Keresés

Részletes keresés

ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 899
Ha kerek lesz, ha nem, hozok magunknak képeket kedvcsinálóként:
ananova Creative Commons License 2002.05.10 0 0 898
BP hangja télleg nagyon olvadoztató :))

Reklamálok is, ne félj :)
De vannak azért jobb képek, most nézegetem :)

KZ nekem a Komédiásokban, és a Titusban tetszett nagyon. És a Titusban, olyan csinos volt, hogy csak na. Igaz, ott DZ is.
Bezzeg, PCs, a piroszsebesnadrágjában, bakancsban :)))

MOst nézegessem az imélt, vagy majd csak kedden??? :)))))

Előzmény: ColinCrazy (895)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 897
Figyeled? Minnyá' kerekezünk! (=900 - Colinosoknál ez mindig nagy érdekesség: sikerül-e a kerek szám vagy elnyeli a rendszer; talán ma először sikerül a kerek számot -9100- megdupláznunk) :-))
Előzmény: ananova (894)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 896
Ammegmi? :-)
Előzmény: ananova (894)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 895
Ezek, nagyon nagyon nagyon rossz képek :)))
A színháznál tessék reklamálni, kérem! :-)

Milyen nehéz volt kitalálni, hogy igen :))
Az első az mindig ua. a II-III. hely változó :))

Hát, nekem KZ lopta be magát a szívembe a szerencsétlenke szerepeivel. :-) BP hangja pedig az egyik legkedvesebb számomra (olvadozni tudnék tőle).

Öhhh, elküldtem a CC-re :( Gáz???
Küggyem a másikra is??

Ááá, tök mindegy, honnan válaszolok, legfeljebb jobban odafigyelek!

Előzmény: ananova (893)
ananova Creative Commons License 2002.05.10 0 0 894
Most nézem,hogy még tavaly előtt láttam az Anyánk napját is :)
ananova Creative Commons License 2002.05.10 0 0 893
Kolléganőm itt mereszt nagy szemeket, hogy min vinnyogok :)
Ezek, nagyon nagyon nagyon rossz képek :)))

Milyen nehéz volt kitalálni, hogy igen :))
Az első az mindig ua. a II-III. hely változó :))

Öhhh, elküldtem a CC-re :( Gáz???
Küggyem a másikra is??

Előzmény: ColinCrazy (892)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 892
Melyik imélre küldjem, jó ami itt van? :))
Igen, jó. DE figyelmedbe ajánlom a másik címem: szinhazbajaro@index.hu - talán azért lenne JOBB az, mert nem keveredne el a leveled a sok Colinos között! Van egy levlistánk, amitől mindig mindenkinek tele van a postaládája, most meg ráadásul topictalit is szervezünk (ill. Vincere).

Azt hittem elküldte :)
Csak megemlítette mélben... biztosan azért, hogy irigykedjek... ;-)

Nem nem láttam.Sajnos?
Sajnos bizony! Illetve akkor sajnálhatnád igazán, ha esélyed sem lenne megnézni, így viszont örülhetsz, hogy 20-án látod! Arról nem is beszélve, hogy milyen társaságban! ;-)

Majd utána nézek, de most nincs időm. Lehet, hogy az volt, végül is miért ne? Olyan kis aranyos :))
Megnéztem, ő Braham, úgyhogy miatta is örülhetsz a darabnak. Igen ellenszenves figurát alakít, így nekem nem is lett szimpatikus - ez nyilván azt jelenti, hogy jó színész, nem? Az alkata kisfiús és sajnos a hangja is, de hozzá ez illik. Én spec. jobban szeretem Artúrét (meg SzT-ét). :-)

Akiket ebben a darabban nem láthatsz (sok más színész mellett):

Nagyon izgat, hogy ők-e az első három Nálad...

Előzmény: ananova (890)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 891
Szerintem Hanna, a Kölyök, tudni fogja! :-)
A Pestiben láttad már a Kövekkel a zsebében-t? Ugyanez a darab, más szereplőkkel (Hajdu István és Gyuriska János) - szintén fantasztikus. 28-án megyek megnézni harmadszor! Azért Hannával majd elmegyek (méghozzá nagyon szívesen) a másik verzióra is! :-)
Előzmény: LAVINIA (889)
ananova Creative Commons License 2002.05.10 0 0 890
Szerintem négyig itt vagyok, úgyis zuhog, meg előre kell dolgoznom :(

Melyik imélre küldjem, jó ami itt van? :))
Azt hittem elküldte :)

Nem nem láttam.Sajnos?
Majd utána nézek, de most nincs időm. Lehet, hogy az volt, végül is miért ne? Olyan kis aranyos :))

