Keresés

Részletes keresés

Delenn Creative Commons License 2000.09.02 0 0 101
zombieball Creative Commons License 2000.08.24 0 0 100
wait a sec. ha jól tudom a döntés úgy szólt, hogy a közszolgálati tévén nem mehet 23h előtt. talán egy kereskedelmi csatorna adhatná, amikor akarja.
egyébként jó az ötleted, mondjuk először jönne Mulder és Scully, utána a maradék időben Apukám megtárgyalná a nézőkkel, mi is történt. Gondolok itt valami olyasmire mint a Szilágyi éjszakai telefonos show-ja, a 'Halló itt vagyok' vagy mi.
!) jó lenne.
Előzmény: Jeto (99)
Jeto Creative Commons License 2000.08.22 0 0 99
Egyebkent van megoldas. A Csiszar most kapott heti ketszer egy orat a csigateven szeptembertol. Allitolag azt csinal ezzel a musoridovel, amit o akar. Meg kell dumalni Apukammal, hogy a kettobol haromnegyedet aldozzon az X-aktakra, es kesz. Jeno, segiiiiiiiicss!
Előzmény: zombieball (97)
Jeto Creative Commons License 2000.08.22 0 0 98
Veled vagyok, de szerintem szelmalomharc. A kozszolgalatitol lattuk, hogy mi telik, a kereskedelmiek meg nem fognak relative uj (egy-ket eves) cuccokat nyomatni 2300 utan, mert kutya nem nezi, es nincs reklambevetel. Nem veletlen, hogy mind a ketton csak 25 eves kinai-NDK koprodukciok mennek ejfeltajban...
Előzmény: zombieball (97)
zombieball Creative Commons License 2000.08.21 0 0 97
na jó hát én tűrtem ameddig tűrhettem de most már elég volt. Már ilyen helyeken is mint Thaiföld meg a Fülöp-szigetek minimum a hatodik szezonnál tartanak, nálunk meg semmi. Ha nem indul be az X-Akták ősszel valamelyik csatornán, nekem mindegy melyiken, valami olyat teszek.... mit csináljunk? írjatok. én kész vagyok bármire.
VISSZA AZ X-AKTÁKAT MOST!!!!!!!!!!!!

Mr X Creative Commons License 2000.07.29 0 0 96
Na tessek, vegre fellelem az x-phile topicot, erre meg epp pangas van...
Na, de semmi vesz: ahogy a fejbol kiderul Mr. X voltam (nem aki a verevel SRSG-zett Mulder apartmanjanak folyosojara, mert O Steven Williams - hanem a _semi-offical_ Magyar Mr. X...)es tovabbra is szervezem az online/offline Magyar X-aktak Klubot...
Aki gondolja, jelentkezzen – bovebbet levelben!
thanX
Zombie Creative Commons License 2000.06.21 0 0 95
megakoszonet!
Előzmény: Locutus (94)
Locutus Creative Commons License 2000.06.15 0 0 94
Na ez szép hosszú lesz:

1.: Amit még senki sem látott / The unopened file

2X25 Anasazi / Anasazi
3X01 Az áldást hozó ének / The blessing way
3X02 A gemkapocs-akció / Paper clip

