenhat éves nyolcadikos hangos "Csókolom, tanár néni!"-t dörmög... :))) Most már 4 évvel idősebb vagyok, és nem is olyan furcsa. :) (Azért a lépcsőházbeli tizenegynéhány éves csókolomozót megkértem, hogy hanyagolja ezt a köszönést. :)) )
Mindennemű sumákságot igyekszünk itt a topikban elintézni! :)) (Végre van gardedámom! :)) )
néni????????? Ne viccelődjünk má', kedves!
Bár, míg tanítottam, hozzá voltam szokva a nénizéshez, de hát már több mint két éve nem "praktizálok", és biz' igen elszoktam ettől...
Szeretném, ha továbbra is erkölcsösen viselkednétek, csak semmi sumák! (Vagy ha igen, én is tudjak róla!!!!!! :)) )