Előzmény: ColinCrazy (887)
LAVINIA Creative Commons License 2002.05.10 0 0 889
Sziasztok!
Tegnap este láttam a Kövek a zsebben c.darabot a Thália Új Stúdiójában.Hozzád hasonlóan csak ajánlani tudom mindenkinek,fantasztikus előadás,zseniális színészekkel!Egész este azt nyomoztam,hogy ki rendezte,légyszi írd meg!Köszönöm!
Előzmény: Kölyök11 (840)
LAVINIA Creative Commons License 2002.05.10 0 0 888
Tegnap láttam a Thália Új Stúdiójában a Kövek a zsebben c. darabot.Fantasztikus volt!!Egész este azt nyomoztam,hogy ki rendezte,de senki sem tudja.Légyszi írd meg,ha tudod!A darabot mindenkinek ajánlom,Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter zseniálisak benne!
Előzmény: Kölyök11 (840)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 887
Úgy időzitsd a levelet, hogy már csak kedden leszek :)
Tudom, igyekszem! Ma meddig vagy elérhető?

Igen az a legjobb, ha Ti ismertek meg, és nem én/mi bénázunk ottt :)
Ahhoz még nekem is kell kapnom olyan képet, eddig ugyanis csak Vincere látott...

Mi van Jánosi Dáviddal? Kevés szó esik róla :) Pedig a Figaróban, és a Komédiásokban is nagyot alakitott.
Szerény személyem még nem nyilatkozhat ezen darabokról, tekintve, hogy nem volt szerencséje hozzájuk. Figarot akarok ősszel!!
Ugye ő játsza Brahamat az Emberbarátban? Ha most azt mondod, hogy azt meg Te nem láttad, jól nézünk ki, de az az igazság, hogy nincs kedvem a Kamaraszh. honlapján keresgélni utána...
Az viszont rögtön eszembe jutott, amint megláttam, hogy ő szerintem gyerekszínész volt. Tudsz erről valamit?

Előzmény: ananova (886)
ananova Creative Commons License 2002.05.10 0 0 886
Úgy időzitsd a levelet, hogy már csak kedden leszek :)
Igen az a legjobb, ha Ti ismertek meg, és nem én/mi bénázunk ottt :)

Mi van Jánosi Dáviddal? Kevés szó esik róla :) Pedig a Figaróban, és a Komédiásokban is nagyot alakitott.

Előzmény: ColinCrazy (885)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 885
Öreg róka vagyok. Ha nagyon gáz, majd álcázom magam :)))
Ha tudsz ilyesmire koncentrálni a röhögéstől darab közben.

Tudom,hogy lesz izelitő :) De képet még nem küldtél :)
Levelet is szeretnék írni, nem csak úgy küldeni egy képet. Nem biztos, hogy még ma sor kerül rá, a héten először nekiálltam dolgozni. Az csak a látszat, hogy itt vagyok.
Hallom, Te már küldtél képet Vincerének, úgyhogy mindenképpen megismerünk! :-)

Pedig milyen jó kis szereposztása van :))
Hjaj, ne is mondd! LZs, Artúr, BP, KZ (Hermannka!). Nekem ennyi elég is a szívfájdításhoz.

Előzmény: ananova (884)
ananova Creative Commons License 2002.05.10 0 0 884
Öreg róka vagyok. Ha nagyon gáz, majd álcázom magam :)))
Tudom,hogy lesz izelitő :) De képet még nem küldtél :)

Pedig milyen jó kis szereposztása van :))

Előzmény: ColinCrazy (883)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 883
A csatlakozással csak arra gondoltam, hogy nem akármit vállalsz ám! 7 lökött Colinos tyúkot! :-) De ízelítőt már 20-án is kaphatsz belőlünk - belőlem még 21-én is. Vagy ezt már elfelejtetted?

Haramiákra sajna nem megyek. CC/KK üdvözli Artúrt és várja a mindig ígért válaszemileket! :-) 5 nappal később én is fogom őt látni a Padlásban, 23-án pedig a Rocky Horror Showban (1. sor!)! :-))
Ma meghallottam egy rádióreklámban a hangját, le is cövekeltem...

Előzmény: ananova (880)
ananova Creative Commons License 2002.05.09 0 0 882
Én meg már remiletem :)
Holnap, meg kedden vagyok még :)

14-én nem jön valaki Haramiákra???