2.: A zárt ajtók rejtélye / Tooms

1X02 A gumiember/ Squeeze
1X20 A gumiember visszatér / Tooms

3.: 82517 / 82517

3X09 A vonat / Nisei
3X10 Félemberek / 731

4.: Az idegen keze / Master plan

3X24 Talitha cumi
4X01 Herrenvolk

5.: A földönkívüli gyilkos / Colony

2X16 A látogató / Colony
2X17 Végjáték / End game

6.: Tunguska / Tunguska

4X09 Tunguska
4X10 Terma

7.: Az eltűnt idő rejtélye / Tempus fugit

4X17 Tempus fugit
4X18 Max

8.: Halálmezsgye / Redux

4X24 Gethsemane
5X02 Redux
5X03 Redux II

9.: Emily / Emily

5X05 Christmas carol
5X07 Emily

10.: Szkepszis / Patient X

5X13 Patient X
5X14 The Red and the Black

11.: Végjáték / The end

5X20 The end
interjúk, előzetes a filmből

12.: Az igazság / One son

6XAB11 Two Fathers
6XAB12 One son

13.: Álomvilág / Dreamland

6XAB04 Dreamland
6XAB05 Dreamland II

Előzmény: Zombie (93)
Zombie Creative Commons License 2000.06.14 0 0 93
Lenne valaki olyan kedves hogy leirja ide a Mo-n megjelent videokazettak listajat illetve hogy mely reszek vannak rajtuk?
Kosz!
iRam Creative Commons License 2000.06.02 0 0 92
ja bocs elsiklottam Locutus írása felett.
:)
iRam Creative Commons License 2000.06.02 0 0 91
Ti nem láttátok még a Gethsemane részt? Úgy emlékszem hogy videón jelent meg, vagy esetleg az mtv1 vetítette le valamikor? Az biztos hogy már láttam.
Ha esetleg nem videón jelent meg akkor nagyon meg vannak keverve a részek, bár eléggé logikusnak tűnik Scully betegségének a beadagolása.
Zombie Creative Commons License 2000.06.01 0 0 90
Jaja, szerintem Gethsemane onmagaban nem egy igazan jo resz (hol van CSM? Krycek?), de
utana a Redux meg a Redux II az nagyon ott van.
Előzmény: Locutus (89)
Locutus Creative Commons License 2000.05.31 0 0 89
Na az utóbbi 3 napban legalább tíz ember támadt rám, hogy akkor mi van: meghalt-e Mulder vagy sem.
Ez végülis meglepett, mert nem is sejtettem, hogy ennyien nézik az X-aktákat. :-)
Az 5. szezon megvételétől pedig szerintem most még nem nagyon kell tartanunk.
Ez a 3 epizódból álló rész egyébként kijött videón magyarul is. Szerintem érdemes kivenni. Én legalábbis már többször is megtettem, és még egyszer sem bántam meg. :-)
Előzmény: Valiant (87)
Jeto Creative Commons License 2000.05.31 0 0 88
1 Beszelsz angolul?
2 Jarsz pesten(re)?
Előzmény: Valiant (87)
Valiant Creative Commons License 2000.05.30 0 0 87
Szóval Mulder halott. Ahm... Scully meg szidja, mint a kocsis. Halottról jót vagy semmit, mi!? Ha annak a kopaszodó Pentagonosnak igaza van, Scully igencsak morcos lehet Mulderre.

Tipikus befejezés: a bizonyíték eltűnt, a mukik, akik tudtak róla halottak, stb.

Azért remélem mihamarabb megveszik az 5. szezont, mert LÁTNOM KELL!!!

Locutus Creative Commons License 2000.05.27 0 0 86
Szerintem is most kellett volna abbahagyni.
Mondjuk engem főleg az zavar, hogy Scully új társat kaphat. Innen pedig már egyenes út vezet egy Mulder- és Scully-mentes 9. szezonhoz.
Előzmény: Valiant (85)
Valiant Creative Commons License 2000.05.27 0 0 85
Friss, biztos hir:

Duchovny csak a 8. szezon feléig fog aktivan szerepelni, onnan már csak max. vendégszereplőként tűnik majd fel, Scully pedig kap egy még nála is szkeptikusabb, új társat.

Carter: "Amig van szinész, aki játszon, és ötlet, amit leirhatunk, addig menni fog a sorozat."

De biztos, hogy olyan jó ez? Szerintem a sorozat halott...

zombieball Creative Commons License 2000.05.25 0 0 84
Az igaz, hogy egy 7 db. -os pakk, de felőlem adhatnak akár húsz lemezt is, akkor is csak az első szezon van rajta 105 dollárért, ez az amit meg kell gondolni. Mégiscsak meg kéne venni!
Remélem láttad, hogy 'Limited Time Only' a dolog?
Előzmény: Locutus (83)
Locutus Creative Commons License 2000.05.23 0 0 83
Szerintem a $105 egyáltalán nem sok. Ugyanis 7 lemezről van szó. (tehát lemezenként csak $15, kb. 4500 Ft, ennél olcsóbban nemigen lehet DVD lemezt kapni Mo-on)
Én biztos megvenném, ha lenne DVD-lejátszóm, sőt még így is fontolgatom...
zombieball Creative Commons License 2000.05.23 0 0 82
most néztem meg a reel.com -on vajon mennyibe kerül az 1. szezon DVD-n? A válasz... -30% akciósan... $105. viszont a CD-k "csak" 21 dollárba kerülnek, 2 rész van egyen. Na majd egyszer.......
Valiant Creative Commons License 2000.05.23 0 0 81
Nagy hiba újabb szezonnal nyújtani. Már a 7 is sok. Amúgy most lesz az m1-en a szezon utolsó része, és egyenlőre nem lesz több. Meddig?
mrzool Creative Commons License 2000.05.19 0 0 80
Én reméltem, hogy lezárják az egészet 7 évaddal... Akkor kell abbahagyni, mikor a legjobban megy. Igaz, a 7. evadból még csak 1 részt láttam, és lehet, hogy olyan rossz az egész, hogy inkább folytatják..

