Medvesajt-reklám, kislány hiszti, apuka nem tudja micsináljon, Ajtó alatt beadni medvesajtot, és mindeki boldog bla bla amiért fontos az a ZENE ami alatt szolt, aki tudja a szám címét neadj Isten előadóját írja már le... Köszönöm szépen!
szepen kerek vkit h ha megvan neki a vodafone [xmas] /the water babies -under the tree/ cimu szam, akkor legyen szives, es vegyen fel msnre es kuldje at nekem mert nem tom sehonnan lehuzni.koszonom
Akkor passz :( Régen láttam a filmet, és most sem néztem a tv-ben. Ha ezt meg tudod szerezni: Speed (Mancina) [Soundtrack] http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00008O88S/qid=1133458829/sr=1-1/ref=sr_1_10_1/026-0228535-2849267
"Now gonna be. I'm gonna be with you. Your gonna be. Your gonna be with me."
Hallásból írtam, lehe nem így van. Egy csaj énekli miközben hulló hóban az erdőből jön ki sztárokkal. Schumi is ott virít a végén. Ha valaki tudja a címét vagy előadóját, vagy netán megvan neki, vegyen fel és küldje el: smilechris@citromail.hu
Sziasztok!Ma már ezt kérték nem tudom mi volt a baj a kéréssel! Az Új PannonGSM reklámnak szeretném megtudakolni az előadóját nagyon fontos lenne! Az az aminek a végén terhes az anyuka! Léccives segitsetek köszke! Tamás
Kellene nekem a Nokian N70-es reklám (amiben rövid snittek vannak összevágva), de nem csak a zenéje, hanem az egész reklám. Nem tudjátok, hogy honnan tudnám megszerezni?
Hi! én kicsit elbizonytalanodtam. nem tom pontosan, hogy melyik kocsit reklámozza az a reklám, amelyikben az van, hogy a muki beparkol a háza elé és mikor mennek be a házba a fia megkérdi, hogy "apu azért engem jobban szeretsz mint a kocsidat, ugye?.." na ez a reklám az opel astra essential? ha igen akkor ebben az obi: somewhere nicer c. száma hallható, ugye? ha viszont másik auto reklámja akkor milyen zene megy benne? előre is köszi
ja és még vmi. egy kicsit régebbi reklám zenéje érdekelne, hogy azt sikerült-e már kiderítenie vkinek. Azt hiszem az is opel, csak az talán corsa és vmi cool klímával vagy hogy volt a reklám pontosan... (lehet az is másik fajta kocsi volt... :S sajna már nem emléxem rá pontosan). viszont ilyen jó kis frank sinatra-s zenézje volt. na még az is érdekelne
Sziasztok! Nagy segítséget kérnék! Nagyon fontos volna, hogy le tudjam tölteni valahonnan azt a kicsit régebbi karácsonyi Coca-Cola reklámot, amiben a kamionok végigmennek a havas kisvároson és nyomukban kigyúlnak a fények. Közben egy magyar, nagyon kellemes, kedves szövegű dal megy. Valakinek megvan ez a dal vagy esetleg maga a reklámfilm?
Hmm... van egy tippem: Crackout - I am the one (2002 - Virgin Records) viszont a letöltést azt passzolom... én sehol sem találtam. de a klippet itt meg tudod nézni (én nem láttam), ebből biztos felismered: http://www.crackout.com/media.php
Tudom, hogy nem reklámzene, de már régóta keresem és sehol nem találom:((.
2002 ben az MTV-n nyomtak egy király rock számot a szám címe asszem:
"I Am The One" , de nem NOFX vagy Rancid. Az együttes neve asszem C-vel kezdődik. A klippjében valami 2d-s bábuk vannak, rajzszerűek: egy faluba megérkeznek valami cirkuszosok egy lovaskocsival(egy csávó és egy majom) valamit bűvészkednek (kettévágják egymást, stb.).Néha kamerával mutatják az énekest aki később széttöri a gitárját a kamerán. Az előadóra vagyok kiváncsi és hogy honnan tudnám letölteni.
Régen a Discovery channelen ment egy Virual Face nevű HP "reklám", amiben Winston Churchill arcát modellezték le, ha esetleg meg lenne valakinek maga a kis film vagy az alatta hallható hegedű szóló, légyszi szóljon és ha tudja küldje el.
Már jó ideje megy különböző csatornákon egy Coca Cola reklám "kicsiknek...nagyoknak...", annak a zenéjét is gőzerővel keresem jó ideje, de még nem találtam meg.
Ezen kívűl még nagyon tetszik a "Hungary - Take a turn" című szám is, amit mint olvastam már többen is kerestek...esetleg azóta valaki nem tudta letölteni ill. megszerezni?
Korábban már kérdezték sokan a VW Passat reklámot (lágy zongora szóló), amit Richard Beddow (Autumn False a címe) szerzett...sehol sem tudtam letölteni...
Ha valakinek esetleg ezek közül meg lenne valami nagyon hálás lennék, ha elküldené az email címemre ( rathol41@yahoo.de ).
Sziasztok! nem tudná nekem valaki megmodnani, hogy honnan lehet ezt a számot letölteni Nasco Kovatchev- Patrick Vincent Get up/get it! (t-online 3G zenéje), vagy esetleg elküldhetné valaki e-mailben, akinek megvan.köszi
Nem reklámzenét keresek hanem a Cool tv-n megy most a "Csengetett Mylord?" előzetese. Na az alatt megy egy nagyon jó zene. Ilyen ír, kelta jellegű de nagyon faint:) Már hallottam régebben is csak soha nem tudtam mi a címe/előadója.