Előzmény: vincere (881)
vincere Creative Commons License 2002.05.09 0 0 881
Küldtem neked e-mailt!
Előzmény: ananova (880)
ananova Creative Commons License 2002.05.09 0 0 880
Mindenképpen szeretnék! Mármint csatlakozni!
Miért, hogy gondoltad? Hogy Emberbaráton találkozunk, utána meg meg se ismerlek??? :)
Előzmény: ColinCrazy (878)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.09 0 0 879
Azt felelte, szeretnek ott örömet szerezni az embereknek...
De drágák!

Majd közölte, h. Szervét Tibor milyen nagyon jó színész, én meg lelkesen helyeseltem...
IGEN, IGEN, IGEN!!! :-)))

Előzmény: vincere (872)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.09 0 0 878
Ó, mennyi minden történt itt, mióta utoljára fel tudtam kapaszkodni az index fórumra! Állandóan kapjuk az értesítést, hogy 4-kor leáll a szerverünk, nem tudom, ez mennyiben érinti majd a külvilággal való kapcsolatot.

Tudod, mit? Addigra küldök Neked magamról újabb (őszi) képet, amin egy másik kedvencemmel vagyok látható (Colin Firth!) + egy 3. személlyel (Hugh Grant). Na, ez csak Photoshop mű, mielőtt még arra gondolnál, hogy elkaptam őket valahol Angliában!
Levélről is inkább mélben, jó?
Gratula a Sóskához! Nagyon jó lesz ám! Remélem, hozzánk fogsz csatlakozni akkor is (esetleg Medvemaccsal)!

Előzmény: ananova (873)
ananova Creative Commons License 2002.05.09 0 0 877
eddig sz@arakszott az index. akkor vettem az adást, de télleg, csak akkor tudom megmondani, hogy igen vagy nem. de ha igen, akkor a Tiéd :)
Előzmény: medvemacs (876)
medvemacs Creative Commons License 2002.05.09 0 0 876
Én jelentkeznék rá, ugyanis eredetileg CC, vincere és többek társaságában néztem volna meg, csak lemaradtam a jelentkezésről, és most minden alkalmat megragadok, hátha sikerül nekem is 29-én Sóskáznom :)
Előzmény: ananova (875)
ananova Creative Commons License 2002.05.09 0 0 875
Most hivtak! Sóskára megvan a jegy!!!! Hurrrá! Tudtam, hogy a sok vacak dolog után történik valami jó is!
Ha esetleg, a család, barátnő nem ér rá, kell vkinek az egyik?? Ezt kb. 22-n tudom megmondani :)) Ha nem késő
ananova Creative Commons License 2002.05.09 0 0 874
Akkor már hátba is vághacc :)
Előzmény: vincere (872)
ananova Creative Commons License 2002.05.09 0 0 873
Remélem, megismerlek!
Mondjuk, nem nagy a hely, legfeljebb odamegyek mindenkihez :)
Szerintem, a Hugommal megyek :)
Levélről, bővebb beszámoló??? :)
Én is azt választanám, de sajnos, most az eccer nem én választok :(

Igenis, megejtem a telefont :)
Persze, hogy dicsérem, hiszen dobogós nálam :)

Előzmény: ColinCrazy (871)
vincere Creative Commons License 2002.05.09 0 0 872
És már meg is vette!! Annyira boldog vagyok!!! Mondtam is a srácnak, aki ott volt, h. el se tudja képzelni, milyen nagy örömet szerzett nekünk. Azt felelte, szeretnek ott örömet szerezni az embereknek... Majd közölte, h. Szervét Tibor milyen nagyon jó színész, én meg lelkesen helyeseltem...
Szóval Ananova, 20-án találkozunk! És gondolok rád a kórház miatt.
Előzmény: ColinCrazy (871)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.09 0 0 871
Ananova! Képzeld 20-án is találkozunk! :-) Visszavittek 2 Emberbarát-jegyet, amikért Vincere már el is indult!!! :-)))
Ja, és azt is képzeld el, hogy írtam levelet László Zsoltnak! Remélem, már ma megkapja, nem pedig csak a Haramiák előtt (ha véletlenül megmutatja Artúrnak, le fogok bukni).
Igenis tessék szombaton kijönni a kórházból és még befekvés előtte felhívni a hölgyet Sóska-ügyben! Látod, érdemes!
Örülök, hogy KZ-t is dícsérted a Titusban!
Görcsből inkább az IBS-darabot választanám...
Puszi,
CC
Előzmény: ananova (867)
KálidKrézi Creative Commons License 2002.05.09 0 0 870
Nem topictéma, de nagyon csodálkozom... Azt hittem, a helynek a közelébe sem mész többet, erre titokban mégis odajársz... Hmmm...
A mindenkiben KZ is benne van! :-)
Előzmény: hedge_hog (869)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!