Na mindegy, én remélem, jó részek lesznek a 8. szezonban is.

Előzmény: Jeto (78)
Zombie Creative Commons License 2000.05.19 0 0 79
Naja, az a 11 resz amire alairt az oriasi... igazabol DD helyeben jol otthagytam volna az egeszet a francba.

Hat sose lesz mar vege? :)

Előzmény: Jeto (78)
Jeto Creative Commons License 2000.05.19 0 0 78
Lesz nyolcadik sziiizon! Azt irtak ma az MSNBC-n, hogy a DD lenyugodott es megallapodott a FOX-szal a perrel meg minden egyebbel kapcsolatban, es alairta a szerzodest! Egy-ket ev, es mar mi is lathatjuk! Hurrraaaa!
Valiant Creative Commons License 2000.05.11 0 0 77
Még nem láttam, de remélem az m1 leadja majd. Talán igazad van!
Előzmény: Jeto (75)
zombieball Creative Commons License 2000.05.10 0 0 76
az a rész a hatodik szezonban nagyon kiráj volt! Amelyikben Vegasban kavarnak, Scully meg be van gerjedve valami drogtól mint egy tüzelő szuka! Az egyik kedvencem. Mellesleg Scullyról szólva: http://www.extra.hu/hgap
Előzmény: Jeto (75)
Jeto Creative Commons License 2000.05.09 0 0 75
Lattad az 5. szezon elejen azt a reszt, ami az o tortenetuket mondja el? Nekem spec nagyon bejott. Van a 6.-ban is egy, ami megint majdnem csak roluk szol, bar ebben mar van Scully is. (Gondolom, a Duchovny meg valami filmet forgatott eppen).
Előzmény: Valiant (74)
Valiant Creative Commons License 2000.05.09 0 0 74
Tudom, hogy beégtem ezzel a Gunman dologgal, de még soha nem hallottam, hogy őket hívják így. Amúgy egy róluk szóló sorozatot nem találok jó ötletnek.
Előzmény: zombieball (73)
zombieball Creative Commons License 2000.05.08 0 0 73
a Lone Gunmen az a 3 laza akik Muldernek szoktak segíteni, (pl. a Készülj a halálra epizódban) Frohike, Byers és Langly ha jól emlékszem. A sorozatról ennyit tudok:

HOLLYWOOD (Variety) - Fox Broadcasting Co. has greenlit a drama pilot for an "X-Files" spinoff based on the Lone Gunmen characters seen from time to time on the series.

The new show will likely feature the actors who play the paranoid characters now seen on "X Files," though no deal has been completed.
"X-Files" creator Chris Carter is on board to produce the pilot for next season.

The "Gunmen" deal is unrelated to talks regarding another season of "X-Files." An outcome on those negotiations is expected in the next few
weeks.

Előzmény: Valiant (72)
Valiant Creative Commons License 2000.05.07 0 0 72
Nem azt mondom, hogy a 7. szezon rossz. Láttam trailereket, és voltak nagyon jó részek, például egy közös Millennium-Xakták epizód. Csak azt mondta, hogy már igy a 4.-5. szezon unalmasabb. Összességében. Na de ezt hagyjuk, magánvélemény.

Ki az a Lone Gunman? Mit tudsz az új sorozatáról?

Egyébként a Harsh Realm-t J.Michael Streczynsky-vel, a Babylon5 irójával közösen akarták csinálni.

Előzmény: zombieball (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!